Tarih: 01.11.2017 17:11

HERKES NEFESİNİ TUTTU O ANI BEKLİYOR

Facebook Twitter Linked-in

24 Ekim 2017 tarihinde Recep Altepe´nin istifası ile başlayan kritik süreç yarın itibari ile sona eriyor. Bursa kamuoyunun günlerdir merakla beklediği yeni Büyükşehir Belediye Başkanı yarın saat 15:00´da belli olacak.

Altepe´nin istifasının ardından Bursa kamuoyu yeni başkanın kim olacağını merakla beklerken, aradan geçen 10 günlük sürede bir çok isim gündeme geldi. Ak Parti genel merkezi bu süreçte geleneğini sürdürdü, teşkilat üyelerine "Başkan olarak kimi görmek istersiniz" diye sordu.

Bir seçim olmayan ve sadece teşkilatın görüşlerinin alınması anlamını taşıyan temayül sonuçları her zaman olduğu gibi açıklanmasa da, üç ismin ön plana çıktığı gelen bilgiler arasında.

EDEBALİ, DÜNDAR VE AKTAŞ GENEL MERKEZE ÇAĞIRILDI

Temayülde ilk sıralarda kendine yer bulan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Osmangazi Belediye başkanı Mustafa Dündar ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sürpriz bir şekilde Anakara´ya çağırıldı ve genel merkezde görüşmeye alındı.

MUSTAFA DÜNDAR İSMİ ÖN PLANA MI ÇIKTI?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar´ın Ankara ziyaretini Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman ile birlikte yaptığı öğrenilirken, görüşmelerde yine Dündar isminin bir adım öne çıktığı ve yarınki Meclis toplantısında yeni başkan olarak kamuoyuna duyurulabileceği gelen bilgiler arasında. 


/kanal16haber.com/2017-11/1/172814799b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —