Tarih: 15.01.2018 16:43

DEMİRCİLER ODASINDA BAŞKAN DEĞİŞMEDİ

Facebook Twitter Linked-in

   

 

Demirciler ve Madeni İşler Sanatkarları Esnaf Odası 2018 olağan genel kurulunda tek adayla yapılan seçimlerde mevcut başkan Yusuf Süer, güven tazeleyerek yeniden göreve seçildi.

Yenişehir Belediyesi ŞehitAstsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen Demirciler ve Madeni İşler Sanatkarları Esnaf Odası seçimlerine AK parti ilçe Başkanı Adnan Kamıl,MHP İlçe başkanı Arif Eren, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, oda ve kooperatif başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

    235 üyesi bulunan Yenişehir  Demirciler ve Madeni İşler Sanatkarları Esnaf Odası 2018 olağan genel kurulunda üyelerin destekleri ile yeniden başkanlığa seçilen Yusuf Süer, ? Öncelikle bütün üyelerimize bizlere gösterdiği güven ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Esnafımızın sorun ve isteklerini biliyoruz. Bunların çözümü noktasında dün olduğu gibi bugünde canla başla çalışarak çözüm için uğraşacağız. Belirlediğimiz sorunların çözümü için başta Yenişehir Belediye Başkanımız Süleyman Çelik olmak üzere Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve bölge milletvekillerimizin desteklerini bekliyoruz diye konuştu.


/kanal16haber.com/2018-1/15/172507410b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —