18. ULUSLARARASI İNEGÖL FOLKLOR FESTİVALİ

İnegöl´de halk oyunları coşkusu yaşandı.

18. ULUSLARARASI İNEGÖL FOLKLOR FESTİVALİ
/kanal16haber.com/2018-7/7/141640649b.mp4
DÜNYA 7.07.2018 11:42:29 0

İNEGÖL KAFKAS FOLKLOR DERNEĞİ  BU YIL DA MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYONA İMZA ATTI. 18. ULUSLARARASI İNEGÖL FOLKLOR FESTİVALİ TÜM HEYECANIYLA BAŞLADI. KANAL 16 EKRANLARINDAN DA CANLI OLARAK YAYINLANAN FESTİVALDE GÜRCİSTANDAN GELEN HALK DANSLARI TOPLULUKLARININ GÖSTERİLERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.

İnegöl´de halk oyunları coşkusu yaşandı.

18. Uluslararası İnegöl Folklor Festivali kapsamında, İnegöl Kafkas Folklor Derneği bu yıl da muhteşem bir etkinliğe imza attı.

Kanal 16 ekranlarından canlı yayınlanan İnegöl Folklör Festivali´ne katılım bir hayli yoğun olurken programın selamlama konuşmasını İnegöl Kafkas ve Kültür Derneği Başkanı Nedim Sevim yaptı.

İnegöl Kültürpark Açıkhava Gösteri Merkezi´nde açılışı yapılan programa Gürcistan´dan gelen halk dansları toplulukları ile müzisyenler de renk kattı.

 

AK Parti 26. Dönem Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin´de festivale katılan isimlerdendi.. Şahin, iki ülkenin kalbi bir attığında Kafkasya´da barış ve kardeşlik rüzgarları estiğini ifade etti.

Gürcistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi İraklı Koplatadze festivalde emeği geçenlre teşekkür ederken İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da iki ülke arasındaki kültür birliğinin devam etmesi gerektiğini belirtti.

Konuşmaların ardından Gürcistan´dan gelen halk dansları toplulukları gösterilerini sergiledi.