BURSASPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI´NA VEDA ETTİ

BURSASPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI´NDA HAVLU ATTI? YEŞİL BEYAZLILAR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI SON 16 TURU İLK MAÇINDA DEPLASMANDA 1-0 MAĞLUP OLDUĞU GENÇLERBİRLİĞİ´Nİ TİMSAH ARENA´DA 2-1 MAĞLUP ETTİ FAKAT BU SKOR YETERLİ OLMADI VE TİMSAHLAR KUPADAN ELENMİŞ OLDU.

BURSASPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI´NA VEDA ETTİ
/kanal16haber.com/2018-1/16/203918001b.mp4
SPOR 16.01.2018 19:00:35 0

Bursaspor ziraat Türkiye Kupası´na veda etti.

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında kendi sahasında Gençlerbirliği´ni 2-1 mağlup etti fakat bu skor tur atlamak için yeterli olmadı. İlk maçta Ankara temsilcisine deplasmanda 1-0 mağlup olan Bursaspor turnuvaya Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda veda etmiş oldu.

Yeşil-beyazlı takım 19. Dakikada Skuletic´in golü ile 1-0 geri düştü? Bu gole 33.dakikada Agu ve 49. Dakikada Yusuf Erdoğan´la karşılık veren Bursaspor´a bu skor yetmedi ve çeyrek final biletini Gençlerbirliği´ne kaptırmış oldu.

BURSASPOR KURUCU ÜYESİ RECEP BARIŞICI İÇİN SAYGI DURUŞU

Bursaspor Recep Barışıcı´yı da unutmadı? Maç öncesi, hayatını kaybeden Bursaspor Kulübü´nün kurucu üyelerinden Recep Barışıcı için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. 

YENİ TRANSFER MOUSSA SOW YEŞİL-BEYAZLI FORMA İLE TANIŞTI

Yeşil-beyazlı ekibin yeni transferi Moussa Sow, maç kadrosunda yer alırken; karşılaşma öncesinde ise Senegalli yıldıza taraftarlar tarafından sevgi gösterilerinde bulunuldu. Sow, 74´üncü dakikada oyuna dahil olurken, yeşil-beyazlı formayı ilk kez giymiş oldu.

PABLO MARTİN BATALLA´YA DOĞUM GÜNÜNDE ÖZEL TEZAHÜRAT

Bursaspor taraftarı aynı zamanda bugün doğum günü olan kaptan Pablo Martin Batalla´ya da özel tezahüratlar yaparak, bu özel gününü kutladı.