2018´İN İLK BAKANLAR KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TOPLANTI SONRASI BASIN TOPLANTISINDA KONUŞAN BAŞBAKAN YARDIMCISI VE HÜKÜMET SÖZCÜSÜ BOZDAĞ: ?OLAĞANÜSTÜ HAL BİR DEFA DAHA UZATILACAK.? DEDİ

2018´İN İLK BAKANLAR KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
/kanal16haber.com/2018-1/8/183424637b.mp4
GÜNDEM 8.01.2018 18:08:09 0

2018´in ilk Bakanlar Kurulu Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe´de yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplanan 2018 yılının ilk Bakanlar Kurulu´nun gündeminde OHAL´in süresinin uzatılması, yurt içinde ve yurt dışında terörle mücadele, Avrupa Birliği yer aldı.

Toplantının ardından kameraların karşısına geçen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ olağanüstü halin bir kez daha uzatılacağını söyledi.

Öte yandan Bozdağ, ön lisans mezunlarıyla ilgili çıkan kısa dönem askerlik haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Bahçeli´nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde MHP lideri Bahçeli´nin "Erdoğan´ı destekleyeceğiz." açıklamasını  da yorumlayan Bozdağ, "Sayın Bahçeli saygın bir lider. İkili oynamayan birisi. Olacağı net bir şekilde ifade eden, duruşu olan bir lider. Sabahki açıklamaları çok net. Bu kararla ilgili değerlendirme yapmayı doğru görmeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın 2019 adaylığını desteklemesi bizim açımızdan memnuniyet vericidir." yorumunu yaptı.