HAYAT HASTANESİ´NE GÖRKEMLİ AÇILIŞ...

Hayat Hastanesi´nin yeni hizmet binası, düzenlenen törenle resmen açıldı

SAĞLIK 20.10.2018 17:55:02 0
/kanal16haber.com/2018-10/20/192048560b.mp4
HAYAT HASTANESİ´NE GÖRKEMLİ AÇILIŞ...

Bursa´da 40 yıldır sağlık alanında önemli başarılara imza atan Özel Hayat Hastanesi´nin yeni hizmet binasının resmi açılışı görkemle bir törenle gerçekleşti.

Geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, geçmiş dönem İçişleri Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, geçmiş dönem bakanlarından Faruk Çelik ile Bursa Milletvekilleri Ahmet Kılıç, Refik Özen, Mustafa Esgin, Atilla Ödünç, Erkan Aydın, Bursa Vali Vekili Ergun Göngör, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman´ın yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mihrimah Kocabıyık, Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, İlçe Belediye Başkanları, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş ve çok sayıda STK Başkanı ve Yöneticisinin katıldığı törende yapılan konuşmalarda Özel Bursa Hayat Hastanesi´nin Bursa´daki sağlık hizmetlerinden övgü ile bahsedildi.

?40´ıncı Yılımızda En İyisi Olma Hedefiyle??

Törenin açılış konuşmasını yapan Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Ahmet Özkul, ?450 kişilik kadromuzla hepimiz, ?Sağlığınız İçin Hayat´tayız´ sloganı ve yaklaşımıyla çalışıyoruz? derken, ?Bursamız sadece bölgemiz için değil ülkemiz için de önemli bir değer ve ciddi bir ekonomik gücü temsil ediyor ve Güney Marmara´nın sağlık üssü olmasının da gururunu yaşıyor? şeklinde konuştu.

?Bursa´nın En Yeni Sağlık Tesisi?

Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Ahmet Özkul, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Özel Hayat Hastanesi olarak yeni ve modern sağlık yatırımımızla 40 yıllık yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Çağın gereklerine uygun bir anlayış ve bakış açısıyla 40´ncı yılımızda, ?en iyisi´ olma hedefiyle ?yeniden´ yola çıkan Özel Hayat Hastanesi olarak, 20 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve gelişmiş altyapıya sahip yeni binamızda, her gelir grubundan vatandaşımıza ?nitelikli´ sağlık hizmeti sunmak gayesiyle yolumuza devam ediyoruz. Biz de bu yeni yatırımımızla birlikte yaklaşık 400´ü aşkın kişilik yeni bir istihdam sağladık, çok şükür. Bu sayının giderek artacağına inanıyorum. Bizim, şehrimize, ülkemize, milletimize olan güvenimiz tamdır. Bu güven ve inançla yeni yatırımımızı şehrimize kazandırmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Kendimizi geleceğe hazırladık ve görüyoruz ki hasta kabulüne başladığımız tarihten bu yana geçen 7,5 ayda hemşerilerimizin ilgisi gayet iyi diyebilirim ve bizlerde bu ilgiden çok mutlu oluyoruz. Bursa´dan kazandığımızı Bursa´ya armağan ediyoruz. Bu şehir, hep en iyilere, en güzellere layıktır. Bursa´nın en yeni sağlık tesisini Bursalıların ve Bölgemizin hizmetine sunmaktan mutluyuz.?

Bakanlardan ve Bursa Protokolünden Hayat Hastanesi´ne Övgü

Törende selamlama konuşması yapan Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, BTSO YKB Vekili İsmail Kuş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mihrimah Kocabıyık Uzman Dr. Ahmet Özkul´un şahsında bütün Özel Hayat Hastanesi çalışanlarına tebriklerini sunarlarken, Bursa Vali Vekili Ergun Güngör de Bursa´daki sağlık hizmetleri hakkında bilgiler aktardı.

Bursa Vali Vekili Ergun Güngör, ?Bursa güzel bir hastane daha açılıyor. 2019´da Ali Osman Sönmez Hastanesi ve Şehir Hastanesi´nin de açılmasıyla 10 bin yatak hedefimize ulaşmış olacağız. Bursa, Güney Marmara´nın sağlık üssü durumundadır? dedi.

Daha sonra sırasıyla konuşan geçmiş dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, geçmiş dönem İçişleri Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Bursa Milletvekili Efkan Ala ve geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da son 15 yılda ülke genelinde gerçekleştirilen sağlık hizmetleri dönüşümünden örnekler verdiler.

Geçmiş dönem bakanlarından Faruk Çelik, ?Eskiden beri genel sağlık sigortası konuşulmuştur. Şükür ki bu hizmet ve reformları yapmak AK Parti hükümetlerine kısmet oldu. Emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum. İşte Hayat Hastanesi bu reformların ürünüdür? dedi.

