M. MÜFİT AYDIN: ?HALKIMIZ 16 YILDIR İSTİKRAR DİYOR?

Muhammet Müfit Aydın, 24 Haziran seçimlerinin, Osmanlı ruhunun şahlanış günü olacağını söyledi.

SİYASET 6.06.2018 12:38:13 0
M. MÜFİT AYDIN: ?HALKIMIZ 16 YILDIR İSTİKRAR DİYOR?

MUHAMMET MÜFİT AYDIN AÇILIŞTAN AÇILIŞA KOŞTU

M. MÜFİT AYDIN: ?ANCAK ELELE VERİRSEK DAHA İLERİ GİDERİZ?

AK Parti 26. Dönem Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Muhammet Müfit Aydın, bugün Yıldırım ve Kestel´de seçim çalışmalarına sürdürdü. Aydın, 24 Haziran seçimlerinin, Osmanlı ruhunun şahlanış günü olacağını söyledi.

Güne, Unesco Dünya Miras Listesi´nde yer alan Cumalıkızık Köyü´nde Yıldırım Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen restorasyon çalışmasıyla tekrar hayata geçirilen Tarihi Cumalıkızık Hamamı ve 3. bölgedeki yapıların açılış törenine katılan Aydın, burada Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, AK Parti Bursa Milletvekili adayı İsmail Özkan, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ahmet Yıldız, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım İlçe Jandarma Komutanı Hacı Ahmet Önder, STK temsilcileri, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ömer Aykan, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş ile bir araya geldi.

Sonrasında Yıldırım İlçesi, Ulus Mahallesi´nde İsmail Hakkı Edebali ile birlikte taziye ziyaretlerinde bulunan Aydın, burada Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Cengiz Poyraz´ın ailesini de ziyaret ederek başsağlığı diledi.

KESTEL´E HİZMET YAĞDI

Güne açılışlarla devam eden Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Bursa AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Kestel İlçe Başkanı Mustafa Bayrak, Kestel Kaymakamı İskender Yönden, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin ile birlikte çok sayıda Kestel vatandaşının katıldığı Hacı Selahattin Yıldız Camii ve Mandıras Camii temel atma törenleri ve Kestel Açıkhava Tiyatrosu açılışında bulunda.

Yapılan açılışlar hakkında değerlendirmelerde bulunun Aydın, AK Parti dönemiyle Türkiye´nin tarihine tekrardan sahip çıktığını ve yapılan hizmetlerin 16 yıllık istikrarın sonucu olduğunu söyledi. Aydın, ?Biz millete hizmet için varız, ne olursa olsun faydasını gördüğünüz şeylerde bizim yanımızda olunuz fakat bu yanlıştır dedikleriniz varsa da diretin, yanlışlarımızı gösterin ve bu eksiklikleri beraber hareket ederek giderelim. Ancak elele verirsek bu ülkeyi daha da ileri taşırız? dedi.

?HALKIMIZIN İRADESİ ALÇAK GİRİŞİMLERİN HİÇ BİRİNE İZİN VERMEDİ?

Türkiye´de yıllar boyunca düşmanlık yaratılmak istenildiğinin altını çizen Aydın, ?1071´den beri Türkü, Kürdü, Lazı, Alevisi, Sünnisi bu topraklarda kardeşlik içerisinde yaşıyor. Çanakkale´ye gidin, tüm şehitlerimiz yan yana yatıyor. Bu şer odakları, ülkemizdeki istikrarı, birlik beraberliği bozmak için her şeyi denedi. 17-25 Aralık olayları, Gezi eylemleri, hain 15 Temmuz darbe girişimini yaptılar. Halkın vergileriyle alınan silahlarla, tanklarla, helikopterlerle halkın üstüne ateş açtılar. Fakat öyle bir Cumhurbaşkanımız, öyle bir halk irademiz var ki bu alçak girişimlerin hiç birine izin vermedi? ifadelerini kullandı.

?HALKIMIZ HER SEÇİMDEN BİZİ DAHA DA GÜÇLÜ ÇIKARDI?

24 Haziran seçimlerinin Türkiye´nin şahlanışı olacağını söyleyen; ?Halkımızın 16 senedir gösterdiği istikrar iradesi sayesinde, iç ve dış mihrakların saldırılarına karşı koyabildik. Halkımız her seçimde bizi bir önceki seçimden daha güçlü hale getirdi ve 24 Hazirandaki seçim ülkemiz için bir kırılma noktası olacak. Halkımızın da desteğiyle 24 Hazirandan sonra daha da güçlü Türkiye ortaya çıkacak, Türkiye hak ettiği güce kavuşacak?

Geçilecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle Türkiye´nin ilerlemesinin daha da hızlanacağına değinen Aydın, ?Artık daha hızlı karar alıp ve uygulayan bir hükümetimiz olacak, milletvekillerimiz halkın sıkıntısını, derdini gördüğünde gidip kanun teklifi verme imkanına sahip olacak ama bunun için meclisin ve cumhurbaşkanının birbirine entegre olarak çalışması lazım. Bu yüzden güçlü cumhurbaşkanı, güçlü meclis diyoruz. Bu konuda halkımızın bize olan desteğine inanıyoruz? diye konuştu

Heyet sonrasında Bursa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği halk iftarına katıldı, Aydın´ın Kestel temasları gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.


Galatasaray, 5 futbolcusu ile sözleşme yeniledi

Başkan Özdemir şehit yakınlarını ve gazileri ziyaret etti

İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

Paycell’den yerli ödeme yöntemi TROY kart

Babaeski’de trafik denetimi: 6 motosiklet trafikten men edildi

Bozüyük Belediyesi ilaçlama çalışmalarına hız verdi

Büyükçekmece’de yağmurda kayan İETT otobüsü bariyerlere çarptı

Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti

Esenler’de amatör radyocular mikrofon başına geçti

Balıkesir’de tefecilik iddiasına operasyon

Başkan Hakan Şehirli’nin misafirleri Erasmus öğrencileri oldu

Bursa’da feci kaza: 1’i çocuk 5 yaralı

Gülşen 12 Mayıs’ta Volkswagen Arena sahnesinde

Köy ve mahalle muhtarları ile tanışma ve istişare toplantısı

Fenerbahçe, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı

Çocuklarını dilendiren ailelere operasyon

BUTEKOM tarafından yürütülen BUTEXCOMP projesi tamamlandı

Çanakkale’de kontrolden çıkan araç takla attı: 1 ölü, 1 yaralı

Galatasaray’da, Pendikspor maçı hazırlıkları devam etti

Define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi

Edremit’te ’dur’ ihtarına uymayan şahıslardan uyuşturucu çıktı

Başarılı çocuklar ödüllendirildi

Balıkesir’de ilk ameliyatsız kan kaçağı tedavisi yapıldı

İnegöl trafiğine MODEF düzenlemesi

Canbey, Avrupa Konseyi’nde Gazze’nin sesi oldu

Valerie Garnier: "Hayali gerçekleştirebiliyor olmak muhteşem bir sezonu özetliyor"

Pazar günü çarşıya çıkacaklar dikkat

AKM Çocuk Sanat Festivali başlıyor

23 Nisan coşkusu Gaziosmanpaşa’da doyasıya yaşanacak

Başkan Ahmet Akın’dan emekçi kadınlara sürpriz ziyaret

Yükleniyor