Tarih: 26.10.2017 15:39

TELEFON DOLANDIRICILARI BU KEZ BAŞARAMADI

Facebook Twitter Linked-in

Bursa´da telefon dolandırıcıları, 82 yaşındaki bir yaşlı kadını telefonla arayarak dolandırmak isterken durumu fark eden banka çalışanları sayesinde başarılı olamadı.

Dolandırıcılar  "Hesabınızdan terör örgütüne para transfer edilmiş, güvenliğiniz için hesabınızı boşaltıp bize teslim etmelisiniz" dedikleri yaşlı kadını parasını çekmesi için telefonla bankaya yönlendirdi.

Telaşa kapılan yaşlı kadın ise bankada bulunan parasını çekmek üzere bankanın Heykel şubesine gitti. Bankanın sürekli müşterisi olan yaşlı kadının hareketlerinden şüphelenen banka çalışanları, hemen polise haber verdi. Polis olay yerine gelerek, dolandırıcıları bankaya parayı almak için çağırmasını istedi.

Kadın, telefondaki dolandırıcıları istedikleri parayı vermek üzere bankaya çağırdı. Bankadaki müşterileri boşaltan sivil polisler, müşteri gibi yaşlı kadınla birlikte beklemeye başladı. Kadının bankaya çağırdığı dolandırıcı, olaydan şüphelenerek parayı almaya gelmezken uzun süre banka şubesinde dolandırıcıları bekleyen yaşlı kadın, kendisini arayan numarayı polis ekiplerine vererek bankadan ayrıldı.


/kanal16haber.com/2017-10/26/154249063b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —