SEMANUR ERDOĞAN SPOR SALONU´NUN TEMELİ ATILDI

Gemlik´in yetiştirdiği Milli Judocu Semanur Erdoğan ve ailesi de törende hazır bulundu.

ASAYİŞ 4.05.2018 19:00:07 0
/kanal16haber.com/2018-5/4/190945117b.mp4
SEMANUR ERDOĞAN SPOR SALONU´NUN TEMELİ ATILDI

Gemlik Belediyesi tarafından Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesine yaptırılan ve 1 milyon 300 bin lira maliyetli modern spor salonunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Büyük ilgi gören temel atma törenine Sağlık ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu´nun yanı sıra Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran´da katıldı. Gemlik´in yetiştirdiği Milli Judocu Semanur Erdoğan, annesi Bedriye Erdoğan, Babası Hasan Hüseyin Erdoğan ve Judo Öğretmeni İsmail Yıldız´da törende hazır bulundu. Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Semanur Erdoğan, mezun olduğu İHL adına 4 Türkiye bir de okullararası dünya şampiyonu olduğunu anımsatarak, 2010 yılından bu yana Gemlik´e 12´sbi kulüp, 5´i okul kapsamında 12 ulusal ve uluslar arası altın madalya getirdiğini kaydetti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz´a teşekkür eden Milli Judocu Semanur Erdoğan, bu yıl katılacağı uluslar arası Avrupa ve dünya kupası şampiyonluklarının yanı sıra, 2020, 2024 ve 2028 olimpiyatlarında da iddialı olduğunu belirterek, Gemliklilerin duasını istedi.

Törende konuşan Sağlık ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu´da, Semanur Erdoğan´ı tebrik ettiğini vurgulayarak, ?Bir özel parantez de Belediye Başkanı Refik Yılmaz´a açıyorum. Hizmetleri, yatırımları ve her hafta organize ettiği açılış veya temel atmalarıyla marifetlerini iltifatlandırmak istiyorum? dedi. Sağlıklı insan demenin, ruhen, fiziken ve sosyal anlamda sağlıklı olmak demek olduğunu anlatan Mehmet Müezzinoğlu, ?Türkiye´de 12-13 milyon genç var. Bu Almanya´ya kadar olan birçok ülkenin nüfusundan daha fazla bir potansiyel demektir. Bu zenginliği Semanur Erdoğan gibi gençlerimizle değerlendirelim. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün dediği gibi muasır medeniyetler seviyesini böyle yakalayabiliriz. Atatürk rozeti takarak, Atatürk´ün gölgesine sığınıp, yan gelip yatarak muasır medeniyetler seviyesine ulaşılmaz. Akıl teri, alın teri döküyor muyuz? Bu çok önemlidir. Bu millete yanlış yapmamak, bu milleti yalnız bırakmamak, öncülük yapmak gerekiyor. Semanur Erdoğan´ın tüm gençlerimize örnek olacağını biliyorum. Onun başarılarının devamını temenni ediyorum? dedi. Müteahhit firma temsilcisini de yanına çağıran Mehmet Müezzinoğlu, 240 günlük yapım sürecini çok bulduğunu ifade ederek, 29 Ekim 2018 tarihinde spor salonunun hizmete girmesi için söz istedi. Müteahhit firma temsilcisi de söz verdi.

Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran´da, ilçenin spor ve sanat kenti olduğuna dikkat çekerek, bunun akademik başarılara da etkisinin yakın olduğunu belirtti. İlçedeki 18 bin 700 öğrencinin 13 bininin sporla buluşturulduğunu kaydeden Mehmet Duran, hedeflerinin 18 bin 700 öğrencinin tamamına ulaşmak olduğunu sözlerine ekledi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz´da, iki hafta önceki Naim Süleymanoğlu Spor Salonu temelinin ardından Semanur Erdoğan Spor Salonu temelini de atmanın onurunu yaşadıklarını bildirdi. Gemlik´te 2018 yılını atılım ve yatırım yılı ilan ettiklerini bir kez daha açıklayan Refik Yılmaz, 5 sağlık ocağının ardından 12. Spor salonu projesinin yaşama geçirilmesi için önemli bir adım attıklarını ifade etti. İlçedeki 29. Spor tesisinin temelini attıklarını anlatan Refik Yılmaz, Cihatlı Toplu Konutları kura çekimini bu ay içinde yapacaklarını, 5. Sağlık ocağını da önümüzdeki hafta hizmete açacaklarını söyledi. Eğitim, sağlık ve spora büyük önem verdiklerini savunan Refik Yılmaz, 8 okul protokolünün 4´ünün tamamlandığını, ilçeye 200 derslik kazandırarak, önümüzdeki yıldan itibaren tekli eğitime geçileceğini müjdeledi. Spor Salonuna Semanur Erdoğan´ın ismini vermelerinin amacını da açıklayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ?Semanur Erdoğan ismi öncülüğünde gençlerimizin, öğrençcilerimizin spora yönelmelerini istiyoruz. Böylesi başarılı sporcuların ismini yaşatmak bizlerin görevidir? diye konuştu. Duaların ardından temele ilk harcı atan butona basıldı.


Boşandığı için lokma döktürdü

Kartal’da rezidansta öldürülen kadın, şarkıcı Yalın’ın kuzeni çıktı

Nihal Candan tahliye edildi

Çanakkale’de 8 kaçak göçmen yakalandı

Tarımsal üretimin gücü Bursa Ticaret Borsası ile ortaya çıkıyor

Gemlik Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü belli oldu

Gemlik emniyeti suçlulara göz açtırmadı

Nilüfer Belediyesi’nde başkan yardımcıları belli oldu

Hemşirelik adayları beyaz üniformalarını giydi

İş yerini kapattıktan sonra sohbet eden esnafa silahlı saldırı: 2 yaralı

Direksiyon başında nöbet geçirince kaza yaptı

2 kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla yargılanıyor

Bursa’da startup yatırımcı ekosistemi bir araya geldi

BUTGEM’de istihdam odaklı “Mesleki Eğitim İşbirliği” protokolü İmzalandı

Bandırma semalarındaki Afrika çöl tozu dron ile görüntülendi

Kadıköy’de taşkınlık çıkaran şahsı yolcular dışarı attı

Başkan Bozbey, MODEF’i ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır

Ticaret Bakanlığı'ndan kritik adım!

İnegöl'de Kurban Bayramı kotra ihalesi tarihi belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığı "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"ni kamuoyuna sundu

Gazeteciler Vakfı’ndan Vali Demirtaş’a ziyaret

Orhangazi'de çöp konteynerinde ayı etine rastlandı!

İstiklal Caddesi saldırganına 7 kez ağırlaştırılmış müebbet

Karacabey'de feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Öğretmene saldıran veli yakalandı, adalete teslim edildi

Hacca gitmek için Fransa'dan bisikletle yola çıkan iki kişi Tekirdağ'a geldi

Türkiye'nin binek otomobil ihracatı 3 ayda 2,5 milyar doları aştı

Sakarya'da otomobilin çarptığı kadın öldü

Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi yaralandı

Yükleniyor