KEMOTERAPİ ÜNİTESİ AÇILDI

SÖZ VERİLDİ,BİR YIL GEÇMEDEN YERİNE GETİRİLDİ

KEMOTERAPİ ÜNİTESİ AÇILDI
/kanal16haber.com/2016-7/19/201848525b.mp4
GÜNDEM 19.07.2016 18:27:07 0

 

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin´in müjdesini verdiği kemoterapi ünitesi hastane bünyesinde açıldı.Hastane bahçesinde düzenlenen kemoterapi ünitesi açılış töreni saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.

GÖÇMEN: ?´ HASTANEMİZ YAKINDA KENDİ ENERJİSİNİ ÜRETECEK ?´

Programın açılışında konuşan İnegöl Devlet Hastanesi yöneticisi Hayrettin Göçmen, 2014 yılında açılan Devlet Hastanesinin Bursa´nın en elit hastanelerinden bir tanesi olduğunun altını çizerek hastanenin yakın zamanda kendi enerjisini üreteceğini dile getirdi.

ŞAHİN: ?´ SÖZÜMÜZÜ 1 YILDA YERİNE GETİRDİK ?´

Vatandaşlarla birlikte 4 gündür meydanlardan inmeyen Ak parti Bursa milletvekili Hüseyin Şahin ise sesi kısık bir şekilde konuşmasını yaptı.Hüseyin Şahin, verdikleri sözü 1 yıl geçmeden yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

AKTAŞ: ?´ HASTANE İNEGÖL İÇİN GEREKLİYDİ ?´

?Kemoterapi ünitesinin İnegöl için olmazsa olmaz konulardan bir tanesi olduğunu söyleyen İnegöl Belediye başkanı Alinur Aktaş ise Hastanenin en özel hastanelerden bir tanesi olduğunu belirtti.

KÜÇÜK: ?´ İNEGÖL İNSANI ÜLKESİNE SAHİP ÇIKTI ?´

Yaşanan olayları değerlendiren ve halkın dik duruşunu takdirle anlatan Vali İzzettin Küçük, demokrasi mücadelesi veren milletin önünde saygıyla eğildiğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından 1 doktor ile 2 hemşirenin görev yapacağı kemoterapi ünitesinin açılışı kurdele kesimiyle yapıldı.Açılışta Türkiye´de ilk olan hastane müzesi de gezilirken, açılış; tarihi İnegöl mehterinin konseriyle son buldu.