Tarih: 05.01.2018 12:05

2. BEBEĞİ DOĞARKEN İLK OĞLUNU KAYBETTİ KANSER OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Bursa´da, genç yaşta ikinci çocuğunu dünyaya getiren annenin 10 gün sonra 3 yaşındaki ilk çocuğu vefat etti. Talihsiz kadına 50 gün sonra lösemi teşhisi kondu.

22 yaşındaki Fatma Üzer´in peşini talihsizlikler bırakmadı. Üzer´in 3 yıl önce dünyaya gelen Azer Atilla Üzer isimli oğlu epilepsi hastalığına yakalandı. Anne aradan geçen 3 yıl sonra ikinci çocuğu Onur Eymen Üzer´i dünyaya getirdi. Onur dünyaya geldikten 10 gün sonra, 3 yaşındaki büyük oğlu Azer Atilla, epilepsi nöbeti geçirerek hayatını kaybetti.

Bir yandan yeni doğan oğlunun buruk sevincini yaşayan anne, diğer yandan da hayatını kaybeden oğlunun acısını unutmaya çalışırken, bu defa kanserin pençesine düştü. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´nde ´kan kanseri´ teşhisi konularak hematoloji bölümünde tedavi altına alınan genç annenin henüz doya doya koklayamadığı bebeğine halası Fatma Atilla bakıyor.

Kocasının terk ettiği hala Fatma Atilla, kirada oturduğu evinde hayırseverlerden gelen yardımlarla hem 3 çocuğuna, hem de annesi kanser tedavisi gören minik yeğenine annelik yapıyor.

Küçük çocuğuyla birlikte Onur Eymen´i de emziren hala Fatma Atilla, hayırseverlerden gelecek yardımları bekliyor. Anne Fatma Üzer ise iyileşip yavrusunu kucağına alacağı günü iple çekiyor.


/kanal16haber.com/2018-1/5/120635757b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —