HÜSEYİN ŞAHİN PARTİLİLERLE BULUŞTU

ŞAHİN PARTİ BİNASINDA COŞKUYLA KARŞILANDI

8.04.2015 19:49:11 0
HÜSEYİN ŞAHİN PARTİLİLERLE BULUŞTU

7 Haziran genel seçimleri için yeniden aday gösterilen Hüseyin Şahin Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Listeye 4. Sıradan giren Şahin parti önünde konfetiler ve alkışlarla karşılandı. Ziyarette teşkilatın tüm kademeleri hazır bulunurken, aday adayları Bülent Temelli ve Faruk Coşkun da Hüseyin Şahin’i karşılayanlar arasındaydı.

Ziyarette selamlama konuşması yapan Ak Parti ilçe başkanı Adem Demirel Hüseyin Şahin’in 4. Sıradan aday gösterilerek İnegöl’e verilen değerin ortaya konulduğunu kaydetti.

Ak parti Bursa Milletvekili adayı Hüseyin Şahin ise İnegöl’e unutulamayacak hizmetleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Kişilerin gelip geçici olduğunu ve yarışın bayrak yarışı olduğunu ifade eden AK Parti 25. Dönem milletvekili adayı Hüseyin Şahin “25. dönem parlamento yenileme seçimlerinde bir dönem görev yapmanın mutluluğu ile yeniden aday olduğumuz ve sizlerin de destekleri ile dualarıyla genel merkezimizin teveccühü ile tekrar 18 kişilik listede hem ilçemiz adına hem kendimiz adına yer bulduğumuz gecenin sevinç gecesindeyiz. Sevincimiz içimize sığmayacak kadar büyük çünkü AK Parti davası AK Partililik ruhu AK Partililik gönüldaşlığı budur. Burada iki tane aday adayı arkadaşım burada bu mutluluğu bu heyecanı bu mutlu tabloyu hep beraber yaşamanın heyecanını görmek adına bizimle beraberler. Bizde bayrak yarışı vardır hizmet yarışı vardır kişiler gelip geçicidir. Biz parti olarak merkez yoklaması ile ve birçok aşamalarda geçirerek adaylarımızı belirleyen siyasi anlayışa sahibiz. En doğruyu yapmak zorundayız millet bizden hizmet bekliyor Türkiye’yi daha ileriye götürmeyi bekliyor. Öncelikle ilçemiz Bursa’da iyi bir yerde temsil edilme kabiliyetini göstermiş genel merkezimin nezdinde de kabul görmüştür. Teşkilatı olmayan teşkilatı yanında olmayan teşkilatı çalışmayan kendisini başarılı azletmesin. “ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’yi kurarken verdiği hedef üzerinde yürüdüklerini ifade eden Şahin “Geçmiş dönemde sayın cumhurbaşkanımız defalarca seçimlere başbakanımız olarak girmiştir. Bugün cumhurbaşkanımızın partimizle ilişiği yok bağı yok ama 14 ağustos 2001 de partimizi kurarakken bize hedef olarak ne verdi ise bugün sayın başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile beraber sizlerle beraber bizim hedefimiz budur AK Partililik ruhudur AK Partililik heyecanıdır.” Dedi

En dürüst en ahlaklı parti olduğunu vurgulayan Şahin “Bu akşam burada yağmur yağmasa idi daha güzel bir tören de yapabilirdik ama yağmur yağdı. Sayın ilçe başkanımızla beraber ilde adaylığımızın açıklanma merasimine katıldık. Orada benden başka milletvekili arkadaşımız yoktu diğerleri Ankara’da idi onlarla hayırlaştık, hayırlı olsun dedik. Orada televizyonlar aracılığı ile Bursalı hemşerilerimize mesaj verdik. Arkadaşlar başkanım sözünü bitirirken güzel bir söz söyledi, Türkiye’ninde, Bursa’nında İnegöl’ünde AK Partiye ihtiyacı var şuana kadar çalıştık birçok hizmet yaptık o kadar çok hizmet yaptık ki oturup hepimiz yazalım desek birçoğunu unuturuz. O kadar çok hizmet yaptık ki birçoğu aklımıza gelmez, yaptıklarımızı unuttuk ama yenilerini yapmak için bu milletten oy isteyeceğiz desteğine talip olacağız. Çok şükür ki en güzel en başarılı en ahlaklı partideyiz, en dürüst partideyiz liderimizin ve arkadaşlarımız hepsi aynı hüviyette ben kendimi şanslı azlediyorum AK Partide olmak AK Partili olmak sizlerle beraber olmak ayrı bir ayrıcalıktır.” Dedi

Sorumluluklarının farkında olduğunu ifade eden Şahin “4. kez sandığa gideceğiz hepimize çok büyük görevler düşüyor sorumlulukların farkındayız ilçe yönetimlerimiz belediye meclis üyelerimiz mahalle başkanlarımız sandık kurulu başkanlarımız bize gönül veren insanlar AK Parti’ye oy vermek için heyecanlanan insanlarla buluşacağız. Bu seçim her seçim olduğu gibi önemli hiçbir seçim önemsiz değildir. Bu seçim çok önemli çünkü AK Partide iktidar olma zorunluluğu var arkadaşlar biz Türkiye’nin bize ihtiyacı olduğu için iktidar olmak zorundayız. Bizim ben milletvekili olayımda ne olursa olsun durumumuz olamaz gitmediğimiz çalmadığımız bir kapı hatırını sormadığımız insan bize gücenmesin diye hepimiz elinden gelen gayreti göstereceğiz. AK Partiyi 4. Kez iktidara taşımanın tacı ilke yerel yönetimler rahat çalışacak. Türkiye’nin sorumlulukları çok büyük Türk dünyası var İslam dünyası var Kafkaslar var 24 milyon kilometre karenin mirası var bu mirasa sahip çıkmak zorundayız.”

1982 Anayasasının Türkiye Cumhuriyetine artık dar geldiğini belirten Hüseyin Şahin “Sayın cumhurbaşkanımız gecesini gündüzüne katıyor hiçbir zaman dinlendiğini görmedim sayın başbakanımız yine hakeza bakanlarımız öyle milletvekili olarak bizleri yakından parlamentoda takip ettiniz gecemiz gündüzümüze karıştı, oradan atladık geldik ağaç diktik çalışmalar yaptık biz bir meselenin altını çok iyi çizeceğiz. Türkiye’ye 82 anayasası dar geliyor bu anayasayı değiştireceğiz başkanlık modelini getireceğiz. Türkiye’yi koalisyonlarla yönetilen ülke konumuna getirmeyeceğiz 30 senedir süren terör hadisesini sayın cumhurbaşkanımız başbakanlığı döneminde kendi gövdemi bu işin altına koyarım diyerek bu işin altına girdi. Mücadeleye başladı hamdolsun başardı bizde onu taçlandıracağız. Birde paralel yapı ile bizi arkadan hançerleyen devletin içindeki bu yapı ile sonuna kadar mücadele edeceğiz.” Dedi.

4. kez iktidara geleceklerini söyleyen Şahin İlçe başkanımız programı yapacak buraya geldiğimizde emir komuta onda olacak. Bursa milletvekili olmamız hasebi ile zaman zaman burada olamayacağım çalışacağız ama ilçe başkanımız ne program çizdi ise emir komuta SKM başkanımızla beraber ondadır. Bu istekle bu arzu ile bu hevesle Allah nasip ederse ben inanıyorum çünkü tarih bizim 9 seçimdir kaybetmediğimiz seçimleri tekrar kazanacağımızı yazıyor. Tarih yazmamızı istiyor 4. Kez iktidar olan bir parti yok 4. Kez iktidar olacağız ve o koymuş olduğumu 2023 hedeflerine bunun sadece ekonomik kısmını anlatıyoruz ben Ankara’dan dokümanları hazırladım hepimiz derdimize çalışıp vatandaşımıza anlatacağız. “ dedi