Geçmiş dönem İçişleri Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Bursa Milletvekili Efkan Ala da, ?Türkiye 2002´den beri yeni bir siyasi gelenek oluşturdu. Problemlerden korkan çekinen bir anlayış ile yönetmek yerine problemler çözen ve hedeflerine ulaşmaya çalışan bir siyasi gelenek yerleştirdik. Bunların başında da sağlık hizmetleri gelmektedir? şeklinde konuştu.

?2020 Yılı İtibariyle Sağlık Yatırımları Tamamlanmış Olacak?

Özel Hayat Hastanesi yeni hizmet binasının resmi açılış töreninde son olarak kürsüye çıkan

geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da, ?Bursa´ya değer katan, taş üstüne taş koyan herkese minnet borcumuz var. Hayat Hastanesi köklü bir sağlık kuruluşu. Uzman Dr. Ahmet Özkul sadece kazanca bakmıyor, hayırseverliği ile de biliniyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul´dan başlattığı ?İnsanı yaşat ki devlet yaşasın´ anlayışı ile 16 yıldır her şeyi yaptık. İnsanımız kendisini daha itibarlı görmeye başladı, devlet millet kaynaşması sağlandı. Eskiden beli bir kesim imtiyazlı gibiydi, bugün herkes aynı sağlık hizmetini alabiliyor. Sağlık alanındaki fiziki şartları geliştirdik. Türkiye´nin sağlık modeli tüm dünya tarafından gıpta ile izleniyor. Bunlar Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonunun bir sonucudur. Bursa´da ise bir taraftan özel sektör sağlık hizmeti yatırımları diğer taraftan kamu yatırımları var gücü ile gerçekleşti. Hastanesi olmayan ilçemiz kalmadı. Şehir hastanesi hızla devam ediyor. 2020 yılı itibariyle sağlık yatırımları tamamlanmış olacak? dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Bursa´da 40 yıldır sağlık alanında önemli başarılara imza atmış olan ve geçtiğimiz aylarda hasta kabulüne başlayan Özel Hayat Hastanesi yeni hizmet binasının resmi açılışı Bursa protokolü tarafından yapıldı.

 Yeni Yüzüyle Hayat Hastanesi

20 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve gelişmiş altyapıya sahip Özel Hayat Hastanesi her gelir grubundan vatandaşa ?nitelikli´ sağlık hizmeti sunmak gayesiyle çalışmalarını sürdürürken, yeni hastane binasında, 18 branşta 53 poliklinik odası, 11 yeni doğan yoğun bakım yatağı, 4 modern doğumhane, 24 saat acil servis, 12 yataklı yoğun bakım ünitesi,

birçok cerrahi operasyonun yapılmasına imkan sağlayan tam donanımlı 7 ameliyathane, son teknoloji cihazlarla donanmış hızlı doğru ve güvenilir tanıların yapılabildiği Laboratuvar, 4´ü süit, 4´ü VİP 90 konforlu oda, son teknoloji görüntüleme üniteleri, uyku Laboratuvarı, 22 yatak kapasiteli fizik tedavi ünitesi ve 6 yataklı rehabilitasyon alanı ile medikal estetik ünitesinde lazer epilasyon, cilt yenileme, zayıflama ve saç ekimi ile el ayak bakımının yapıldığı sağlık ve güzellik bölümü bulunuyor.


Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan emeklilere müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da

Bursa dahil 53 ilde Narkoçelik-9 operasyonu

Emeklilere promosyon ödemeleri başladı

TSK son bir haftada 38 teröristi etkisiz hale getirdi

Osmangazi'de Ramazan pidesi denetimleri sıklaştı

Ticaret Bakanı Bolat: "İsrail ile ticaret suçlamaları gerçeği yansıtmıyor"

TCMB, Ankara'da olağanüstü toplantı düzenliyor

İnegöl'de en çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

Meteoroloji uyardı: Çöl tozu geliyor

Bursa'da mahya geleneği yaşatılıyor

Bursa'da Ana Kucakları kartopu gibi büyüyecek

Bursa'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için trafik düzenlemesi

Bursa Osmangazi'de kaç kişi oy kullanacak?

Bursa'da Yerel Seçim heyecanı başlıyor! Kaç seçmen oy kullanacak?

Alinur Aktaş mal varlığı tartışmalarına son noktayı koydu

Mustafakemalpaşa'da Ramazan coşkusu

Devlet Bahçeli: Belçika'daki saldırılar Türkiye'nin sabrını zorluyor

Cumhuriyet Mahallesi semt pazarı kurulmaya başladı

İnegöl'de Ramazan'da denetimler arttı

Dündar, Çivili köylü vatandaşlarla oruç açtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da vatandaşlara seslendi

Karacabey’de anlamlı iftar buluşması

Kredi kartıyla otomatik ödeme yapanlara faiz şoku

Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu

Dışişleri Bakanlığı: "Avrupa'da PKK'nın Türk toplumuna yönelik saldırıları artıyor"

Çanakkale'de karaya oturan teknedeki 3 kişi kurtarıldı

Büyükşehir'den engelli vatandaşlara ücretsiz ulaşım

Bursa'da emeklilere bayram müjdesi

Bursa'da freni boşalan otobüs kazaya karıştı

Yükleniyor