Turkcell’den Cumhuriyet’in 100. Yılına özel dijital hediyeler

Turkcell’den Cumhuriyet’in 100. Yılına özel dijital hediyeler

GÜNDEM 26.10.2023 13:47:45 0
Turkcell’den Cumhuriyet’in 100. Yılına özel dijital hediyeler
Turkcell, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını ekosistemindeki dijital markalarıyla kutluyor. TV+, fizy, BiP, lifebox ve GAME+’ın premium ayrıcalıklarını tüm kullanıcılarına ücretsiz olarak açan operatör, Salla Kazan ile de milyonlarca kişiye 10 GB internet hediye edeceğini duyurdu.

Turkcell, son 30 yılına değer kattığı Cumhuriyet’in 100’üncü yaşına özel bir dizi kampanyayı hayata geçiriyor. Ekosistemindeki dijital markalarıyla kullanıcılarına fayda sağlamayı amaçlayan Turkcell; TV+, fizy, BiP, lifebox ve GAME+’ın özel içerikleriyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu artırıyor. Turkcell’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel olarak hazırladığı reklam filmi ise “#BuAşkBitmez” vurgusu yapıyor. Filmin sonunda Salla Kazan ile 29 Ekim’de tüm kullanıcılarına Turkcell uygulamasında yer alan Salla Kazan üzerinden 10 GB internet hediye ediyor.

Operatör, Cumhuriyet’in 100. Yılına özel dijital hediyelerini şöyle açıkladı:

Cumhuriyet filmleri TV+’ta yayınlanacak
Kaliteli içerikleri izleyiciyle buluşturan TV+’ın premium ayrıcalıkları, 26-31 Ekim tarihleri arasında herkese 1 hafta boyunca ücretsiz olarak açılıyor. Kampanyaya 31 Ekim’e kadar katılanlar, TV+’ın zengin içeriklerine 7 gün boyunca erişebilecek. Cumhuriyet’in anlam ve önemini anlatan pek çok içerik de 29 Ekim’e özel TV+’ta yayınlanıyor. Senaryosunu Turgut Özakman’ın yazdığı, başrollerini Rutkay Aziz ve Savaş Dinçel’in oynadığı ‘Kurtuluş’ dizisi yıllar sonra yeniden izleyiciyle buluşuyor. Ayrıca yönetmenliğini Zülfü Livaneli’nin yaptığı ‘Veda’ ile senaryolarını yine Turgut Özakman’ın yazdığı ‘Çanakkale 1915’ ve ‘Dersimiz Atatürk’ filmleri ve dönemi en çarpıcı kesitleriyle anlatan birbirinden özel belgeseller Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak ekrana geliyor.

fizy’den 29 Ekim’e coşku, geleceğe orman
24-31 Ekim tarihleri arasında fizy’e gelen herkes, ayrıcalıklı bir deneyim yaşayacak. İlk kez fizy’e gelen kullanıcılar ise 1 ay boyunca tüm içeriğe sınırsız olarak erişim sağlayabilecek. fizy uygulamasının görünümü ve içerikleri de 24-31 Ekim tarihleri arasında Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel olacak. Tarkan’ın ‘Sen Rahat Uyu’, Kenan Doğulu’nun ‘İkinci Yüzyıl’ şarkıları, 100 yılın her dönemine dokunan özel hazırlanmış listeler ve ‘Ortamlarda Satılacak Bilgi’ podcast’inin ‘29 Ekim fizy Özel Bölümü’ ile 29 Ekim coşkusu fizy’de doyasıya yaşanacak.

fizy, uygulamada tüm zamanların en çok dinlenen 100 sanatçısı adına da İstanbul Kanlıca’da ‘100’üncü Yıl Cumhuriyet Ormanı’ kuracak. En çok dinlenen 100 sanatçı adına 100’er fidan dikecek olan fizy, 10 bin ağaçlık ormanıyla 100’üncü yıl hatırasını gelecek nesillere taşıyacak.

