İTSO BAŞKANI UĞURDAĞ´DAN BAŞKAN TABAN´A ZİYARET

?BİRLİKTE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ?

GÜNDEM 17.04.2018 17:50:32 0
/kanal16haber.com/2018-4/17/175726553b.mp4
İTSO BAŞKANI UĞURDAĞ´DAN BAŞKAN TABAN´A ZİYARET

6 NİSAN´DAKİ SEÇİMLERDE İNEGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN YAVUZ UĞURDAĞ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANI ALPER TABAN´I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ. ZİYARETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİREN BAŞKAN TABAN, ŞEHRİN TÜM DİNAMİKLERİYLE HAREKET ETMESİ GEREKTİĞİNİ KAYDETTİ.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ ile yönetim kurulunun ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, ortak akıl ve İTSO ile işbirliği vurgusu yaparak ?İnegöl´ümüz hem nüfus hem ekonomik olarak pek çok ilden büyük bir şehir. Dolayısıyla böyle bir şehirde bir kişinin veya birkaç kişinin şehre yön vermesinden ziyade tüm dinamikleriyle bu şehrin hareket etmesi gerekir? dedi.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası´nda 6 Nisan tarihinde yapılan seçimler sonucunda İTSO Başkanlığına seçilen Yavuz Uğurdağ, Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban´ı ziyaret etti.

BİRLİKTE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Bugün 14.30´da Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ bir açıklama yaptı. Yeni dönemde işbirliği içerisinde çalışılacağını ifade eden Uğurdağ, ?Bilindiği üzere İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası´nın 6 Nisan tarihinde gerçekleşen seçimlerinden sonra meclis üyelerimizin teveccühü ile İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve yönetim kurulu görevini üstlendik. Bu noktada İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu olarak Başkanımıza ziyarette bulunuyoruz. İnegöl Belediyesi İnegöl için çok ciddi katma değerli hizmetler yapan bir kurumumuz. Bunun yanında ekonomik hayata da yön veren İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasıyla birlikte bundan sonraki süreçte ortak akılla projeler ortaya koyarak İnegöl´ümüze hizmet etmeyi amaçlıyoruz. İnegöl´de birliktelik çok üst düzeyde. İnegöl´de dayanışmayla ortaya konan projeler üst düzeyde. İnşallah bundan sonraki süreçte de hem ekonomik anlamda hem sosyal anlamda İnegöl Belediyemizle birlikte, Başkanımızla birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz? dedi.

İNEGÖL´E BİRKAÇ KİŞİ YÖN VERMEMELİ
Belediye Başkanı Alper Taban ise İTSO heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; ?Bildiğiniz gibi ben de henüz çok yeni bu görevi ifa etmeye çalışıyorum. 8 Kasım tarihinde göreve başladım. Metin Anıl Başkanımız da o dönem ziyarete gelerek hayırlı olsun dileklerini iletmişti. Bu süreçte bir kongre yapıldı ve yeni bir Başkan, yeni bir yönetim oluştu. Bu seçimin İnegöl´ümüze hayırlı olmasını diliyorum. Güzel işler yapılacağına inanıyorum. Sadece ekonomik bazda değil, şehrin yönetimi noktasında da ortak akılla güzel işlere imza atılacağını düşünüyorum. Bizler bu konuda adımlar atıyoruz. Şehrin tüm dinamiklerinin fikirlerini almaya ve onlarla bir kez değil birden fazla ve istenildiği müddetçe bu istişareleri yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. İnegöl´ümüz hem nüfus hem ekonomik olarak pek çok ilden büyük bir şehir. Dolayısıyla böyle bir şehirde bir kişinin veya birkaç kişinin şehre yön vermesinden ziyade tüm dinamikleriyle bu şehrin hareket etmesi gerekir. İnşallah bu şekilde en güzel İnegöl´ü oluşturmak bizim de hedefimiz olacak? diye konuştu.


Galatasaray, 5 futbolcusu ile sözleşme yeniledi

Başkan Özdemir şehit yakınlarını ve gazileri ziyaret etti

İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

Paycell’den yerli ödeme yöntemi TROY kart

Babaeski’de trafik denetimi: 6 motosiklet trafikten men edildi

Bozüyük Belediyesi ilaçlama çalışmalarına hız verdi

Büyükçekmece’de yağmurda kayan İETT otobüsü bariyerlere çarptı

Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti

Esenler’de amatör radyocular mikrofon başına geçti

Balıkesir’de tefecilik iddiasına operasyon

Başkan Hakan Şehirli’nin misafirleri Erasmus öğrencileri oldu

Bursa’da feci kaza: 1’i çocuk 5 yaralı

Gülşen 12 Mayıs’ta Volkswagen Arena sahnesinde

Köy ve mahalle muhtarları ile tanışma ve istişare toplantısı

Fenerbahçe, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı

Çocuklarını dilendiren ailelere operasyon

BUTEKOM tarafından yürütülen BUTEXCOMP projesi tamamlandı

Çanakkale’de kontrolden çıkan araç takla attı: 1 ölü, 1 yaralı

Galatasaray’da, Pendikspor maçı hazırlıkları devam etti

Define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi

Edremit’te ’dur’ ihtarına uymayan şahıslardan uyuşturucu çıktı

Başarılı çocuklar ödüllendirildi

Balıkesir’de ilk ameliyatsız kan kaçağı tedavisi yapıldı

İnegöl trafiğine MODEF düzenlemesi

Canbey, Avrupa Konseyi’nde Gazze’nin sesi oldu

Valerie Garnier: "Hayali gerçekleştirebiliyor olmak muhteşem bir sezonu özetliyor"

Pazar günü çarşıya çıkacaklar dikkat

AKM Çocuk Sanat Festivali başlıyor

23 Nisan coşkusu Gaziosmanpaşa’da doyasıya yaşanacak

Başkan Ahmet Akın’dan emekçi kadınlara sürpriz ziyaret

Yükleniyor