NEDİM BAYRAM, İNEGÖL İÇİN ADAY ADAYI OLDU

?Her şey İnegöl için?

SİYASET 13.11.2018 12:21:29 0
/kanal16haber.com/2018-11/13/123827210b.mp4
NEDİM BAYRAM, İNEGÖL İÇİN ADAY ADAYI OLDU

 ´´Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli basın mensupları, bu tarihi anda bana eşlik eden tüm dostlarım, sizlere selam ve muhabbetlerimi sunarken, öncelikle vefatının 9.yılında Rahmetli Başkanımız Hikmet Şahin´i rahmetle anıyorum.

İnegöl ve Bursa siyaseti O´na çok şey borçlu. Rahmetli başkan İnegöl´de ve Bursa´da eserleri ve yetiştirdiği öğrencileri ile manen yaşamaya devam ediyor. Bizlere de O´nun vesilesi ile siyasete girmek nasip oldu. Allah kendisine rahmetiyle muamele eylesin.

O´nun ve burada bulunan hazirunun şahsında, teşkilatımızın bütün büyüklerini, fedakâr mensuplarını emeği geçen herkesi, sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.

Her şey İnegöl için? sloganıyla çıktığımız yolda, İnegöl Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yapmak için buradayız.

Bizden önce birbirinden değerli arkadaşlarımızın müracaatları oldu.? Dedi.

Allah´tan herkese hayırlı olanı nasip etmesini temenni eden Bayram,?Bu hayırda bir yarıştır. Bu hayırlı yarıştaki birliğimiz, beraberliğimiz, çalışmalarımız kentimize, ülkemize hayırlı olsun. Demokrasimiz gereği birilerinin bu hizmetlere talip olması gerekiyor.

Kullar diler, talep eder, karar ve takdir Allah´ındır. Bu hizmetler her şeyden önce nasip işidir. Biz müracaatımızı yaptık. Değerli Dostlar, 14 Ağustos 2001 tarihinde doğduğu ilk günden itibaren bu davanın bir neferi olmak bizlere nasip oldu.

Bu vesile ile bu kardeşinizin âcizane ortaya koyduğu hizmet ve çabaları paylaşmak istiyorum. 1968 yılında İnegöl´de doğdum. Bu yaşıma kadar İnegöl´ün suyu ve ekmeği ile büyüyerek geldim.  1999 yılında seçildiğimiz İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneğinde önemli hizmetlerimiz oldu.

Bu vesile ile camiamıza da teşekkür ediyorum. 2004 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde İnegöl Belediyesi Meclis üyesi olmak nasip oldu. Kültür Sanat Komisyonu Başkanlığına getirildim.

 Bu görevimizde Uluslararası Kültür Sanat Festivali ve Ramazan Sokağı gibi büyük organizasyonlarla, İnegöl´ün kültürel tanıtımına ve gelişimine katkıda bulunduk. 2005 yılında yapılan kongrede Burhan Alıcı başkanlığındaki ilçe yönetim kuruluna girerek Tanıtım ve Medya başkan yardımcılığı görevini üstlendik.

2006 yılında gönüllü arkadaşlarımızla birlikte İnegöl Kent Müzesinin kurucu koordinatörlüğüne getirildik. Alinur Aktaş başkanımızın döneminde Kent Müzesi ve Mobilya Müzesi gibi büyük projelere imza atmak nasip oldu.

Bu hizmetlerle gurur duyuyor ve emeği geçen herkesi saygı ve hürmetlerimle anıyorum. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasında Ticaret Meclis üyeliği, İnegöl Halk Kütüphanesi Koruma Derneği Denetleme Kurulu üyeliği, İBEFTAŞ (İnegöl Belediye Ekmek Fabrikası) Yönetim Kurulu üyeliği, MODEF A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliği,  İnegöl Mobilya Tanıtım Grubu üyeliği gibi bir çok sıfatla İnegöl´e hizmet etme imkânı bulduk.

2009 yılındaki yerel seçimlerde Belediye Meclis üyeliğine tekrar uygun görüldük. Bu süreçte İnegöl Belediyesi Türk Müziği Korosu Koordinatörlüğü de nasip oldu. 2010 yılı Uluslararası Festival kapsamında ?1.Altın Mobilya Halk Dansları Yarışması? Genel Sanat Yönetmenliği ile bu alandaki hizmetimizi taçlandırdık.

Bu yıllarda da ?İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği? kurucu yönetim kurulu üyeliği,    İnegöl Kent Konseyi´nin Yürütme Kurulu üyeliği ve ?Kültür Sanat Turizm Tarih Çalışma Grubu? Başkanlığı gibi görevlerimiz oldu. Bu çalışmalar kapsamında Oylat Kent Ormanı Avan Projesinin hazırlanması, Fevziye Kanyonu´nun turizme kazandırma çalışmaları, İnegöl Kent ve Tanıtım Rehberi gibi projelerin hazırlanmasına öncülük ettik.

2011 yılında Kent Müzesi merkezli tanıtım çalışmaları kapsamında BEBKA (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) destekli projenin uygulama koordinatörlüğünü yürüttük. 2014 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde İnegöl Belediyesi Meclis Üyeliği ile birlikte Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeliğine seçildik.

