Tarih: 08.09.2016 13:18

iİNEGÖL ŞEHİDİNE AĞLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

 

Şehit evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehidin babası Dursun ile annesi Durgül´ün Ankara´da olmasından dolayı şehit evinde taziyeleri kabul eden amca Necati Mete, ?Vatan sağ olsun? dedi.

Hakkari Çukurca´da güvenlik güçleri ile PKK´lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan İnegöllü uzman çavuşun evine ateş düştü. 
Çatışmada ağır yaralanarak kaldırıldığı GATA´da 5 gün sonra hayatını kaybeden 26 yaşındaki Uzman Çavuş Yavuz Mete´nin şehadet haberini alan yakınları şehidin evine akın etti. 

 

Yemek molasında yeğeninin bulunduğu bölüğe füze atışının isabet ettiğini anlatan Necati Mete, ?Çatışmada ağır yaralandı. Uçakla Gata´ya getirildi. Kalbi durmuş vaziyette geldiği hastanede tedaviye alındı. 5 gün sonra hayatını kaybetti. Gece saat 02.00´de şehit oldu. Ailenin ilk ve tek erkek çocuğuydu. Vatan sağ olsun. İnşallah bu işler çözülür de rahat uyku uyuyabiliriz? dedi. 

Amca Necati Mete, yeğeninin cenazesinin İnegöl İshakpaşa Camii´nde cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Garnizon Şehitliği´ne defnedileceğini duyurdu.


/kanal16haber.com/2016-9/8/153915828b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —