Tarih: 27.11.2017 17:31

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI EDEBALİ YILMEK KURSLARINI ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Namazgah Mahallesi´nde yer alan ve bir yandan ilçe sakinlerini meslek sahibi yaparken, okul öncesi eğitim sınıflarıyla da çocukları geleceğe hazırlayan Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları  Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali´yi ağırladı.

YILDIRIM BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME KURSLARI FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Kurs merkezindeki filografi, iğne oyası, keçe, kağıt rölyef branşlarında aldıkları eğitimle hem kendilerini geliştirerek yeteneklerini keşfeden hem de birer hobi edinen kadınlarla bir araya gelen Başkan Edebali, kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini inceledi.

 

BAŞKAN EDEBALİ´YE MİNİKLERDEN YOĞUN İLGİ

Eğitimin toplumların kalkınmasındaki en önemli unsur olduğu bilinciyle en büyük yatırımın çocuklar için yapılması gerektiğini belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, Namazgah YIL-MEK Okul Öncesi Eğitim Sınıflarında ziyaret ettiği miniklerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

EDEBALİ: ÇOCUK YETİŞTİRMENİN ALTIN ANAHTARI OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDİR

Okul öncesi eğitimin, çocukların donanımlı bireyler olarak yetişmesinin ilk basamağı olduğunu söyleyen Başkan Edebali, ?Eğitim, aile içerisinde başlayan ve ömür boyu süre gelen bir önemli olgudur. Geleceğini garanti altına almak isteyen her toplum çocuklarını özenle yetiştirmelidir. Bu seferberliğin altın anahtarı ise okul öncesi eğitimdir? diye konuştu.

EDEBALİ: KURSLARA KATILAN KADINLARIMIZ AİLE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYOR

Başkan Edebali YIL-MEK eğitimlerinde önceliğin kadınların meslek sahibi olarak aile ekonomisine katkı koymalarını sağlamak olduğunu vurgulayarak ?Kadınların yaşamın her alanında daha güçlü bir biçimde söz sahibi olmasını istiyoruz. Bununla da yetinmeyip meslek sahibi olan kadınları üretime dahil ederek, aile bütçelerine katkı sağlamalarına yardımcı oluyoruz? dedi.


/kanal16haber.com/2017-11/27/173501762b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —