Tarih: 22.12.2016 09:56

BURSALI ŞEHİT BİNBAŞI ANNESİNİ DEPREMDE KAYBETMİŞ

Facebook Twitter Linked-in

 

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab çevresinde DAEŞ´in intihar saldırısında şehit olan Piyade Binbaşı Bülent Albayrak´ın Kocaeli´nin Gölcük ilçesinde yaşayan babasına acı haber verildi.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve ilçe müftüsü Mehmet Yazıcı ile askeri yetkililer, şehadet haberini vermek için Şirinköy Mahallesi´nde şehidin babası Hasan Albayrak´ın yaşadığı eve geldi.

112 ekipleri evin önünde hazır bekletildi. Haber verilmesinin ardından baba Albayrak´a, 112 ekipleri tarafından müdahale edildi. Aile daha sonra şehidin Ankara´daki evine hareket etti.

CENAZE ORHANGAZİ´DEN KALDIRILACAK

Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen şehit binbaşı Bülent Albayrak´ın, annesini 17 Ağustos Marmara Depremi´nde kaybettiği öğrenildi.

Bursa´nın Orhangazi İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Binbaşı Bülent Albayrak´ın şehit ateşi Orhangazi´ye de düştü. Orhangazi Devlet Hastanesinde görevli Gamze Göktepe´nin ağabeyi olduğu belirlenen ve ailesi Gölcük´te yaşayan Bülent Albayrak´ın cenazesinin Orhangazi´den kaldırılacağı belirlendi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —