İSMAİL FAKI´NIN ADI HAYAT HASTANESİ´NDE YAŞATILACAK

Doktor İsmail Fakı, vefatının 5. Yılında Özel Hayat Hastanesi´nde düzenlenen törenle anıldı.

YAŞAM 12.08.2018 11:35:22 0
/kanal16haber.com/2018-8/12/115317411b.mp4
İSMAİL FAKI´NIN ADI HAYAT HASTANESİ´NDE YAŞATILACAK

İSMAİL FAKI´NIN ADI HAYAT HASTANESİ´NDE YAŞATILACAK

 

 Bursa´da sağlık hizmetleri alanında 30 yılı aşkın süre ile çalışma yapan ve gönüllerde taht kuran Dr. İsmail Fakı vefatının 5. yılında Özel Hayat Hastanesi´nde düzenlenen törenle anılırken, Özel Hayat Hastanesi´ndeki Dr. İsmail Fakı Toplantı Salonunun da açılışı yapıldı. 

Anma toplantısının açılışında konuşan Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Ahmet Özkul, ?İsmail Fakı hocamız Bursa´nın Doktoru, Bursa´nın Hayat´ı, Gönül adamıydı. Değerli hocamızın adının kalıcı olması, gelecek kuşakların da Hocamızın varlığını bilmeleri ve hatırlamaları amacıyla 5 ay önce hizmete açmış olduğumuz hastanemizin toplantı salonuna Hocamızın adını vermeyi uygun gördük. Sayın Sağlık müdürümüz de bu konuya gösterdiği duyarlılıkla kabul buyurdular. Ve bugün salonumuzu açmak sizlerin de teşriflerinizle kısmet oluyor? dedi.

 Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan da, Dr. İsmail Fakı´nın Bursa sağlık hizmetlerine unutulmaz katkılar sağladığını söyledi.

 Anma töreninde konuşan Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, ?Dr. İsmail Fakı bu şehirde vefat edince herkesin evinden bir fert bu yaşamdan ayrılmış oldu. İsmail Fakı gibilerin bir özelliği vardır ki, onlar incitilmemeyi öğrenmişlerdir. İsmail Fakı ile ilgili kitap da yazılmalıdır. Bu anma törenini tertiplediği için Dr. Ahmet Özkul´a teşekkür ediyorum? derken

 Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan, ?Bursa´nın değerlerini yaşatma adına Özel Hayat Hastanesi toplantı salonuna Dr. İsmail Fakı´nın adının verilerek kalıcı olması önemli bir incelik. Bu nedenle Dr. Ahmet Özkul´u kutluyorum? diye konuştu.

 Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Esgin de , ?Güzel insan olmak farklı bir şeydir. Gönül dostu olarak İsmail Fakı da güzel insandı. Bugün hüznü ve dostluğu, sevgiyi, saygıyı birlikte yaşıyoruz. Bizlere her zaman ağabeylik yapmış bir büyüğümüzdü. Onun hayatını kendimize örnek alıyoruz? dedi.

 Dr. İsmail Fakı´yı anma törenine ve Özel Hayat Hastanesi´ndeki Dr. İsmail Fakı Toplantı Salonunun açılışına katılan Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ise Bakanlığına ait çalışmalarını incelemek üzere Bursa´da bulunduğunu belirtirken, ?İMO Bursa Şubesi Başkan Yardımcılığı yaptığım dönemde Dr. İsmail Fakı´yı yakından tanımıştım. Maalesef değerlerimizi yitirdikten sonra kıymetini anlıyoruz. Dr. İsmail Fakı´nın adının Bursa´da bir tesise verilmesini bizim gündemimizdedir hayatta iken kendisi Bursa´da yılın doktoru olarak seçilmişti, artık adı kalıcı olacak? şeklinde konuşru.

 Törende ayrıca çalışma arkadaşları olarak Prof. Dr. Mehmet Karadağ, Prof. Dr. Zeki Palalı ve Uzman Dr. Ceyhun İrgil de Dr. İsmail Fakı ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştılar. 

Yapılan konuşmaların ardından Özel Hayat Hastanesi´ndeki Dr. İsmail Fakı Toplantı Salonunun açılışı, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir ve Bursa Milletvekilleri Dr. Mustafa Esgin, Av. Emine Yavuz Gözgeç, Prof. Dr. Yüksel Özkan, Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ile dost ve yakınlarının katılmasıyla gerçekleştirildi.

 

Dr. İsmail Fakı´nın Ağabeyi Mehmet Fakı ile Çocukları Merve ve Alperen Fakı´nın da iştirak ettikleri törende, Türk Sağlık Sen ve Türkav tarafından Dr. İsmail Fakı´yı anma adına verilen ?Gönül Doktoru? ödülü Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Ahmet Özkul´a verildi.


İnegöl'de yan bakma nedeniyle sopalı ve bıçaklı kavga

Türkiye, meyve üretiminde dünyada 4’üncü sırada

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'e ait eşyalar bulundu

Konut fiyatları Şubat’ta yıllık yüzde 58,3 arttı

Cezaevindeki hükümlüler üretti, fuardaki ürünler yoğun ilgi gördü

Motorin fiyatına gece yarısı indirim: 1,17 kuruş azalma bekleniyor

Yaylada kadın cesedi bulunmasına ilişkin bir kişi tutuklandı

Bursa'da alkollü sürücü kazaya neden oldu! 3 araç hasar gördü, vatandaş kıl payı kurtuldu

Bursa'da holding binasına silahlı saldırı! 43 el ateş açıldı, camlar tuz buz

Bursa'da toz fırtınası uyarısı! Görüş mesafesi düşecek, hava kirliliği artacak!

Ayvacık açıklarında 29 kaçak göçmen kurtarıldı

Osmangazi, çocuklarla şenlendi

Bursa’da 23 Nisan coşkusu kentin dört bir yanını sardı

Orhaneli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutladı

23 Nisan'da Osmangazi'de çocuklar makamı devraldı

Kastamonu'da taksi şoförü silahla vurularak öldürüldü

Bursaspor Divan Kurulu, önemli ziyaretler gerçekleştirdi

Bursa'da kahraman berber müşterisinin hayatını kurtardı

Mudanya’da 23 Nisan bayramı coşkusu

Yıldırım'da hayat çocuklara güzel

Bursa'da otomobil ve otobüs çarpıştı, maddi hasar oluştu

Yerli otomobil Togg Mudanya jandarmaya tahsis edildi

Bursa’da kaçak avlanan balıkçılara operasyon

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadelede kararlılık mesajı: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz

Bursa'da 23 Nisan coşkusu: Vali makamı Buğlem Çevik'e emanet

Bursa'da 23 Nisan Coşkusu: Zeyna Defne Kesmez makamı devraldı

23 Nisan’da yürek burkan görüntü

Uludağ Elektrik’ten çocuklara anlamlı 23 Nisan kutlaması

Beşiktaş’ta restoranda yangın paniği

Balıkesir’de motosiklet çalan hırsızlar kısa sürede yakalandı

Yükleniyor