MHP LİDERİ BAHÇELİ GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU

BAHÇELİ: PENSİLVANYA´DAKİ ZAT BAŞINA ÇUVAL GEÇİRİLİP GETİRİLMELİ

POLİTİKA 3.04.2018 19:54:30 0
/kanal16haber.com/2018-4/3/200704027b.mp4
MHP LİDERİ BAHÇELİ GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ, PARTİSİNİN GRUP TOPLANTISINDA YAPTIĞI KONUŞMADA FETÖ İLE MÜCADELEDE ADRES GÖSTERDİ. PENSİLVANYA´DAKİ TERÖR ÖRGÜTÜ LİDERİNİN BAŞINA ÇUVAL GEÇİRİLİP TÜRKİYE´YE GETİRİLMESİ GEREKTİĞİNİ KAYDEDEN BAHÇELİ, PKK´LI TERÖRİSTLERİ SARAYDA AĞIRLAYAN FRANSA´YA DA TEPKİ GÖSTERDİ.

MHP LİDERİ BAHÇELİ GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU

MHP Lideri Bahçeli bugünkü grup konuşmasının büyük bir bölümünü FETÖ´yle mücadele ve ekonomideki gelişelere ayırdı. Bahçeli, FETÖ elebaşı Gülen´in de Kosova´da yakalanan FETÖ´cüler gibi bir gün başına bir çuval geçirilerek Türkiye´ye getirilebileceğini söyledi. Bahçeli´nin gündeminde Türkiye´nin günlerdir konuştuğu Çiftlikbank´ın sahibi Mehmet Aydın (Namı diğer Tosuncuk) da vardı.

FETÖ ile mücadeleye değindiği kısımda sesini yükselten Bahçeli, partililer slogan atınca sinirlendi ve "Bizi başka partilerle karıştırmayın bizde slogan yok" diyerek sloganları susturdu.

Bahçeli´nin konuşmasının satırbaşları şöyle:

Mutlu millet, güçlü devlet, huzurlu fert kavramını tamamen gerçekleştirmeden her söz havada kalacaktır. Tezgahında sıkıntılı işçi, iş yerinde derin derin iç çeken memur, sahipsiz girişimci, ağırlaşan geçim durumu samimi bir dokunuş beklemektedir. Türk ekonomisinin yüzde 7.4 büyümesi taktir edilecek bir durumdur. Parti olarak Türkiye´nin büyümesinden sadece mutluluk duyarız.

TÜRKİYE DİZ ÇÖKTÜRKMEK İSTEYENLER DÖVİZ SİLAHINI ÇEKTİ
Türkiye´ye diz çöktürmek isteyenler, döviz silahını da çekmişlerdir. Türk lirasının döviz karşısında erimesi bunun sonucudur. Emperyalizmin tüm enstürmanlarını harekete geçerek dehşet tablosunu genişletmenin peşindedirler. Hiçbir iktidar insanının işsiz kalmasını kasıtlı bir şekilde istememiştir. Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana kadar siyaset adamları insanımızın refah ve huzura kavuşması için mücadele etmişlerdir.

ÜLKEMİZİN SİNİR UÇLARIYLA OYNANIYOR
Dayatılan ekonomik ilişki ağları milletimizin ciğerini yıllarca dağlamıştır. Dünden bu güne tuzak aynıdır. Zorla kurulan emperyalist mekanizmalar, insanlarımızın bitap düşmesi, çaresiz kalmasına sebep olmuştur. Yaşasın yaşasın, kazanan yaşasın olayını milli değerlerimizin neresine sığdıracağız. Ülkemizin sinir uçlarıyla oynanıyor. Ölüm gösterilip sıtmaya razı ediliyor. Makro dengelerin gelişmesinin yanında insani seviyelerin büyümesine hassasiyet göstermeliyiz. İnançla söylüyorum zaman Türk´ündür.

BURNUNDAN FİTİL FİTİL GERİLMELİ
Tosuncukmuş, Çiftlik Bank´mış Sütbank´mış, böyle sülüklerin kanımızı emmesine, sırtımızdan geçinmesine asla ama asla izin verilmemelidir. Bunlar her neredelerse enselerinden tutulup demir parmaklıkların arkasına konulmalıdır. Sorunlar bir bir çözülmelidir. Kutlu bir hamleyle oyunlar bozulmalıdır. Üzerimizde hesap yapanların kalemleri kırılmalı, hesapları dürülmeli, burunların fitil fitil getirilmelidir."

Tüm emareler, tüm olaylar, tüm yaşananlar buna işaret etmekte. Bu tablo karşısında hiçbir Türk vatandaşı azıcık aşım, kaygısız başım ürkekliğini göstermeyecektir. Milletimizi üzmeye çalışanları buna pişman etmeliyiz. Yurdumuzu yıkmaya kalkanların yuvasını viran etmeliyiz. Türkiye, meşru ve hukuka uygun şekilde terörle mücadele etmektedir. Türkiye´yi durdurmak isteyenler her ihtimalden medet ummaktadır. Bunda şu ana kadar başarılı olamadılar. Es kaza olmaları da eşyanın tabiatına aykırıdır. Bunu yaparken terörle aralarına kalın bir çizgi çekemediklerini görecekler. Varsa utançları konuşmaya yüzleri bile olmayacaktır. Milli Güvenlik Kurulu 28 Mart 2018 tarihinde toplanmış ve açıklanan maddelerle Türkiye´nin ulusal güvenlik kurallarını yedi düvele haykırmıştır. Proje terör örgütleri kavramının altı çizilmelidir. FETÖ projeyse ki öyledir. Bu projeyi imal eden mihraklarla hesaplaşmakta tarihi ve milli bir sorumluluktur. FETÖ ile mücadele aynı zamanda proje sahipleri ile mücadeledir.

FETÖ ÖLMEDİ YAŞIYOR
FETÖ ölmedi yaşıyor kripto damar çalışıyor.Projeci hainler terörizmi planlayıp vatan ve milletimizin içine pimi çekilmiş bomba gibi bırakmaktadırlar. Önümüzdeki yıllarda yine devletin içine sızmış bir kadronun ya da projelendirilmiş örgütlerin millete savaş açmayacağının garantisi var mıdır? FETÖ değil de başka bir şebeke farklı bir isimle peydahlanırsa yattığımız yerde nasıl uyuyacağız. FETÖ demek PKK demek, PYD-IŞİD demektir?´FETÖ borsası kuruldu´ sözleri ne anlama gelmektedir? Borsa kurulduysa hissedarlar nerededir? Kâr elde edenler hangi deliktedir?


14 yaşındaki Alperen şehir dışına gideceği esnada polis tarafından yakalandı

Ord. Prof. Dr. Ali Fuat Başgil kabri başında anıldı

Servet Yardımcı ve Erdal Alkış TFF başkanlığı için aday oldu

Gemlik'te bir evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

Esenyurt’ta fabrika yangını

Ayvalık’a ikinci buluşma noktası

Bursa'da yetiştirme yurdundan kaçan 14 yaşındaki Alperen Akdoğan aranıyor

İnegöl'de motosiklet kazası: 1 ağır 2 yaralı

Edirne’de ’pes’ dedirten olay: İçi yolcu dolu minibüsün şoförü alkollü çıktı

Bursa'da muhtar mazbatasını alacağı gün hayatını kaybetti

İstanbul'da DEAŞ operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı

Nilüfer 22. Uluslararası Spor Şenlikleri başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevu yönetiminde yeni tedbirler açıkladı

BTÜ’nün 2030 yılı için en iyi fikirler aranıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim sonrası açıklamaları: "Milletin verdiği mesajları doğru okumalıyız"

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal vefatının 31. yıl dönümünde kabri başında anıldı

Beyoğlu’nda Askeri üniforma görüntüsü ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı

Bursa’da hırsızlık olaylarında büyük azalma: Vali Mahmut Demirtaş açıkladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Sokak köpekleri için çalışmamızda sona geldik

Dünyaca ünlü sanatçı Imany, haziran ayında Türkiye’ye geliyor

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan: "Asgari ücrete temmuz ayında ara zam yok”

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde çeyrek final rövanş heyecanı

Bursa’da kaçakçılık operasyonu : Piyasa değeri 1 milyon 350 bin TL

Bursa'da "Superman" tehlikesi: Genç trafikte panik yarattı

İnegöl'de akıllı şehir devrimi

İstanbul merkezli nitelikli dolandırıcılık operasyonunda 18 şüpheli tutuklandı

Bursa’da otomobil sokak ortasında alevlere teslim oldu

Yunanistan ölüme terk etti, Türk Sahil Güvenlik kurtardı

Dış ticaret haddi Şubat ayında 86,7’ye yükseldi

TCG Anadolu’ya benzeyen İspanya Hücum Gemisi havadan görüntülendi

Yükleniyor