ENGELLİ ÇOCUKLAR UÇURTMA ŞENLİĞİNDE EĞLENDİ

Osmangazi´de Engelli Çocuklar İçin Uçurtma Şenliği Düzenlendi

 ENGELLİ ÇOCUKLAR UÇURTMA ŞENLİĞİNDE EĞLENDİ
/kanal16haber.com/2018-5/9/191801540b.mp4
GÜNDEM 9.05.2018 19:05:22 0

ENGELLİLER İÇİN FARKINDALIK OLUŞTURULMASI AMACIYLA OSMANGAZİ BELEDİYESİ UÇURTMA ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ.. AİLELERİYLE BERABER UÇURTMA UÇURUP PİKNİK YAPAN ENGELLİLER KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİ.

Osmangazi Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında düzenlediği piknik ve uçurtma şenliği ile engelli çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. 

Osmangazi Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Sukaypark´ta düzenlenen piknik ve uçurtma şenliğine, Osmangazi Engelli Bakım Merkezi´nde (OBAM) eğitim gören engelli çocuklar ve aileleri katıldı. Engelliler için farkındalık oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, engelli çocuklara uçurtmalar dağıtıldı. Aileleriyle birlikte uçurtmalarını gökyüzüne bırakan engelli çocuklar, uçurtma uçurmanın keyfini çıkardı. Gökyüzü uçurtmalar ile renklenirken, tüm engelli çocuklar ve aileleri farklı bir gün yaşamanın keyfini çıkardı. Çalan müzikler eşliğinde oyunlar oynayan çocuklar, daha sonra piknik alanına giderek yemek yedi.

Engelli çocuklar ve aileleri, gerçekleştirilen etkinlikten dolayı memnuniyetlerini belirterek, engelli çocukların yanında olan Osmangazi Belediyesi´ne teşekkürlerini ilettiler.