Tarih: 19.12.2017 17:24

İZMİR´DE ÖLDÜRÜLEN ÜNİVERSİTELİ ZÜLAL BURSA´DA TOPRAĞA VERİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

İzmir´de barda tanıştığı Günhan Öztürk tarafından kılıçla öldürülen 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Zülal Tütüncü son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir´de, doğum gününde barda tanıştığı Günhan Öztürk tarafından kılıçla boynundan ve omzundan yaralanan ve kan kaybından hayatını kaybeden 21 yaşındaki Ege Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Zülal Tütüncü, Bursa´da toprağı verildi.

Sınıf arkadaşlarının da katıldığı cenaze namazında tek çocukları olan Zülal´i kaybeden anne Bedriye ve baba İsmail Tütüncü gözyaşlarına boğuldu. 

İzmir´in İnönü Mahallesi´nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Gökhan Öztürk gece barda tanıştığı Ege Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Zülal Tütüncü´yü eve getirdikten sonra bilinmeyen bir nedenle tartışmalarının ardından kılıçla boynundan ve omuzundan yaralamış genç kız aşırı kan kaybı nedeniyle olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlenmiş, Tütüncü´nün cenazesi de Adli Tıp Kurumu´nda yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından alınarak Bursa´ya getirimişti.

Zülal Tütüncü´nün cenazesi ailesinin yaşadığı  Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Camiinde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Ahmetpaşa Mezarlığı´nda toprağa verildi. 

 


/kanal16haber.com/2017-12/19/172846832b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —