UĞURDAĞ“BİZ KAVGA EDİP BÖLMEDİK, SÜREKLİ HİZMET ETTİK“

UĞURDAĞ?BİZ KAVGA EDİP BÖLMEDİK,SADECE HİZMET ETTİK?

UĞURDAĞ“BİZ KAVGA EDİP BÖLMEDİK, SÜREKLİ HİZMET ETTİK“
SİYASET 23.10.2013 21:45:23 0

Ak parti`nin kurulduğu günden beri hemen her kademesinde görev alan Yavuz Uğurdağ, 2008 yılı Ekim ayında yapılan Ak parti İlçe Teşkilatı kongresinde ilçe başkanlığına aday olmuş, ancak üst yönetim tarafından bu istek uygun bulunmamıştı.
Aldığı olumsuz cevaba rağmen küsmeyen ve partide hizmetine devam eden Uğurdağ 2009 Yılı Mart ayında yapılan yerel seçimler için bu sefer Aralık ayında Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Yapılan temayül ve yoklamalar sonucu Mevcut başkan Alinur Aktaş ile yola devam edilirken, Yavuz Uğurdağ aradan geçen 5 yılda yine siyasetten soğumadı ve 2014 yerel seçimleri için geçtiğimiz günlerde aday adaylığı dilekçesini Ak Parti İlçe başkanı Bülent Temelli`ye teslim etti.

Daha önceden de farklı görevlere talip olduğunu ancak kendisine bu görevler tevdi edilmediği için hiç küsmediğini söyleyen Yavuz Uğurdağ, biz sadece hizmetin peşinde koştuk diye konuştu.

Uğurdağ Kanal 16 mikrofonlarına yaptığı özel açıklamada çok sayıda aday adayı çıkmasının kendisini sevindireceğini kaydetti, Bu bir zenginliktir dedi.

Hiçbir zaman kavgadan yana olmadığının altını çizen Uğurdağ, biz verilen her görevi yerine getirdik getirmeye de devam edeceğiz dedi.