MUTLULUĞUN SIRRI YILDIRIM´DA

?GÜÇLÜ TOPLUM GÜÇLÜ YILDIRIM´

GÜNDEM 1.05.2018 19:38:45 0
/kanal16haber.com/2018-5/1/194522145b.mp4
MUTLULUĞUN SIRRI YILDIRIM´DA

YILDIRIM BELEDİYESİ EVLİLİK VE AİLE OKULU´NUN 2017-2018 EĞİTİM DÖNEMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLAYAN KURSİYERLERE SERTİFİKA VERİLDİ. YILDIRIM BELEDİYESİ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN PROJE KAPSAMINDA SON 4 YILDA 15 BİN KURSİYERE EĞİTİM VERİLDİ.

Barış Manço Kültür Merkezi´nde düzenlenen sertifika törenine katılan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, toplum yapısının sağlamlaşması ve ayakta durmasının güçlü bir aile yapısı ile mümkün olacağını belirterek, Evlilik ve Aile Okulu ile Yıldırımlıların mutlu evliliklere imza atmalarına ve huzurlu bir aile hayatına sahip olmalarına imkan tanıdıklarını belirtti. Aile olgusuna artı değer katmak ve evliliklerin güçlü temellere dayanarak uzun yıllar sürmesini sağlamak adına çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Edebali, ?Evlilik ve Aile Okulu ile 2014-2015 eğitim yılında 184, 2015-2016 eğitim yılında 360, 2016-2017 eğitim yılında 460 ve 2017-2018 eğitim yılında da 533 olmak üzere toplam 1537 kursiyere eğitim vererek mutlu evliliklerin ve aile bağlarının güçlenmesine katkı sağlarken, düzenlediğimiz ?Aile içi İletişim´ ve ?Kişisel Gelişim´ seminerleriyle de 15 bin 32 kişiye eğitim verdik? diye konuştu.

?GÜÇLÜ TOPLUM GÜÇLÜ YILDIRIM´

Ailenin bağlarının güçlü olmasının toplumu güçlü kılacağını belirterek Yıldırım´ın aile değerlerini yaşatan bir şehir olduğunu hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ?Kadim medeniyetimiz, asırlar boyunca aile kültürünü nesilden nesle aktararak güçlü toplum yapımızı muhafaza etmemizi sağladı. Yaşanan krizlere, sorunlara rağmen toplumumuzu ayakta tutan en önemli unsur güçlü aile yapımızdır. Aile üyelerinin günümüzde sorunlar yaşadıklarını görüyoruz. Biz de belediye olarak bu sorunlara karşı ailelerimize destek vermek ve mutlu evliliklerin oluşmasına katkıda bulunmak adına Evlilik ve Aile Okulu projemizi yürütüyoruz. Günümüzde boşanmaların arttığı ortamda, aile değerlerine önem veren bir Yıldırım oluşturabilmek adına hayata geçirdiğimiz projemiz, toplumsal değerlere önemli katkılar sağlıyor. Bizlerin de en büyük mirası, yarınlarımıza bırakacağımız değerlerimizdir. Donanımlı ve güçlü toplumların inşası doğru aile yapısı ile mümkün olacaktır. Bunu daha da geliştirmek adına Evlilik ve Aile Okulumuz, artan öğrenci sayısıyla hizmetine devam edecektir? şeklinde konuştu.

?AİLE KÜLTÜRÜ VURGUSU´

Aile bireylerinin günümüz şartlarında sosyal, kültürel, ekonomik ve teknolojik değişimler karşısında zorlandığını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ?Kadim medeniyetimiz, asırlar boyunca aile kültürünü nesilden nesle aktararak güçlü toplum yapımızı muhafaza etmemizi sağladı. Yaşanan krizlere, sorunlara rağmen toplumumuzu ayakta tutan en önemli unsur güçlü aile yapımızdır. Aile üyelerinin günümüzde sorunlar yaşadıklarını görüyoruz. Biz de belediye olarak bu sorunlara karşı ailelerimize destek vermek ve mutlu evliliklerin oluşmasına katkıda bulunmak adına Evlilik ve Aile Okulu projemizi yürütüyoruz? ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından Başkan Edebali, 2017-2018 eğitim dönemini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 


Tekirdağ’da feci kaza: 1 ölü, 1 firar

Devlet Bahçeli: "Yerel iktidar olduk diyenler hayal alemindedir"

Bursa'da Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us'un alkış tartışması sürüyor

İnegöl'de ahşap kulübede yangın

İstanbul operasyonuyla Kazakistanlı uluslararası suçlu yakalandı

Bursa’da aksı yamuk tırı görenler gözlerine inanamadı

Geri viteste unuttuğu aracıyla kaza yaptı, o anlar kamerada

Reşit olunca ilk işi uyuşturucu satmak oldu

İstanbul’da işi bırakan DJ’ye silahlı saldırı kamerada

İstanbul’da balkonda genç kızı kurtarma operasyonu

Mobilya’nın kalbi 22-27 Nisan’da İnegöl’de atacak

Cezaevi firarisi yakalandı

Ayvalık açıklarında 42 düzensiz göçmen yakalandı

Süper Lig’de 32. hafta tamamlandı

Nefes borusuna mama kaçan 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Eski futbolcu Joseph Boum hayatını kaybetti

Bursaspor’da Teknik Direktör Ümit Şengül’le yollar ayrıldı

Fenerbahçe, final serisinde 2-1 öne geçti

Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınına ilişkin itfaiye raporu hazırlandı

Sağlık çalışanlarına saldıran uzman çavuş açığa alındı

Bursa’da yakalanan uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yoğun bir gündemle toplanıyor

Sultangazi’de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Sancaktepe’de eski karısını silahla vuran şahıs intihar etti: 1 ölü, 1 yaralı

Kontrolden çıkan otobüs araziye uçtu, sürücü yaralandı

Kasap dükkanına pompalı tüfekle ateş açtı : 1 yaralı

Gökdelenlerin arasında göz kamaştıran bir camii

Serbest piyasada döviz fiyatları

Bursa’da komşular sokağı ringe çevirdi, yumruklar havada uçuştu

Bu köyden şeker hastalığına iyi gelen su fışkırıyor

Yükleniyor