Tarih: 02.02.2018 12:14

BURSA POLİSİ ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Tim Amirliği Ekipleri, Osmangazi ve Yıldırım´da çeşitli adreslere eş zamanlı olarak uyuşturucu operasyonu düzenledi.

Yapılan operasyonlarda kullanmak için uyuşturucu madde satın almak veya bulundurmak suçundan 6 kişi yakalandı. Yakalanan şahısların üzerlerinde yapılan aramada bol miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konu ile ilgili devam eden çalışmalarda ise şahıslara uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen 3 kişi yakalanmış, yakalanan şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda ise bol miktarda uyuşturucu madde, 3 adet tabanca ve tabancalara ait çok sayıda fişek ele geçirildi.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan bir diğer çalışmada ise İstanbul´dan ilimize uyuşturucu madde getireceği yönünde bilgiler alan ekipler bursa girişinde araç içerisinde 3 kişi yakaladı? Şahısların üzerlerinde ve araçta yapılan arama sonucu bol miktarda uyuşturucu madde, 1 adet hassas terazi ve fişek ele geçirildi.

Operasyonlar neticesinde yakalanan 12 şahıstan 6´sı hakkında kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak suçundan, 6 kişi de uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.


/kanal16haber.com/2018-2/2/121446407b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —