ERZİNCANLI´DAN ?15 TEMMUZ´ DİNLETİSİ

MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİ´NİN ?15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK GÜNÜ´ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

ERZİNCANLI´DAN ?15 TEMMUZ´ DİNLETİSİ
/kanal16haber.com/2017-7/11/184444028b.mp4
GÜNDEM 11.07.2017 18:38:20 0

 

Mustafakemalpaşa Belediyesi bir hafta sürecek olan ?15 Temmuz Destanı´ temalı programınınstartını verdi.Kaymakam Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ilçe mülki ve idari amirleri ve vatandaşların katıldığı anma töreni Nafiz Sekiz´in Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

KURTULAN: 15 TEMMUZ MİLLETİMİZİN TARİHİDİR

 Darbe kalkışmasının anlatıldığı belgesel ve fotoğraf gösterimlerinin sunulduğu gecede konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 15 Temmuz´da milli irade ve demokrasi kazanımlarını boğmak isteyenlere karşı milletin tarihte eşi benzeri olmayan bir direniş gösterdiğini söyledi.



MUSTAFAKEMALPAŞA KAYMAKAMI MASATLI: BİZ BU TOPRAKLARDAYIZ

 Kaymakam Mustafa Masatlı ise milletin küresel güçlerin desteği ile askeriyenin içinde kümelenen gayri milli odaklara 15 Temmuz gecesi geçit vermediğini belirtti.

 MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİ´NİN ?15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK GÜNÜ´ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI.

Gecede Mustafakemalpaşalılarla buluşan şair Dursun Ali Erzincanlı, seslendirdiği şiirlerle duygu dolu anlar yaşattı.

15 Temmuz gecesi Özel Kuvvetler Komutanlığı´na girmeye çalışan darbeci General Semih Terzi´yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir için yazdığı ´30 Kuş´ adlı şiirini de okuyan ünlü şair, gönülleri fethetti.

 

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, büyük beğeni toplayan programın ardından sahneye çıkarak Dursun Ali Erzincanlı´ya çiçek takdim etti.
15 Temmuz Destanı program dizisi her akşam farklı konukların katılacağı etkinliklerle Adnan Menderes Meydanı´nda devam edecek.