Türkiye uyumadı.Şehit askerlerimizin acısı sokağa taştı

Türkiye uyumadı. Dağlıca´da teröristler tarafından şehit edilen 16 askerimizin öfkesi sokaklara taştı

GÜNDEM 8.09.2015 11:42:00 0
Türkiye uyumadı.Şehit askerlerimizin acısı sokağa taştı

 

Türkiye genelinde protesto yürüyüşleri düzenlenirken, bir çok ilde öfkeli halk HDP binalarına yürüyerek bayrak astı. Bazı yerlerde HDP binalarına yürümek isteyen halka polis engel oldu, gerginlik çıktı.

ORDU´DA TERÖRE TEPKİ EYLEMİNDE PARTİ BİNASINA SALDIRI

Ordu´nun Fatsa ilçesinde toplanan bir grup genç, terör olaylarını protesto etti.
Dağlıca´da PKK terör örgütünce 16 askerimizin şehit edilmesinden dolayı teröre lanet okuyan gençler, ?Şehitler ölmez, vatan bölünmez´ sloganları attılar. HDP seçim bürosu olarak kullanılan binaya taşlar atıldı. Polis olaya müdahale ederek dağılmasını sağladı.

DAĞLICA´DAKİ TERÖR SALDIRISI BAŞKENT´TE PROTESTO EDİLDİ

Ankara´nın Gölbaşı, Beypazarı ve Keçiören ilçelerinde, Hakkari´nin Dağlıca bölgesinde yaşanan terör saldırısı sonrası gelen şehit haberleri protesto edildi. Gençler askerlik şubesine akın etti. 200 aracı geçen kalabalık Türk Bayraklarıyla şehir turu atarken, bir mahallede otomobillere taş atılması üzerine gerginlik başladı.

Keçiören ilçesinde ise terör olaylarını protesto etmek isteyen bir grup, HDP Keçiören İlçe Başkanlığı binasına yürüdü. HDP binası önünde toplanan grup, burada bir süre terör örgütü PKK aleyhine slogan attı. Taşlarla binaya saldıran grup, binanın camlarını kırdıktan sonra HDP Keçiören İlçe Başkanlığı´na Türk Bayrağı astı.

MALATYA´DA ÜLKÜCÜ GRUP, HDP BİNASINA TÜRK BAYRAĞI ASTI

Hakkari Dağlıca´da PKK´lı teröristlerin hain saldırısı sonrası 16 askerin şehit olması tüm Türkiye´yi yasa boğdu. Malatya´da da teröre tepki için konvoy yapılırken bir grup ülkücü grup da HDP İl binasını basmak istedi. Sokağın iki tarafına da barikat kuran çevik kuvvet ekibi biber gazı kullanarak gurubu dağıtmaya çalıştı. Grup içerisinde bir kişi protestoların yatışması için HDP binası girişine girerek Türk Bayrağı astı.

BARİKATIN ÖNÜNDE AĞLAYAN GENCİ POLİS SARILARAK TESELLİ ETTİ

Eskişehir´de, Hakkari´nin Dağlıca bölgesinden gelen şehit ve yaralı haberlerinin ardından sokağa dökülen bir grup vatandaşın, Halkların Demokratik Partisi (HDP) İl Başkanlığı binasındaki parti tabelasını indirmek istemesine polis ekipleri izin vermedi. Öte yandan bir yakının şehit olduğunu söyleyen gruptan bir genç, polis barikatının önüne oturarak ağlamaya başladı. Bunu gören bir polis, ağlayan gence sarılarak onu teselli etti. Daha sonra barikatın önünden kalkan genç, diğer grup üyelerinin yanına gitti.

KONYA´DA TOPLANAN YÜZLERCE KİŞİ HDP İL BAŞKANLIĞINA YÜRÜYEREK EYLEM YAPTI, POLİS İÇERİYE GİRMEK İSTEYENLERE MÜDAHALE ETTİ

Konya´da toplanan yüzlerce kişi Halkların Demokratik Partisi (HDP) il binasına yürüyerek eylem yaptı. Kalabalık grup iş merkezinin içerisinde bulunan HDP İl Başkanlığı´na çıkmak isteyince polisle aralarında arbede yaşandı. Yaşanan arbedeye müdahale eden polis ekipleri kalabalığa biber gazı ile müdahale etti.

