Tarih: 21.09.2017 19:02

BURSA´NIN KUPA KARNESİ 2 GALİBİYET 1 MAĞLUBİYET

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Ligde geride kalan 5 haftada başarılı bir grafik çizen Bursaspor ve 3.lig ikinci grupta mücadele eden yeşil Bursaspor Ziraat Türkiye kupası 3.tur eleme maçlarından galibiyetle ayrıldı.

Kupa yolculuğuna 3.eleme turundan başlayan Bursaspor, Mersin temsilcisi Tarsus İdman Yurdu´nu Bursa´da ağırladı.

Türkiye 3.Lig 3.Grup da mücadele eden Tarsus İdman Yurdu karşısında Bursaspor sahaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Onur Karabaş´ın düdük çaldığı mücadelenin 3. Dakikasında Deniz Yılmaz´ın golü ile Bursaspor 1-0 öne geçti

                                                           

Atılan golden iki dakika sonra sahneye bu kez Jorquera çıktı ve attığı güzel golle farkı 2´ye çıkardı.

İlk yarısı 2-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında da oyunun üstünlüğü Bursaspor´da oldu. 56.dakikada Deniz bir kez daha meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve 3-0 lık üstünlüğü getirdi. Maçta son sözü oyuna sonradan giren Sinan Bakış 87.dakikada söyledi ve karşılaşma 4-0 Bursaspor´un üstünlüğü ile sona erdi.

Zıraat Türkiye Kupasında Bursa´yı temsil eden takımlardan diğeri Bursaspor´un pilot takımı olan ve 3.lig 2.grupta mücadele eden Yeşil Bursa A.Ş, İzmir Temsilcisi Karşıyaka´yı ağırladı.


Minareliçavuş spor tesislerinde oynanan karşılaşmada yeşil bursa rakibini 3-1 ile geçerek bir üsttura yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupasında Bursa´yı temsil eden bir diğer ekip olan İnegölspor 3.eleme turunda Evkur Yeni Malatyaspor´u ağırladı.

Güçlü rakibi karşısında hiçbir direnç gösteremeyen bordobeyazlılar her iki kırkbeş dakikada yediği gollerle 2-0 sahadan mağlup ayrıldı. Bu sonucun ardından İnegölspor kupaya erken veda etti.  


/kanal16haber.com/2017-9/21/190557547b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —