Tarih: 10.10.2017 15:05

BURSA´DA TRAFİK SORUNUNA ŞAHİN VE ATMACA TİMLERİ ÇÖZÜM OLACAK

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü şehrin trafik sorununa çözüm getiren motosikletli şahin timlerine destek olması amacıyla atmaca timlerini de hizmete soktu.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapmaya başlayan motorize ekiplerinin tanıtımı Fatih Sultan Mehmet Bulvarı yanındaki Emniyet Müdürlüğü´nde yapıldı.

 

Program öncesi kurban kesilip dualar okundu. Şehiriçi trafiğini rahatlatmak için daha önce kurulan 10 ?şahin´ timine, 20 ?atmaca´ timi eklendi. Şehir merkezindeki ana yollarda ve önemli kavşaklarda görev yapacak olan timler, trafik sıkıntısını ortadan kaldıracak.

İl Emniyet Müdürü Osman Ak, ?Önemli arterlerde ve kavşaklarda trafiğe anında müdahale edeceğiz. Bir haftadan beri olumlu sinyaller alıyoruz. Ana arterlerde nispeten bazı rahatlamalar yaşadık. Bunu daha da arttıracağız. Personelimizin motosikletli eğitimlerini devam ettiriyoruz. Bursa´nın trafiğine önemli katkı sağlayacağız? diye konuştu.

Ak´ın açıklamaların ardından şahin ve atmaca timleri emniyet binasından çıktı. Hep birlikte şehir turu atan timler Bursalılara tanıtılarak hizmete başladı.


/kanal16haber.com/2017-10/10/151715897b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —