Tarih: 28.12.2017 12:36

SADİ AKTAŞ´TAN ÇİFTÇİYE MÜJDE?

Facebook Twitter Linked-in

 

Yenişehir´de 520 bin dönüm ekilebilir tarım arazisinin sulaması yapılacak olan Boğazköy barajından sulanacak olan yaklaşık 116 bin dönüm tarım arazisine su verecek hatların bugüne kadar deneme suyu olarak verilmiş olması bundan sonra önümüzdeki yıllarda da sayaçlarının ihaleye verilip ön ödemeli sayaçlar bakanlık tarafından orman ve su işleri tarafından gündeme alınmıştır.

Az evvel ak parti bursa milletvekili Hüseyin şahin bey´i aradım kendileri yurtdışındalarmış ondan aldığım bilgiye göre Yenişehir çiftçimizi bu konuyla ilgili bilgilendirmemiz açısından çok önemli bir konudur.

 

Hiçbir çiftçi kendi imkanları ile sayaçları almayacak ve de bakanlığımız tarafından yapılan bu ihale sonucunda 2018 yılı mayıs ve haziran aylarında sayaçlar takık ön ödemeli takılacak şekilde vatandaşımıza hizmet verecektir.

bu da Yenişehir çiftçimiz açısından Yenişehir sulama birliğinin tahsilatları açıksından su kaçaklarının önlenmesi açısından çok önemli bir konuydu. bugün çok sevindirici bir haber aldık. ak parti bursa milletvekili ve orman ve su işleri bakanımıza, devlet su işleri bölge müdürlüğü çalışanlarına herkese Yenişehir çiftçileri adına teşekkür ediyorum 

 


/kanal16haber.com/2017-12/28/125245263b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —