ERDOĞAN´DAN MUHALEFETE: ÇIRAKLARLA BU İŞ OLMAZ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Isparta´da konuştu.

POLİTİKA 27.05.2018 18:42:32 0
/kanal16haber.com/2018-5/27/184518461b.mp4
ERDOĞAN´DAN MUHALEFETE: ÇIRAKLARLA BU İŞ OLMAZ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Muhalefet cephesinde bambaşka yeller esiyor. Türkiye´nin yatırımlarıyla iftihar etmek yerine önemsiz göstermeye çalışıyor. Yapılanları yıkmaktan, engellemekten bahsediyorlar. Millete ufuk çizmek yerine, projeleri durdurmaktan bahsediyorlar. Tüm dünyada ses getiren projelere dil uzatıyorlar. Yıkmayı, durdurmayı siyaset yapmak zannediyorlar. Dünyanın hangi ülkesinde hızlı trene karşı çıkan muhalefet vardır? Türkiye´nin prestij projelerine kafayı takan muhalefete bu memleket emanet edilir mi?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta Hükümet Meydanı´nda konuştu. Erdoğan´ın konuşmasından satırbaşları şöyle: 

- 24 Haziran´da irade, erdem ve cesaretle Türkiye´yi şahlandırmaya hazır mıyız? 24 Haziran´da güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye demeye hazır mıyız? Şahsımı, AK Parti´yi desteklemeye hazır mıyız? 16 Nisan´da olduğu gibi 24 Haziran´da da rekorlara imza atmaya hazır mıyız? 

- 16 yıldır ülkemize hizmet ediyoruz. Gece-gündüz demeden Türkiye´nin kalkınması için gayret gösteriyoruz. Bugüne kadar asla çalışmaktan yorulmadık. Her karış toprağı mübarek şehit kanlarıyla sulanmış bu ülkeye hizmet etmekten yüksünmedik. 16 yıl önce iktidara gelirken nasıl heyecanlıysak, bugün de ilk günkü gibi heyecanlıyız. 

- Sizlerin de desteğiyle Türkiye 16 yılda pek çok rekora imza attı. Ulaşımda, yatırımlarda, ekonomide, savunma sanayinde, sağlıkta en büyük yatırım hamlelerini gerçekleştirdik. Bölücü örgütünden FETÖ´süne birlik ve beraberlik ve kardeşlikten asla taviz vermedik. 

- Afrin´de teröristlerden 4 bin 480´ini etkisiz hale getirdik. Kuzey Irak´ta PKK´lı 419 teröristi etkisiz hale getirdik. Yurt içinde 405 teröristi etkisiz hale getirdik. Gabar´da, Cudi´de, Besler Deresi´nde nerede terörist varsa Mehmetçiğimiz orada, korucularımız orada. Bu ülkenin refahını, huzurunu, güvenliğini kimse bozamayacak. Çıraklarla bu iş olmaz, bu iş yürek işi. Bunlar ne diyorlardı, "Afrin´de ne işiniz vardı" diyorlardı.

- Dünyada fakirlere elini uzatan ülke kim? ABD birinci gözüküyor ama gayrisafi yurtiçi hasılaya göre Türkiye birinci. Büyümede 7,4 ile dünyada bir numarayız. Çıkmış birileri kurmuş şuymuş... Kurla bizi vuramazsınız. Bu manipülasyonla bizi vuramazsınız.

- Biri Kanal İstanbul´u durduracağız, biri yatırımları durduracağız diyor. Ekonomi bizim işimiz. Bunca yatırımları kaynakları çeşitlendirerek biz yaptık. 25 havalimanına 29 tane daha ilave ettik. Bunlara kalsa bunlar yapmazdı. Doğru dürüst bölünmüş yolumuz yoktu. Bunlarla duracak mıyız? Bunlar ne derse desin yatırımlara devam edeceğiz. 

- Diyor ki, ´Erdoğan 3. Köprüyü yapmış. Ben de gelirim 4. yaparım´ diyor. Ne haddine. Bir yandan onu yaptırmam diyorsun, bunu yaptırırım diyorsun. Her şeyin bütçedeki parayla yapılmayacağını bilen bir iktidarız. Geldiğimizde Türkiye G20´de miydi, şimdi G20´de. Bunlar konuşuluyor. 

- Afrika´dan Suriye´ye yüz milyonlarca kardeşimiz ülkemizin başarıları kendi başarıları olarak anlatıyor. Çıkmış bir tanesi diyor ki ´Cebinde paran var mı?´ Şehir hastanesiyle dünyaya nizam verdik. Gel örnek gör. Biz buyuz. Biz yapacağımızı vadederiz. Onun için halkımız bize güveniyor. 

- Şimdi, genel başkanla aday zıtlaştılar. Bir girdin kaybettin, iki girdin kaybettin, üç girdin kaybettin, dört girdin kaybettin, beş girdin kaybettin. Görevlendirme yaparken ´Gel Muharrem gel´ diyor. 24 Haziran bunlara hadlerini bildirme günü olacaktır. 

- Muhalefet cephesinde bambaşka yeller esiyor. Türkiye´nin yatırımlarıyla iftihar etmek yerine önemsiz göstermeye çalışıyor. Yapılanları yıkmaktan, engellemekten bahsediyorlar. Millete ufuk çizmek yerine, projeleri durdurmaktan bahsediyorlar. Tüm dünyada ses getiren projelere dil uzatıyorlar. Yıkmayı, durdurmayı siyaset yapmak zannediyorlar. Dünyanın hangi ülkesinde hızlı trene karşı çıkan muhalefet vardır? Türkiye´nin prestij projelerine kafayı takan muhalefete bu memleket emanet edilir mi?

- FETÖ´yü iade etmemek için ipe un serenlere avukatlık edenlere Türkiye emanet edilir mi? Hedefi, vizyonu, iddiası olmayanlara hiçbir şey emanet edilmez. 

- Bizim siyasetimiz Türkiye´yi asırlardır hayalini kurduğu hedeflere ulaştırma siyasetidir. Biz yıkmaktan değil, yeni eserler kazandırmaktan bahsediyoruz. Eserine bakarsınız o kişinin notunu verirsiniz. 

- Isparta´ya 11 kat trilyon yatırım yaptık. Birileri laf, biz iş, iş, iş. Ekibimizle çok güzel kolektif bir oyun ortaya koyduk. Biz, ben anlayışıyla çalışmadık, biz anlayışıyla çalıştık.

- 16 yılda 12 seçim yaşadık. Milletimiz hiçbirinde bizi mahçup etmedi. 24 Haziran´da da sevgili milletim bizi mahçup etmeyecek. 24 Haziran ülke tarihinin en önemli seçimdir. 

 

   

Personele ‘Kamu ihale kanunu eğitimi’

Adalet Bakanı Tunç CHP'de ki para sayma görüntülerine dair konuştu

İnegöl'de gaziler ve şehit aileleri iftar sofrasında buluştu

Nilüferli minikler de artık ‘Ana Kucağında’

Görükle Kampüsü'ne 3 spor salonu ve 2 yüzme havuzu kazandırıldı

Bursa'da ulaşımda dev yatırım

Erdoğan'dan CHP'ye para sayma tepkisi: "Hayırdır yav ne iş bu?"

Kocaeli'de sanayi tüpünün patlaması sonucu 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Mustafa Dündar ve Hakan Fidan Panorama 1326'da buluştu

İznik'te silah ticareti ve imalatı yapan şahıs yakalandı

Başkan Yılmaz'dan Gökdere'ye modern pazar yeri hediyesi

Esnaf ve Başkan Dündar Osmangazi Meydanı'nda buluştu

F-16'lar gökyüzünde Çanakkale Zaferi'ni kutladı

Enerji işçilerinden İBB yönetimine "maaş zammı" protestosu

İHH, Gazze'de en çok yemek dağıtımı yapan kuruluşlar arasına girdi

Kırantepe'de gökyüzü şenlendi

İnegöl'de üzerine kumaş balyaları düşen işçi yaralandı

Hamidiye'de korkutan kaza: 2 çocuk yaralandı

İnegöl'de ehliyetsiz sürücü kaçarken kazaya karıştı

İnegöl'de Gastro İnegöl ve BURFAŞ Kafe bir araya geliyor

Dündar, kentsel dönüşümle yenilediği binada seçim ofisini açtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale’de konuştu

Bursa'da 18 Mart'a yakışır bir tören

Nilüfer Altınova’ya gol yağdırdı

Bursa'da 18 Mart Çanakkale Zaferi anma töreni

Bursa'ya can suyu: Gölecik Barajı tamamlanma aşamasında

Bakan Şimşek 'faiz artırımı' iddialarına cevap verdi

Putin yeniden devlet başkanı seçildi

Kestel Belediyesi’nden Gölcük ve Ümitalan’a düğün salonu

Gürsu Belediyesi, İpekyolu Mahallesi'ne spor tesisi kazandırdı

Yükleniyor