Spor camiasından, 15 Temmuz mesajları

Spor camiasından, 15 Temmuz mesajları

GÜNDEM 15.07.2023 10:36:05 0
Spor camiasından, 15 Temmuz mesajları
Spor federasyonları ve spor kulüpleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 7. yıl dönümünde mesaj yayımladı.
Spor federasyonları ve spor kulüplerinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları şöyle:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi
"15 Temmuz 2016 yılında milli irademize ve demokrasiye olan inancımıza kasteden hain darbecilere geçit vermeyen sivil, asker, polis tüm şehitlerimizi dualarımızla, rahmetle ve minnetle, gazilerimizi saygıyla anıyorum. Büyük futbol ailesi olarak darbecilerin ve terörün karşısında olduğumuzu bir kez daha hatırlatarak terörü lanetliyorum. Milletimizin vatanına ve bayrağına olan bağlılığı, milli iradeye ve demokrasiye olan inancı sonsuza dek süreceğinden en ufak bir şüphem yoktur. Bu vesileyle, 7. yıldönümünde, tüm vatandaşlarımızın 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü’nü bir kez daha kutluyorum."

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu
“15 Temmuz, milletimizin tek vücut olarak hainlere karşı demokrasi destanı yazdığı, tarihimizin akışını değiştiren gün olarak hafızalarımıza kazındı. Ülkemiz 15 Temmuz 2016’da alçakça bir darbe girişimiyle karşı karşıya kalmış; ancak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki aziz milletimiz, hain terör örgütü FETÖ’nün vatanımızın bağımsızlığına halkımızın birliğine yönelik saldırısını kahramanca bir direnişle bertaraf etmiştir. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzde vatanları için can vermiş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize saygılarımı sunuyorum.”

Türkiye Güreş Federasyonu
"15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü kutlu olsun. Şehitlerimizi rahmet ve özlemle anıyoruz."

Galatasaray
“Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini hedef alan, demokrasimize ve ulusal egemenliğimize darbe vurmaya yönelik karanlık geceyi 15 Temmuz sabahı aydınlığa çıkaran kahraman milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, hain girişimde hayatını kaybetmiş vatandaşlarımızı, polis ve askerlerimizi saygıyla anıyoruz.”

Fenerbahçe
"15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünde; devletin bağımsızlığı, vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna cansiperane bir duruş sergileyerek Türkiye Cumhuriyeti’nde yeni bir destanın yazılmasını sağlayan milletimizin tüm bireylerine ve kurumlarına minnet ve şükranlarımızı sunuyor; vatanımız için canlarını ortaya koyan şehitlerimize rahmet diliyor, gazilerimizi saygıyla anıyoruz. Sahip olduğu değerlerle Atatürk’ün izindeki Türkiye Cumhuriyeti’nin daima emrinde olan Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bir kez daha altını çizerek söylemek istiyoruz ki; devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve asil milletimizin destekleriyle ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden FETÖ benzeri tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı mücadeleden asla taviz verilmeyecektir. Ülke olarak FETÖ’yü binlerce kez lanetlediğimiz darbe girişiminin 7. yılında, terör örgütünün Fenerbahçemize karşı giriştiği kumpası hala destekleme cüretinde olanlara ‘durdukları yerin terör örgütünün yanı olduğunu’ bir kez daha hatırlatıyoruz."

Beşiktaş
"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, hain darbe girişimine karşı dimdik duran milletimize şükranlarımızı sunar, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize şifalar dileriz."

Trabzonspor
“15 Temmuz hain darbe girişimine karşı vatan müdafaası yolunda canını veren tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.”

Başakşehir
“15Temmuz, milletimizin istikbal ve istiklal mücadelesinin, bağımsızlık destanının adıdır. Kahraman şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyoruz.”

Adana Demirspor
“15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde aziz milletimize şükranlarımızı sunuyor; şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyoruz.”

Antalyaspor
“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Demokrasimizin, milli birlik ve beraberliğimizin hedef alındığı 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünde, vatanımız için canını ortaya koyan şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de minnetlerimizi sunuyoruz.”

Alanyaspor
“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde tüm şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz.”

Fatih Karagümrük
“15 Temmuz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi, saygı ve rahmetle anıyoruz.”

Hatayspor
“15 Temmuz 2016 gecesi demokrasimize karşı yapılan hain darbe girişiminde vatanımız için canını ortaya koyan şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de minnetlerimizi sunuyoruz.”

Gaziantepspor
“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyor, gazilerimize şifalar diliyoruz.”

İstanbulspor
“15 Temmuz hain darbe girişimine karşı canları pahasına mücadele eden tüm kahramanlarımızı saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.”

Kayserispor
“15 Temmuz hain darbe girişimine karşı dik duran milletimize şükranlarımızı sunuyor; vatanımızın birlik ve beraberliği için şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.”

Kasımpaşa
“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, hain darbe girişimine karşı dimdik durarak demokrasi destanı yazan milletimize şükranlarımızı sunar, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, gazilerimize şifalar dileriz.”

Konyaspor
Hain darbe girişiminde canları pahasına vatanımızı savunan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, kahraman milletimizin 15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlarız.”

MKE Ankaragücü
“15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünde, milli irademizi kahramanca savunan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.”

Samsunspor
“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun!”

Sivasspor
“15 Temmuz gecesi gösterdikleri kahramanlıkla adlarını tarihe yazdıran tüm şehitlerimizi rahmetle, canlarını ortaya koyan şanlı gazilerimizi minnetle anıyoruz.”

Pendikspor
“5 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun!”


İYİ Parti'nin yeni genel başkanı belli oldu

Yerli otomobil Togg şehit ailelerine hizmet vermeye başladı

Arkadaşını silahla kovalayan 15 yaşındaki çocuk yakalandı

Başarılı sporcu Türkiye 3’üncüsü olarak milli takıma girdi

Döküm sahasında toprak kaydı, hafriyat kamyonu devrilmekten son anda kurtuldu

Polis elini hangi çekmeceye attıysa ya mermi ya da hap çıktı

Keşan’da bir evin bahçesindeki 2 köpek zehirlendi

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

Karacabey’de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı

Kalamış’ta deniz taksi ile kano çarpıştı, bir kadının ayağı koptu

Batan gemide ölen genç 73 gün sonra toprağa verildi

Gemlik’te ceza yiyen işletme sahibi bayıldı

Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı: O anları gözyaşlarıyla anlattı

Sahte ilanlarla 52 milyonluk vurgun yapan 44 şüpheli tutuklandı

Ahırda çıkan yangında 4 büyükbaş telef oldu

1 yıl önce kardeşini bıçaklayan adamı kalçasından vurdu

30 ton benzin yüklü tankerin kaza anı kameraya yansıdı

Silahı temizlerken kendini vurdu

Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu

Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

İnegöl'de kaza: Hafif ticari araç çocuğa çarpınca metrelerce havaya uçtu

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

Bursalı emekli tamirci, 100 yıllık radyo koleksiyonuyla geçmişe yolculuk yaptırıyor

BEBKA’dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe

Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

MHP Bursa eski yöneticisi Osman Tan vefat etti

Sibergöz-35 operasyonu ile 48 dolandırıcı yakalandı: 500 milyonluk vurgun önlendi

Yükleniyor