 2017yılında İnegöl Belediyesi İNTURAŞ(İnegöl Turizm A.Ş.) yönetim kurulunda başkan yardımcılığı görevini üstlendik. Belediyespor ve Belediye Halk Dansları Topluluğunun kuruluş çalışmaları ile Ortaköy Kervansarayının restore edilmesi ve DOSTUM(Doğa Sporları ve Turizm Merkezi) gibi birçok projede yer almak nasip oldu.

Bu süreçte de;  İnegöl Belediyesinde Kültür Sanat Komisyonu Başkanlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesinde ise Engelliler Komisyonu Başkan Vekilliği ile BURFAŞ Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yerine getirdik. Şu an İnegöl Belediye Başkanlığı Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi, aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığında Sosyal İşler ve Turizm Komisyon Başkanı, Kültür Spor Eğitim ve Gençlik Komisyonunda Başkan Vekili ve KÜLTÜR A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliği ile hizmetlerimize devam ediyoruz.

Bu hizmetlerimizin bir çoğu Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş döneminde, kendilerinin tensip ve görevlendirmeleri ile nasip oldu. Bu vesile ile de Alinur Aktaş başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

 İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´ın, 2017 yılı Kasım ayında, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olması nedeniyle, Ak Parti İlçe teşkilatında yapılan temayül yoklamasında, en yüksek oyu alarak, İnegöl Belediye Başkanlığı için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen iki kişiden birisi olma onurunu da taşıyorum.

O gün liderimizin işareti ile Alper Taban Başkanımıza destek olup çalışmalarımıza bugüne kadar var gücümüzle devam ettik. Şüphesiz; AK Parti´nin mayasını millet atmıştır. AK Parti´nin hamurunu millet yoğurmuştur. AK Parti´nin kumaşını millet dokumuştur.

Bu yüzden şahsi çabalarımızın semeresi, teşkilatımızın çatısı altındaki başarılarımızın bereketi, ülkemize ve milletimize aittir. Başta genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bu ülkenin büyük rüyasını gerçekleştirmek için çalışan teşkilatımız büyük badireler atlattı. Atlatmaya da devam ediyor.

Her şeye rağmen liderimiz Recep Tayyip Erdoğan rehberliğinde Türkiye gelişiyor, büyüyor ve daha aydınlık geleceğe büyük adımlar atmaya devam ediyor. Bu büyük adımların yerel olarak sorumluluğu, onuru bizlere aittir. Sahip olduğumuz onur, mevki ve şan mensup olduğumuz davanın büyüklüğündendir.

Değerli Arkadaşlarım, Aydınlık ve kalkınma yolunda burada bulunmak her birimize büyük sorumluluklar yüklemektedir. Belediye başkanlığına talip olan bir kardeşiniz olarak ben de kentimizde bu büyük sorumluluğu omzumda taşıdığımın bilincindeyim.

Rahmetli Başkan Hikmet Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş döneminde İnegöl çok önemli hizmetlerle tanıştı. Şimdi bu hizmet bayrağını daha ileriye taşıma vaktidir. Mevcut İnegöl´ü yenilemeye, yeni İnegöl´ü kurmaya devam etmek için bu onurlu yükü taşımaya talip oluyoruz. Bizim teşkilatımız var, büyüklerimiz var.

Partimizin yetkili organları var. En önemlisi teşkilat mensuplarımızın ve halkımızın kararı var. Biz hizmet bayrağını bugün taşımaya talip oluyorsak teşkilatımızın karar ve işareti ile talip oluyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle müracaatımızın hayırlara vesile olmasını diliyor,  Hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Dua ve desteklerini esirgemeyen Ailem, dostlarım, akraba ve sevenlerime çok teşekkür ediyorum.? İfadelerini kullandı.


Karacabey’de Demokrat Parti bayrakları indirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan Alinur Aktaş'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükorhan'da Kamil Turhan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gemlik'te Refik Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürsu'da Mustafa Işık'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yıldırım'da Oktay Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenişehir'de Davut Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Osmangazi'de Mustafa Dündar'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhangazi'de Bekir Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhaneli'de Ali Osman Tayır'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nilüfer'de Celil Çolak'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mudanya'da Gökhan Dinçer'e destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kestel'de Ferhat Erol'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Keles'te Ali Doğru'ya destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karacabey'de Ali Özkan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İnegöl'de Alper Taban'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Harmancık'ta Yılmaz Ataş'a destek istedi

İnegöl'de yaşlılar ve gençler bir araya geldi

Başkan Aktaş Gemlik'te vatandaşlarla sahur yaptı

Karacabey'de 10 bin kişilik dev iftar sofrası

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan emeklilere müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa Valiliği'ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da

Bursa dahil 53 ilde Narkoçelik-9 operasyonu

Emeklilere promosyon ödemeleri başladı

TSK son bir haftada 38 teröristi etkisiz hale getirdi

Osmangazi'de Ramazan pidesi denetimleri sıklaştı

Ticaret Bakanı Bolat: "İsrail ile ticaret suçlamaları gerçeği yansıtmıyor"

TCMB, Ankara'da olağanüstü toplantı düzenliyor

İnegöl'de en çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

Yükleniyor