Özel Mesleğim Sağlık Lisesi öğrencileri ?yemin etti´

Özel Mesleğim Sağlık Lisesi Hemşirelik ve Acil Tıp Teknisyenliği (ATT) bölümü 11´inci sınıf öğrencileri yemin ederek staj dönemlerine merhaba dedi.

Özel Mesleğim Sağlık Lisesi öğrencileri ?yemin etti´
SAĞLIK 6.10.2015 15:34:15 0

 

Özel Mesleğim Sağlık Lisesi Hemşirelik ve Acil Tıp Teknisyenliği (ATT) bölümü 11´inci sınıf öğrencileri yemin ederek staj dönemlerine başladı. Özel Mesleğim Okulları konferans salonunda yapılan ´And İçme Töreni´ ne katılım oldukça yoğundu. Öğrencilerin ve öğretmenlerin yanı sıra çok sayıda öğrenci velisinin de katıldığı programda 11´inci sınıf öğrencileri mesleklerine ilk adımı attılar.

Hemşirelik öğrencileri staj dönemlerini Büyükçekmece Devlet Hastanesi, Esenyurt Devlet Hastanesi ve Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi´nde yapacak. ATT öğrencileri ise İstanbul çeşitli noktalarında bulunan kontrol merkezlerinde tamamlayacaklar.

Öğrencilerden Dilara Sevim´in kısa hoşgeldiniz konuşmasının ardından Özel Mesleğim Sağlık Lisesi Müdür Yardımcısı Aykağan Yüce, meslek sahibi olma ve kişinin kendini sürekli güncellemesi ile hayat boyu öğrenmenin önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.