Tarih: 30.11.2017 12:25

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNÜN OSCAR ÖDÜLÜ BURSA´NIN

Facebook Twitter Linked-in

Gayrimenkul sektörünün Oscarları olan Sign Of The City Awards (şehre atılan imza 2017)´de Arabayatağı Pazar Yeri, Sular Vadisi ve Anıt-Savaş Müzesi projeleri ile finale kalan Yıldırım Belediyesi, bir kez daha Bursa´nın parlayan yıldızı oldu.

 

İstanbul´da bir otelde düzenlenen 5 kategori  ve 24 dalda 79 projenin boy gösterdiği final yarışmasında ?en iyi hizmet yapıları kategorisi, en iyi sosyo-kültürel yapı´ dalında Arabayatağı Pazar Yeri ve Anıt-Savaş Müzesi, ?kent ve mimarlık kategorisi en iyi mimari tasarım dalında yine Arabayatağı Pazar Yeri ve Anıt-Savaş Müzesi ile ?en iyi kentsel tasarım´ dalında Sular Vadisi yer aldı.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin katıldığı törende, Arabayatağı Pazar Yeri projesi Sign Of The City Awards 2017´ yarışması´nda ödülün sahibi oldu.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, şehirler için planlanan projelerin bilimsellik, özgün tasarım, objektif bakış açısı gibi kriterleri barındırması durumunda başarılı olabileceğini hatırlatarak duygularını dile getirdi.


/kanal16haber.com/2017-11/30/124846281b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —