İGSAŞ’a İlham Verici Deneyim Özel Ödülü

İGSAŞ’a İlham Verici Deneyim Özel Ödülü

GÜNDEM 22.01.2024 10:05:29 0
İGSAŞ’a İlham Verici Deneyim Özel Ödülü
İGSAŞ, müşteri deneyimi alanındaki yenilikçi ve vizyoner çalışmaların ödüllendirildiği CX Awards’ta, mobil uygulaması ile B2B Müşteri Deneyimi kategorisinde ‘İlham Verici Deneyim Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Müşteri odaklı yaklaşımıyla ürün ve hizmetlerini geliştiren İGSAŞ, Türkiye’nin en başarılı müşteri deneyimi projelerinin ödüllendirildiği CX Awards’ta, mobil uygulamasıyla B2B Müşteri Deneyimi kategorisinde tarım alanında, ‘İlham Verici Deneyim Özel Ödülü’ne layık görüldü. Sait Halim Paşa Yalısında 6’ncı kez düzenlenen CX Awards ödül törenine, İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal, İGSAŞ Satış ve Pazarlama Direktörü Vedat Altınok ve İGSAŞ Müşteri Deneyim Müdürü Ertuğrul Aktaş katıldı.

“Dijital projelerimizle fark oluşturmaya devam edeceğiz”
CX Awards tarafından ödüle layık görülmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal, “Müşterilerimizin bize daha hızlı ulaşmaları ve daha sağlıklı bir iletişim kurabilmeleri için geliştirdiğimiz mobil uygulamamızın, müşteri deneyimi alanında başarısını kanıtladığını görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu başarımızın CX Awards’ta ödüle layık görülmesi bizim için gurur kaynağı. Projede emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

Şirket olarak, tüm iş süreçlerini uçtan uca dijital ortamda gerçekleştirmeye devam etmek için büyük bir motivasyonla çalışmalarımızı sürdürdüklerini belirten Ünal, sözlerine şöyle devam etti: “50 yılı aşkın bir süredir çiftçimizin yanında yer alıyor, ülkemiz tarım sektörünün daha çağdaş bir seviyeye gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hayata geçirdiğimiz dijital dönüşümle artık hem bayilerimizin hem de çiftçilerimizin 7/24 yanındayız. Paydaşlarımızla temasta olduğumuz her iletişim kanalının kusursuz bir deneyim oluşturmasını hedefliyoruz. Bundan sonraki süreçte de müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ve iş süreçlerini sadeleştiren uygulamaları hayata geçirmeye, tarım sektöründe fark oluşturmaya devam edeceğiz.”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İGSAŞ Satış ve Pazarlama Direktörü Vedat Altınok, ’’Tarım sektöründe yenilikçi ürün ve hizmetlerimiz ile müşterilerimize benzersiz deneyim, paydaşlarımıza sürdürülebilir değer sunmayı kendimize misyon edinmiş bir şirketiz. Mobil uygulamamızla ilgili müşteri deneyimi ekibimiz, müşterilerin geri bildirimlerini takip ederek gerekli aksiyonların alınması için durmaksızın çalışıyor. Şirket olarak, müşterilere daha iyi bir deneyim sunmak için teknoloji, inovasyon ve insana yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bizi bu ödüle layık gören tüm CX Awards ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ diye konuştu.

Şirketin en öncelikli odak noktalarından birinin en iyi müşteri deneyimi sunmak olduğunu belirten İGSAŞ Müşteri Deneyim Müdürü Ertuğrul Aktaş, ’’Müşterilerimiz tarafından da büyük bir kolaylıkla kullanılan mobil uygulamamızı sürekli geliştiriyoruz. Bu alandaki çalışmalarımızın başarıyla taçlanması ise bizim için memnuniyet verici. Elde edilen bu ödül; müşteri odaklı yaklaşımımızı ve en iyi müşteri deneyimi sunma konusundaki kararlılığımızı teyit ediyor. Bu ödülleri kazanmamızda emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımızı ve iş birimlerimizi gönülden kutluyorum" dedi.

Yerli otomobil Togg şehit ailelerine hizmet vermeye başladı

Arkadaşını silahla kovalayan 15 yaşındaki çocuk yakalandı

Başarılı sporcu Türkiye 3’üncüsü olarak milli takıma girdi

Döküm sahasında toprak kaydı, hafriyat kamyonu devrilmekten son anda kurtuldu

Polis elini hangi çekmeceye attıysa ya mermi ya da hap çıktı

Keşan’da bir evin bahçesindeki 2 köpek zehirlendi

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

Karacabey’de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı

Kalamış’ta deniz taksi ile kano çarpıştı, bir kadının ayağı koptu

Batan gemide ölen genç 73 gün sonra toprağa verildi

Gemlik’te ceza yiyen işletme sahibi bayıldı

Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı: O anları gözyaşlarıyla anlattı

Sahte ilanlarla 52 milyonluk vurgun yapan 44 şüpheli tutuklandı

Ahırda çıkan yangında 4 büyükbaş telef oldu

1 yıl önce kardeşini bıçaklayan adamı kalçasından vurdu

30 ton benzin yüklü tankerin kaza anı kameraya yansıdı

Silahı temizlerken kendini vurdu

Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu

Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

İnegöl'de kaza: Hafif ticari araç çocuğa çarpınca metrelerce havaya uçtu

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

Bursalı emekli tamirci, 100 yıllık radyo koleksiyonuyla geçmişe yolculuk yaptırıyor

BEBKA’dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe

Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

MHP Bursa eski yöneticisi Osman Tan vefat etti

Sibergöz-35 operasyonu ile 48 dolandırıcı yakalandı: 500 milyonluk vurgun önlendi

İYİ Parti kurultayında kritik gün: Meral Akşener veda edecek

Yükleniyor