CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´DAN İNCE´YE ?PENSİLVANYA´YI İNCİTMEMEK İÇİN...?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana´da halka hitap etti.

SİYASET 20.06.2018 13:24:29 0
/kanal16haber.com/2018-6/20/133745650b.mp4
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´DAN İNCE´YE ?PENSİLVANYA´YI İNCİTMEMEK İÇİN...?

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ADANA´DA HALKA HİTAP ETTİ 

"Bu seçimden sonra sen birinci olamazsan Bay Muharrem ne yapacaksın gidecek misin?" diye soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Kemal bunu bildiği için aday olmadı, başından savdı, seni aday yaptı. Her seferinde iktidarın yolunu milletin gönlüne girmek değil vesayet odaklarına selam durmakta buldular, devamlı yalan ve dolana sarıldılar. Şu CHP´nin adayı Bay Muharrem´den diğer adaylardan bugüne kadar terörlü mücadele adına bişeyler duydunuz mu?" Bay Muharrem aday gösterilince hemen nereye gitti, Edirne´deye terör örgütünden tutuklanmış Demirtaş´ı ziyarete gitti. Adana terörü de teröristleri de iyi bilir. Teröristlerle el ele olan Ankara´dan İstanbul´a onlarla yürüyen Bay Kemal´i de Bay Muharrem´i de CHP´yi de demokratik olarak 24 Haziran´da sandığa gömmeye var mıyız?" ifadelerini kullandı. 


"PENSİLVANYA´YI İNCİTMEMEK İÇİN NİĞDE´DE ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR´İN KABRİNE BİLE UĞRAYAMIYOR" 
Selahattin Demirtaş´ın cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili de konuşan Erdoğan şunları söyledi: 
"Diyarbakır´da 53 vatandaşımızı bunlar öldürttü. Sokağa döktüler Kürt kardeşlerimizi. Ve bu adam halen utanmadan sıkılmadan aday oluyor. Ya başka aday olacak 1 tane adam yok mu partilerinde. Bunlar aday fakiri mi. Korku siyaseti, tehdit, şantajla bu milletin iradesini teslim alacaklarını sandılar. Huylu huyundan vazgeçmezmiş. Bunlar kötü huylarından asla vazgeçmiyorlar. Milletten icazet almak yerine Pensilvanya´ya göz kırpıyorlar. Milletle yol yürümek yerine bölücü örgütün temsilcileri ile yol yürüyorlar. Ne diyor Bay Muharrem seçilirsem yardımcım yapacağım diyor. Amerika´dan gelen telefonlarla FETÖ davalarını sulandırmaya çalışıyorlar. Adana´da MİT tırlarını durdurarak ülkemizi uluslararası arenada tecrit ettirmeye çalışan alçakları unutmadınız değil mi? Terör örgütü elemanlarına özgürlük vadeden Bay Muharrem Adana´nın komşusu Niğde´ye geliyor. Pensilvanya´yı incitmemek için Niğde´de Şehit Ömer Halisdemir´in kabrine bile uğrayamıyor, o gece gözünü kırpmadan bu milletin istikbali için kabri başında dua edemiyor ama aynı Bay Muharrem Edirne´deki tutuklunun gönlünü edebilmek için rüzgar gülü gibi bir sağa bir sola dönüyor, Diyarbakır´a gidiyor HDP sempatizanları ile yaptığı mitingde Tekirdağ´dakini hapisten kaçırma sözü veriyor." 

"KANDİL´İ BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BAŞINA YIKTIK, YIKIYORUZ" 
Afrin´i terörden temizleyen kahramanlara edepsizce dil uzattıklarını kendilerine de akıl vermeye kalkıştıklarını ifade eden Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: 
"Afrin´de, Kandil´de ne işiniz var diye... Bay Muharrem, biz Kandil´e de, Afrin´e de Sincan´a da Cerablus´a da gireriz. Kandil´i bölücü terör örgütünün başına yıktık, yıkıyoruz. Ülkemizi taciz eden kim olursa onlara Gabar´ı da Tendürek´i de uçaklarımızla bombaladık. Kendi keyfi için Bay Muharrem Mehmetçiklerimizin moralini bozmaktan çekinmiyor, tıpkı genel başkanı Bay Kemal gibi Kandil operasyonumuzu durdurmaya çalışıyor. Neyi durduruyorsun. Böyle bir anlayışın Türkiye´ye verebileceği bir şey olabilir mi? Ülkesini, milletini tanıyamayanlardan bu memlekete bir hayır gelir mi? Öğretmenlerinin hakkını yiyen, bir dershaneyi bile yönetemeyen birinden bu ülkeye hayır gelir mi ? Milletin hakkını hukukunu savunması beklenebilir mi? Yıkmaktan, durdurmaktan başka bir amaçları yok. Bizim bunlarla kaybedecek tek bir saniyemiz bile yok. Büyük Türkiye´yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine taşıma gibi hedeflerimiz var. Biz yıkmanın değil ülkemize yeni eserler kazandırmanın peşindeyiz. Biz FETÖ´cülere koltuk değneği olmanın değil terörün belini kırmanın derdindeyiz. Önümüzde çok kritik süreçler var, gün depar atma günüdür. Sadece AK Parti´ye gönül vermiş kardeşlerimizden değil, ülkücü ve alperen kardeşlerimden çok ciddi destek bekliyoruz. 15 Temmuz´da olduğu gibi söz konusu vatansa diyerek ölüme nasıl meydan okuduklarını biliyorum. Sırt sırta vererek bunlara layık oldukları dersi hep birlikte vereceğimize inanıyorum." 


Personele ‘Kamu ihale kanunu eğitimi’

Adalet Bakanı Tunç CHP'de ki para sayma görüntülerine dair konuştu

İnegöl'de gaziler ve şehit aileleri iftar sofrasında buluştu

Nilüferli minikler de artık ‘Ana Kucağında’

Görükle Kampüsü'ne 3 spor salonu ve 2 yüzme havuzu kazandırıldı

Bursa'da ulaşımda dev yatırım

Erdoğan'dan CHP'ye para sayma tepkisi: "Hayırdır yav ne iş bu?"

Kocaeli'de sanayi tüpünün patlaması sonucu 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Mustafa Dündar ve Hakan Fidan Panorama 1326'da buluştu

İznik'te silah ticareti ve imalatı yapan şahıs yakalandı

Başkan Yılmaz'dan Gökdere'ye modern pazar yeri hediyesi

Esnaf ve Başkan Dündar Osmangazi Meydanı'nda buluştu

F-16'lar gökyüzünde Çanakkale Zaferi'ni kutladı

Enerji işçilerinden İBB yönetimine "maaş zammı" protestosu

İHH, Gazze'de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlar arasına girdi

Kırantepe'de gökyüzü şenlendi

İnegöl'de üzerine kumaş balyaları düşen işçi yaralandı

Hamidiye'de korkutan kaza: 2 çocuk yaralandı

İnegöl'de ehliyetsiz sürücü kaçarken kazaya karıştı

İnegöl'de Gastro İnegöl ve BURFAŞ Kafe bir araya geliyor

Dündar, kentsel dönüşümle yenilediği binada seçim ofisini açtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale’de konuştu

Bursa'da 18 Mart'a yakışır bir tören

Nilüfer Altınova’ya gol yağdırdı

Bursa'da 18 Mart Çanakkale Zaferi anma töreni

Bursa'ya can suyu: Gölecik Barajı tamamlanma aşamasında

Bakan Şimşek 'faiz artırımı' iddialarına cevap verdi

Putin yeniden devlet başkanı seçildi

Kestel Belediyesi’nden Gölcük ve Ümitalan’a düğün salonu

Gürsu Belediyesi, İpekyolu Mahallesi'ne spor tesisi kazandırdı

Yükleniyor