FİLİSTİN´DEKİ SALDIRI BURSA´DA PROTESTO EDİLDİ

FİLİSTİN´DEKİ ?TOPRAK GÜNÜ´NÜN´ 42. YILINDA DÜZENLENEN ?BÜYÜK DÖNÜŞ YÜRÜYÜŞÜ? KAPSAMINDA İSRAİL´İN DÜZENLEDİĞİ VE 22 KİŞİNİN HAYATINI KAYBETTİĞİ SALDIRI, BURSA´DA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TARAFINDAN PROTESTO EDİLDİ

 FİLİSTİN´DEKİ SALDIRI BURSA´DA PROTESTO EDİLDİ
/kanal16haber.com/2018-4/6/163358805b.mp4
GÜNDEM 6.04.2018 16:16:32 0

FİLİSTİN´DEKİ ?TOPRAK GÜNÜ´NÜN´ 42. YILINDA DÜZENLENEN ?BÜYÜK DÖNÜŞ YÜRÜYÜŞÜ? KAPSAMINDA, İSRAİL´İN DÜZENLEDİĞİ VE 22 KİŞİNİN HAYATINI KAYBETTİĞİ SALDIRI, BURSA´DA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TARAFINDAN PROTESTO EDİLDİ?15 TEMMUZ DEMOKRASİ MEYDANI´NDA, İHH ÖNCÜLÜĞÜNDE TOPLANAN KALABALIK İSRAİL BAŞTA OLMAK ÜZERE İSRAİL´E DESTEK VEREN ÜLKELER ALEYHİNDE SLOGAN ATARAK FİLİSTİNLİ MÜSLÜMANLARIN YANINDA OLDUKLARINI VURGULADI.

Filistin´den gelen Gazze Rowad İnsani Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Raid Saati, yorulmadan yılmadan mücadele edeceklerini söyleyerek, "Sizin gibi meselemizi ve toprağımızı savunan millet var oldukça biz dimdik duracağız. Rahmetli hocamız Necmettin Erbakan, ´Kudüs sadece Filistinlilerin değil, tüm Müslümanlar için önemlidir´ demişti. Biz Kudüs için kanımızı vermeye hazırız" ifadelerini kullandı. 

Grup dua edilmesinin ardından slogan atarak dağıldı.