BiP’ten 1923’er adet kampanya kodu
İletişim ve yaşam platformu BiP’i, kullanıcılar 29 Ekim tarihinde ücretsiz deneyimleyebilecek. BiP servisine 29 Ekim’de eklenecek menüden fizy, lifebox ve TV+ markaları için 1923’er adet kampanya kodu dağıtılacak. Kod alan kullanıcılar, 1 yıl ücretsiz üyelik hakkına sahip olacak. Her kullanıcı, bir markadan tek kod alabilecek. Kullanıcılar farklı markalardan olmak üzere birden fazla kod edinebilecek.

lifebox 100 yıllık fotoğraf albümü paylaşacak
Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel olarak kullanıcılarına fayda sağlayacak bir diğer marka ise Turkcell’in kişisel bulut depolama hizmeti lifebox olacak. lifebox, BiP üzerinden sunacağı kodlara ek olarak 1923 adet 1 yıl geçerli 100 GB saklama alanı için “CUMHURİYET” promosyon kodu verecek. Ayrıca lifebox kullanıcılarına Cumhuriyet’in ilk yıllarına ait özel fotoğrafların olduğu bir albüm de sunulacak. Albüm herkes tarafından erişilebilecek ve paylaşılabilecek.

GAME+ heyecanı saat 19.23’te başlayacak
Bulut tabanlı oyun platformu GeForce NOW powered by GAME+ ise 28 Ekim saat 19.23’ten itibaren gameplus.com.tr/1923 adresine gelen ilk 1923 kullanıcıya 1 haftalık ‘Premium’ abonelik hediye edecek. Kampanya 28 Ekim’de saat 19.23’te başlayacak, kullanıcılar haftalık paketlerini 1 ay içerisinde istediği zaman kullanabilecek.

Ayrıca GAME+ 29 Ekim saat 19.23’ten itibaren herhangi bir premium paket alan ilk 100 kişiye satın aldıkları premium paketle aynı uzunlukta bir premium abonelik promosyon kodu hediye edecek. Kampanya 29 Ekim saat 19.23’ten itibaren alınacak ilk 100 premium paket için geçerli olacak. Böylece 12 aylık premium abonelik alan kullanıcılar paketlerine ek 12 ay ücretsiz premium abonelik kazanacaklar.
Reklam filmi youtu.be/gYW3FlAgQhY adresinden izlenebiliyor.

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı belli oldu

Yerli otomobil Togg şehit ailelerine hizmet vermeye başladı

Arkadaşını silahla kovalayan 15 yaşındaki çocuk yakalandı

Başarılı sporcu Türkiye 3’üncüsü olarak milli takıma girdi

Döküm sahasında toprak kaydı, hafriyat kamyonu devrilmekten son anda kurtuldu

Polis elini hangi çekmeceye attıysa ya mermi ya da hap çıktı

Keşan’da bir evin bahçesindeki 2 köpek zehirlendi

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

Karacabey’de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı

Kalamış’ta deniz taksi ile kano çarpıştı, bir kadının ayağı koptu

Batan gemide ölen genç 73 gün sonra toprağa verildi

Gemlik’te ceza yiyen işletme sahibi bayıldı

Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı: O anları gözyaşlarıyla anlattı

Sahte ilanlarla 52 milyonluk vurgun yapan 44 şüpheli tutuklandı

Ahırda çıkan yangında 4 büyükbaş telef oldu

1 yıl önce kardeşini bıçaklayan adamı kalçasından vurdu

30 ton benzin yüklü tankerin kaza anı kameraya yansıdı

Silahı temizlerken kendini vurdu

Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu

Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

İnegöl'de kaza: Hafif ticari araç çocuğa çarpınca metrelerce havaya uçtu

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

Bursalı emekli tamirci, 100 yıllık radyo koleksiyonuyla geçmişe yolculuk yaptırıyor

BEBKA’dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe

Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

MHP Bursa eski yöneticisi Osman Tan vefat etti

Sibergöz-35 operasyonu ile 48 dolandırıcı yakalandı: 500 milyonluk vurgun önlendi

Yükleniyor