KATİL ZANLILARI ADLİYEDE

SİTE CİNAYETİ DAVASINA İLİŞKİN 2 KİŞİNİN YARGILANMASINA BAŞLANDI

KATİL ZANLILARI ADLİYEDE
/kanal16haber.com/2017-11/26/121438750b.mp4
GÜNDEM 26.11.2017 12:10:28 0

 

Geçtiğimiz mart ayında evde alkol alan ve çıkan tartışma sonrası 3 kişiden birinin silahlı saldırıda hayatını kaybetmesi ve 2 kişinin tutuklanması ile sonuçlanan olayla ilgili dava görülmeye başlandı.

Olayda sitede kapıcılık yapan İbrahim D. ile ev sahibi Hakan K. alkol alırken Baykal Öztürk´ün (39) eve gelmesiyle 3 kişi arasında tartışma çıkmış, İbrahim Demirtaş,Baykal Öztürk´e ateş ederek öldürmüştü.

Olayın ardından tutuklanan İbrahim D. ve Hakan K. Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi´nde ´kasten adam öldürmek´ suçundan müebbet hapis cezası talebiyle yargılanmaya başlandı.

2 sanığın ilk kez hakim karşısına çıktığı davada olay gününü anlatan Hakan K, 2 arkadaşının evdeki bir eşyanın kaybolması ile ilgili tartışma yaşadığını İbrahim D.´nin Hakan K.´ye ateş ederek öldürdüğünü söyledi.

Diğer sanık İbrahim D. ise, 3´ünün kavga ederken arbede sırasında elindeki bıçakla kendisine saldıran Baykal´a bıçağı bırakmasını söylediğini, dinlemeyince de bacağından vurduğunu itiraf etti.

Mahkeme heyeti ifadelerin ardından şahitlerin dinlenmesine, eksikliklerin tamamlanmasına ve sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.