ÇORLU´DA HDP GERGİNLİĞİ

Tekirdağ´ın Çorlu ilçesinde teröristler tarafından 16 askerin şehit edilmesini Atatürk Meydanı´nda toplanan yaklaşık 5 bin kişi protesto etti. HDP´nin Atatürk Meydanı´nda bulunan bürosunun tabelasını indirip Türk bayrağı astı, toplanan kalabalık tarafından linç edilmek istenen HDP Tekirdağ İl Eş Başkanı polis ekipleri tarafından güçlükle uzaklaştırıldı.

Parti binasının olduğu sokaktan tesadüfen yoldan geçen 5. Kolordu Komutanı Korgeneral Alpaslan Erdoğan´ın makam aracını fark kalabalık önünü keserek durdurdu. Grup, makam aracının önünde ´Şehitler ölmez vatan bölünmez, askere kalkar eller kırılsın´ şeklinde slogan attı. 

HDP BİNASINA YÜRÜMEK İSTEYEN GRUBA POLİS MÜDAHALESİ: 18 GÖZALTI

Hakkari´nin Dağlıca bölgesinde 16 askerin şehit olduğu saldırı sonrası Kocaeli´de bir grup vatandaş, HDP binasına yürümek istedi. Ellerinde Türk Bayrakları bulunan ve PKK terör örgütü aleyhine sloganlar atan kalabalığın yürümesine polis izin vermeyince gerginlik yaşandı. Çıkan olaylarda 18 kişi gözaltına alındı.
 

MERSİN´DE HDP BİNASI ATEŞE VERİLDİ 

Mersin´in Erdemli ilçesinde Dağlıca´daki hain saldırıya tepkiler devam etti. Erdemli ilçe merkezinde toplanan yaklaşık 15 bin kişi, 17 kilometre mesafedeki Kargıpınarı Mahellesi´ne yürüyerek burada bulunan HDP ilçe binasını ateşe verdi. Yanan ilçe binası TOMA tarafından söndürüldü. 

İSPARTA´DA HDP İL BİNASINDAKİ EYLEMDE YANGIN ÇIKTI

Hakkari´de terör saldırısını protesto eden bir grup, HDP İl binasına Türk bayrağı astı, HDP tabelasını yaktı.


Osmangazili muhtarlar mazbatalarını aldı

Büyükşehir'den Bursa'ya su müjdesi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten dezenformasyon uyarısı

Bursa’da baraka alev alev yandı

Bursa’da otomobilin çarptığı bisikletli kız yaralandı

Prof. Dr. Naci Görür: "İstanbul için depreme hazırlık zamanı"

Zeytin Sütü büyük ilgi görüyor

6. İnegöl Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleri başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Kur'an kursları hakkında açıklama

Cumhurbaşkanı'nın Danışmanı Akif Çağatay Kılıç, ABD heyetini kabul etti

Marmara'da muhteşem yunus gösterisi! Moths'tan belgesel tadında görüntüler

Fırtına kapıda! Edirne, Tekirdağ ve İzmir'e dikkat

Şişli’deki Cevahir AVM’de intihar şoku

Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail'e ihracat kısıtlaması açıklaması

Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü

Bayram trafiğinde can kaybı 75'e çıktı!

TSK, Gara'da 5 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi

Otomotiv sektöründe yeni işbirlikleri

Tekirdağ’da feci kaza: 1 ölü, 1 firar

Devlet Bahçeli: "Yerel iktidar olduk diyenler hayal alemindedir"

Bursa'da Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us'un alkış tartışması sürüyor

İnegöl'de ahşap kulübede yangın

İstanbul operasyonuyla Kazakistanlı uluslararası suçlu yakalandı

Bursa’da aksı yamuk tırı görenler gözlerine inanamadı

Geri viteste unuttuğu aracıyla kaza yaptı, o anlar kamerada

Reşit olunca ilk işi uyuşturucu satmak oldu

İstanbul’da işi bırakan DJ’ye silahlı saldırı kamerada

İstanbul’da balkonda genç kızı kurtarma operasyonu

Mobilya’nın kalbi 22-27 Nisan’da İnegöl’de atacak

Cezaevi firarisi yakalandı

Yükleniyor