ERDOĞAN´DAN KINAMA MESAJI

?TERÖRE KARŞI TEK SES TEK YÜREK OLMALIYIZ?

ERDOĞAN´DAN KINAMA MESAJI
/kanal16.com.tr/2015-10/10/190509609b.mp4
GÜNDEM 10.10.2015 18:52:33 0

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan , Ankara Tren Garı önünde gerçekleştirilen patlamaya ilişkin yazılı basın açıklaması yaptı.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Erdoğan ; ?Ülkemizin huzuruna kasteden bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kaynağı, söylemi, amacı, adı ne olursa olsun, her türlü terör eyleminin ve terör örgütünün karşısındayız, hep birlikte de karşısında olmak mecburiyetindeyiz? dedi

Teröre en büyük desteği, terör eylemleri ve terör örgütleri karşısında çifte standartla hareket edenlerin verdiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ?Daha önce değişik yerlerde askerimize, polisimize, korucularımıza, kamu görevlilerimize ve masum vatandaşlarımıza karşı yapılan terör eylemleri ile bugün Ankara Tren Garı´nda sivil vatandaşlarımızı hedef alan terör saldırısı arasında hiçbir fark yoktur. Millet olarak, özellikle de siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve medya olarak, bu saldırıların tümüne karşı, aynı duyarlılıkla, aynı samimiyetle, aynı insani ve ahlaki duruşla tavrımızı ortaya koymalıyız.? Dedi.