YALOVALI KADINLARDAN AFRİN´DEKİ MEHMETÇİKLERE REÇEL

ÖNCEKİ HAFTASONU BAŞLAYAN ZEYTİN DALI OPERASYONU SONRASI TÜRKİYE´NİN DÖRT BİR YANINDAN MEHMETÇİKLERİMİZE DESTEK DEVAM EDİYOR

 YALOVALI KADINLARDAN AFRİN´DEKİ MEHMETÇİKLERE REÇEL
/kanal16haber.com/2018-1/30/184347695b.mp4
GÜNDEM 30.01.2018 18:32:42 0

Önceki haftasonu başlayan Zeytin Dalı Operasyonu sonrası Türkiye´nin dört bir yanından Mehmetçiklerimize verilen destekler devam ediyor.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin´e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı ile milli birlik ve beraberlik görüntülerinin ardı arkası da kesilmiyor.

Yalova´nın Çiftlikköy ilçesindeki kadınlarda Zeytin Dalı operasyonundaki Mehmetçikler için kavanozlarla reçel hazırladı.

Kendi elleriyle hazırladıkları reçelleri Türk bayrağı ile kaplı kavanozlarla gönderecek olan Çiftlikköylü kadınlar, bu hareketlerine tam destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar´a da teşekkür etti.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar böyle büyük bir devlet´i Allah bize nasip ettiği için ne kadar şükretsek azdır, ifadelerini kullandı.

Zeytin Dalı Operasyonu´ndaki tüm Mehmetçiklere sağlık ve başarı dileklerini ileten Çiftlikköylü kadınlar, Türk askeriyle gurur duyduklarını ifade etti.