Tarih: 02.06.2014 18:42

YUSUF ZİYA ÖZBEK GÜVEN TAZELEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Kamyoncular Garajında gerçekleştirilen 39 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısına katılım yoğun oldu.

 

Divan heyetinin seçilmesinin ardından, Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu raporlarıyla, gelir gider cetveli okunarak, ayrı ayrı ibra edildi.   21 gündem maddesinin görüşülerek, karara bağlandığı genel kurulda ayrıca arsa alımı yetkisi ile Kooperatif Başkanı, Başkan Yardımcısı ve Muhasip üyenin maaşları belirlendi.  

Daha sonra tek liste ile seçime gidildi. Kooperatifin Başkanlığına yeniden Yusuf Ziya Özbek seçilirken, yeni yönetim: Hayrettin Kaçar, Şenol Tiren, Maşallah Şener, İlyas Yavuz, Lokman Akkaya, Kenan Baykara, Birol Kerinçsiz ve Erhan Ünlüsoy?dan oluştu.   

Üyelere yönelik bir konuşma yapan Kooperatif Başkanı Yusuf Ziya Özbek, 2 yıldır kooperatifin başkanlığını yürüttüğünü ifade ederek,   ?Yatırımlar gerçekleştirdik. Arsamızı aldık. Petrol yapıyoruz, 2 ayda bitecek. Araçlarımızın borcunu ödüyoruz. Hiçbir kuruma borcumuz yok. Bunları da zor günümüzde başardık. Üçüncü dönemimizde dik duracağız, adaletli ve dürüst olacağız. Bu konuda sizlere söz veriyorum. İş konusunda biraz sıkıntımız var. İş adamlarının biraz duyarlı olmasını diliyorum? diye konuştu.   


kanal16.com.tr/arsiv/2014-6/2/115306836.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —