ERDOĞAN ESKİŞEHİR´DE KONUŞTU

ERDOĞAN´DAN MUHARREM İNCE´YE SERT SÖZLER

SİYASET 12.06.2018 17:32:41 0
/kanal16haber.com/2018-6/12/173714396b.mp4
ERDOĞAN ESKİŞEHİR´DE KONUŞTU

 İşte Erdoğan´ın açıklamalarının satırbaşları:

- Demokrasi´nin, merhum Hasan Polatkan´ın şehri Eskişehir. Sizleri gönülden selamlıyorum Eskişehir. Artık sonuna yaklaştığımız Ramazan-i şerifinizi tebrik ediyorum.

- Eskişehir demokrasinin, kalkınmanın kıymetini bilir. Teröre destek verenler dışında kimse incitilmemiştir

- Aynı zamanda Eskişehir geleceğe huzurla bakmanın kıymetini bilir. Tabi Eskişehir son 16 yıldır bunu kimin sağladığını da bilir. Bu ülkede 16 yıldır terör örgütleri ve onları destekleyenler dışında hiç kimse incitilmemiştir.

Birlikte, beraber, kardeşçe...

- Eskişehir bu seçimlerde tercihimizi bir kez daha hizmet siyasetinden yana kullanıyor muyuz? Güçlü meclis cumhurbaşkanlığında şahsımı, mecliste AK Parti´yi destekliyor muyuz? Cumhur ittifakını destekliyor muyuz? Eskişehir vakit birlik vakti diyor muyuz? Vakit Türkiye vakti diyor muyuz? İnşallah sizlerin desteği ile Türkiye şahlanacak. Birlikte, beraber, kardeşçe...

"Kardeşlerim bizim diğer partilerden farkımız ne biliyor musunuz?"

- Kardeşlerim bizim diğer partilerden farkımız ne biliyor musunuz? Biz size yaptıklarımızı anlatıyoruz. Daha önce yaptıklarımız bizim en büyük referansımızdır. Bir de yeni projelerimizi sizlere sunuyoruz. Diğerleri ne anlatıyor? Gençlerin söyledikleri gibi söyleyeyim bol bol geyik yapıyorlar. Son 16 yılda Eskişehir´e 21 katrilyon yatırım yaptık. Eskişehir´e 3.devlet üniversitesini de kuruyoruz. Eskişehir´de eski stadın yerine millet bahçesi yapıyoruz. Biz aldatan olmadık, biz icraatciyiz.

Mart´ta Eskişehir´de büyükşehiri de alacağız

- Mart´ta Eskişehir´de büyükşehiri de alacağız. Bunlardan birşey olmaz. Buraya hızlı treni getirdik mi? Tüm bölünmüş yolları yaptık mı? Eskişehir şehir hastanemiz dev bir eser, bu yıl sonuna kadar hizmete alıyoruz. Eskişehir´de proje aşamasında olan 11 sağlık tesisimiz var. Eskişehir´de TOKİ aracılığı ile 9827 konut projesini hayata geçirdik. Eskişehir-Ankara hızlı tren hattına Konya ve İstanbul´u dahil ettik. Eskişehir-Konya üzerinden Karaman´a bu yıl bağlanacak. Eskişehir´de baraj ve 8 gölet inşa ettik.

Eskişehir´i 2019 Türk Dünyası Eğitim Başkenti ilan ediyoruz

- Eskişehirli çiftçilerimize 1,5 katrilyonluk tarımsal destek verdik. Eskişehir´de bir teknokent ve 16 AR-GE merkezini kurduk. Şimdi buradan sizlere bir söz daha veriyorum Eskişehir´i 2019 Türk Dünyası eğitim başkenti ilan ediyoruz. Bunun hayırlı olmasını diliyorum. Eskişehirli, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile bugünlere geldi. Eskişehir 24 Haziran´da tercihimizi bir kez daha hizmet siyasetinden yana kullanıyor muyuz? Vakit Türkiye vakti diyor muyuz?

-Biz Eskişehir´e son 16 yılda 21. katrilyon yatırım yaptık.

- Bu iş havada tavada olmaz icraatle olur, siyaset iddia ve icraat işidir. İddiamız Türkiye´y, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmek. İcraatimiz son 16 yılda Türkiye´yi 3,5 kat büyütmek oldu. Türkiye ilk çeyrekte Hindistan´dan sonra en çok büyüyen ülke oldu. Bunu Bay Kemal anlamaz. Büyümesek bu kadar yatırımı nasıl yapıyoruz Bay Kemal, Bay Muharrem. Siz bu ülkede çırak bile olmadınız.