Hiç unutulmayacak işler yapacaklarını belirten Şahin “İnegöl’ün sınıf atlamasını sağlayacak işler yapacağız, üniversitemizi kuracağız ihtiyacımızı olan bölümleri açacağız çok güzel çalışmalarımız var Allah bizimle beraber olacak Allah bize yardım edecek Burada hiç umulmayanları yapacağız öyle güzel şeyler yapacağız ki hiç kimsenin hayaline gelmeyen şeyi AK Parti kadroları nasıl yapardı diye kendimizle partimizle övüneceğiz. Çünkü bu jenerasyonu gelecek nesiller hayırla yâd edecek. Yeni projeler için çalışacağız sadece benim aklım yetmez ortak aklı ortaya koyacağız ve başaracağız. 7 Haziran akşamı önce İnegöl’den alabileceğimiz en azami oyu biz cumhurbaşkanlığı seçimlerinde %72 referandumda %73’leri gördük çalışırsak alabileceğimiz oylar bunların üzerinde. Bizim hiç kimsenin adayı ile işimiz yok biz kendi işimizi yaparız çözeriz çözdükte üretiriz milletimiz oy bekleriz milletimizde bize teveccüh eder. Biz 17 ilçede bu heyecanla çalıştığımız zaman sizdeki heyecanı görüyorum bu heyecan hepimize geçtiği anda milletvekili adaylarımızın 4 arkadaşımız benimle beraber 2. Dönemini icra edecek 14 aday arkadaşımız yeni bunların içerisinde ne kadar adayı Ankara’ya gönderirsek Türkiye cumhuriyetinin 2023 hedefinde bizimde o kadar katkımız olacak. İyi ki varsınız inşallah çok yorulacağız ama yorulduk demeyeceğiz. Siz çok güveniyorum başbakanımız bize güvendi bizde size güveniyoruz. “ dedi.

Ziyarette günün anısına kadın ve Gençlik kolları tarafından Şahin’e çiçek takdim edildi. 


İnegöl artık 7/24 bu merkezden izlenecek

Merkezparkın 200 araçlık otoparkı hizmete girdi

Gürsu'da Başkan Aktaş'a sevgi seli

Yüksek Seçim Kurulu'ndan iftar kararı

Türkiye yerel seçim için sandığa gidiyor

Zekai Gümüşdiş ortaokulu öğrencileri çilek ve marul dikerek tarımla buluştu

Borsa İstanbul ilk yarısında yükseldi

Meral Akşener'den CHP'ye tepki: Bana abla mabla demeyin artık

Gazze'de can kaybı 32 bin 623'e yükseldi

Bursa'da patlama ve yangın sonrası bodrumda ceset bulundu

Bursa'da gençlere müjdeler: Gençlik Merkezleri 50'ye Çıkıyor, YKS Kursları 15'e Ulaşıyor

Nilüfer'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu kazandırılıyor

Karacabey’de Demokrat Parti bayrakları indirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan Alinur Aktaş'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükorhan'da Kamil Turhan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gemlik'te Refik Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürsu'da Mustafa Işık'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yıldırım'da Oktay Yılmaz'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenişehir'de Davut Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Osmangazi'de Mustafa Dündar'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhangazi'de Bekir Aydın'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orhaneli'de Ali Osman Tayır'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nilüfer'de Celil Çolak'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mudanya'da Gökhan Dinçer'e destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kestel'de Ferhat Erol'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Keles'te Ali Doğru'ya destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karacabey'de Ali Özkan'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan İnegöl'de Alper Taban'a destek istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Harmancık'ta Yılmaz Ataş'a destek istedi

İnegöl'de yaşlılar ve gençler bir araya geldi

Yükleniyor