- Türkiye ilk çeyrekte 7.4 büyüdü. bay Kemal bunlardan anlamaz. Nay Muharrem anlamaz.

"Asıl kek bunlara denir..."

- Tesla´nın sahibi Elon Musk ziyaretime geldi, gerekir ortaklaşa böyle bir yatırıma girebilir miyiz diye konuştuk. Adam işini biliyor, gelip seni ziyaret edecek hali yok. Yeni havalimanımız açılmadan bereketinin haberleri gelmeye başladı. Bizde 18 yaşına kadar herkes ücretsiz sağlık hizmeti alır ama bundan Bay Kemal´in, Bay Muharrem´in haberi yok. Dev liman projeleriyle ülkemizi uluslararası ticaretin uğrak noktası haline getiriyoruz. Aşıdan tıbbi cihazlara kadar her alanda ülkemizi küresel marka haline getirme derdindeyiz. Seçim beyannamemizde 146 projemiz var, ana muhalefet sadece kıraathanemiz içindeki keklere takılmış, asıl kek bunlara denir.

Ben buradan sorular sorayım da onlara cevap versin. Acaba bu zat ülkemizin terörle mücadelesi hakkında ne düşünüyor.

"Ben FETÖ´cülerin apoletlerini söktüm"

- Askerlerimize komutanlarımıza hakaretlerinden ne düşündüğünü anladık. Ne diyor ?göreve geldiğimde apoletlerini sökeceğim.´ Ya bir kere milletim sana o yetkiyi vermeyecek. Burası bir hukuk devleti.

- Bu millet sana o apoletleri sökme yetkisi vermeyeceği gibi Metin Temel Paşa´ya o apoletleri taktı. Ne diyor ?Erdoğan söktü´ diyor. Ben FETÖ´cülerin apoletlerini söktüm.

İstihbarattan aldığım bilgi...

- Diyarbakır´da dün bir miting yaptı. İstihbarattan aldığım bilgiye göre bu mitinge katılanların neredeyse tamamı HDP´li. Bir tane Türk bayrağı yok. Bunların kimlerle beraber oturup kalktıkları ortada. Mesela FETÖ ile mücadele ve bu ihanet çetesinin ele başının Türkiye´ye iadesi için ne düşünüyor.


Bursa’da 23 Nisan coşkusu kentin dört bir yanını sardı

Orhaneli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutladı

23 Nisan'da Osmangazi'de çocuklar makamı devraldı

Kastamonu'da taksi şoförü silahla vurularak öldürüldü

Bursaspor Divan Kurulu, önemli ziyaretler gerçekleştirdi

Bursa'da kahraman berber müşterisinin hayatını kurtardı

Mudanya’da 23 Nisan bayramı coşkusu

Yıldırım'da hayat çocuklara güzel

Bursa'da otomobil ve otobüs çarpıştı, maddi hasar oluştu

Yerli otomobil Togg Mudanya jandarmaya tahsis edildi

Bursa’da kaçak avlanan balıkçılara operasyon

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadelede kararlılık mesajı: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz

Bursa'da 23 Nisan coşkusu: Vali makamı Buğlem Çevik'e emanet

Bursa'da 23 Nisan Coşkusu: Zeyna Defne Kesmez makamı devraldı

23 Nisan’da yürek burkan görüntü

Uludağ Elektrik’ten çocuklara anlamlı 23 Nisan kutlaması

Beşiktaş’ta restoranda yangın paniği

Balıkesir’de motosiklet çalan hırsızlar kısa sürede yakalandı

Halil Umut Meler, EURO 2024’te görev alacak

İnegöl'de 23 Nisan coşkusu

Anıtkabir'de 23 Nisan coşkusu

Irak ve Suriye'de 19 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Bursa Gemlik'te istinat duvarı çökmesi sonrası soruşturma başladı!

Maliye vergi kaçakçılığının peşinde: Kiralık IBAN sahipleri dikkat!

Meteoroloji uyarıyor: Sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar bekleniyor

Trafikte kurşun yağdırdı...27 yıl hapis cezası olan şahıs böyle yakalandı

Bursa ve Balıkesir'de Mahzen-31 operasyonu

Bursa'da çocuklar belediye başkanı oldu, kentin geleceğini tartıştı

Yardımsever hırsız kamerada

Zincirleme kaza kamerada

Yükleniyor