CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´DAN CHP´YE TEPKİ

İnce´nin açıklamalarına Erdoğan tepki gösterdi

SİYASET 2.06.2018 20:09:48 0
/kanal16haber.com/2018-6/2/201410026b.mp4
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´DAN CHP´YE TEPKİ

Konya´da büyük bir kalabalığa konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çok önemli açıklamalarda bulunarak, Konya´ya yapılan yatırımları sıraladı. Ardından ana muhalefet olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce´ye yönelik tepkilerde bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın konuşmasından satırbaşları;

"24 HAZİRAN İLE BİRLİKTE YENİ BİR BAŞLANGIÇ DAHA YAPACAĞIZ"

"Sevgili Konyalı kardeşlerim inşallah 24 Haziran´dan sonra yepyeni bir başlangıç yapacağız. 16 yıl önce AK Parti ile güzel bir başlangıç yaptık. 15 Temmuz´da milletimizle ülkemize sahip çıkarak yeni bir başlangıç yaptık. Şimdi yeni yönetim sistemimizle yeni bir başlangıç yapacağız inşallah.",

"KONYA´YA 47 KATRİLYON YATIRIM YAPTIK"

"Türkiye´mize birçok yatırım yaptık. 16 yıldır yatırım yaptık. Sayın İnce, sen Konya´yı bilir misin? Bay Kemal bilir mi? Parayı nereden bulacaksınız diyorlar. Hamdolsun paramız var. Son 16 yılda Konya´ya 47 katrilyon yatırım yaptık. Gör Bay Kemal ve İnce gör. Seçim beyannamesini parti genel başkanı okuyor. Sen aday olsaydın o zaman. Ne diyor, "Gel bakalım Muharrem gel diyor". Bunların durumu rezalet."

"BİZ SN. İNCE YALOVA´YA RAHAT RAHAT GİDİP GELSİN DİYE KÖPRÜ YAPTIK"

"11 bin 614 kişilik yurtlar açarak Konya´da yurt kapasitemizi 30 bin 520´ye çıkardık. Konya´da eski stadı millet bahçesi yapıyoruz. Konya 100 dönümlük bir millet bahçesine kavuşacak. Konya´ya 16 yılda 19 baraj ve 28 gölet insa ettik. Bisiklet yarışları için ilk kez Konya´da bir veledrom yapacağız. En kısa sürede hizmete girecek inşallah. Yatırımlara devam edeceğiz ey Konyalı kardeşlerim. Konya´yı hızlı trenin merkezi yaptık. Bay Kemal de bu işlerle uğraşmayız diyor. Bay Kemal sen anlar mısın Şehir Hastanesi´nden? İnce, sen anlar mısın? Şehir hastanemizi önümüzdeki yıl Konya´da açıyoruz inşallah. Bunlar şehir hastanesi nedir bilmez. Biz proje üretiyoruz, onlar laf üretiyor. Biz sayın İnce Yalova´ya rahat rahat gidip gelsin diye köprü yaptık. Biz hizmet ehliyiz. Biz bu millete efendilik yapmaya gelmedik. İftarı çiftçilerle yapacağız. Bu akşam Aksaray´da çiftçi kardeşlerimle iftarım var. Biz her zaman halkın içindeyiz kardeşlerim."

"BAY KEMAL´İN ÇİFTÇİMİZE VERİLEN PARALARDAN HABERİ YOK"

"Konya´ya 7 katrilyon lira tarımsal faaliyet desteği verdik. Bay Kemal çiftçiler ağlıyor diyor. Bay Kemal ne yaptığımızın farkında değil. Verilen paralardan haberi yok. Çünkü bunların işi yalan üzerine kurulu. İstediğin kadar yalan söyle. Benim feraset ehli milletim bu yalanlarınızı yutmayacaktır. Konya 24 Haziran´da AK Parti´ye mührü basıyor muyuz? Hizmet siyasetinden yana oy kullanıyor muyuz? Gece gündüz çalışmaya devam. Ben de çalışıyorum. Her yeri geziyorum. Hamdolsun vatandaşlarımız sahura kadar dimdik ayakta."

ÇUMRA İLÇESİ MAVİ TÜNEL İÇME SUYU PROJESİ

Mavi Tünel vasıtasıyla Konya kapalı havasına aktarılan yıllı 100 metre küp su içme suyuna tahsis edilecektir. 17 bin 34 metre uzunluğunda 4.2 metre çapında bir eserdir. Bu projenin toplam bedeli 650 milyon liradır. Bu yeni rakam tabi. Eski parayla 650 trilyon. Bu işin ne kadar önemli olduğunu , Konya Çumru´ya ne kadar önem verdiğimizi gösteriyor. Buraya yönelik yeşillendirmeler de yapılacaktır. 17 bin 34 metre uzunluğunda 4.2 metre çapında bir eserdir.

"Konyalı kardeşlerim 24 Haziran´da sandıkları patlatıyor muyuz? Konyalı kardeşlerim 24 Haziran´dan sonra yeni bir başlangıç yapacaktır. İnşallah. İri olacağız, diri olacağız, birlik olacağı, hep birlikte Türkiye olacağız. Allah´a emanet olun Konyalı kardeşlerim. Kalın sağlıcakla."


Yalova’da 2 otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Bisikletle Longoz'da kaybolan kişi 4,5 saat sonra bulundu

Yolda yürüyenleri sebepsiz yere korkutup saldırmışlardı, tutuklandılar

İşçi Bayramı’nda çalışırken demirlerin altında kaldılar: 3 yaralı

1 Mayıs Sakarya’da yürüyüş, konser ve tiyatro gösterisi ile kutlandı

Bursaspor’da ilk aday Avukat Levent Dönertaş

1 araba 2 motosiklet çalan hırsızlar yakalandı

Ayvacık açıklarında 20 kaçak göçmen kurtarıldı

Bursa'da 1 Mayıs coşkusu iki farklı yerde yaşandı

Ayvalık açıklarında lastik bot içinde sürüklenen 36 düzensiz göçmen kurtarıldı

Yalova’da 1 Mayıs coşkuyla kutlandı

Otogazda yarın gece indirime gidiliyor

Dünyanın en önemli savunma sanayi buluşmalarından IDEF, 2025 yılında düzenlenecek

1 Mayıs Bandırma’da kutlandı

Başkan Şehirli 1 Mayıs’ta emekçilerle birlikte yürüdü

Saraçhane'de gerginlik! Yasaklara rağmen toplanan kalabalığa polis müdahalesi

Beşiktaş’ta, Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları devam etti

Ayvalık’ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkusu

Tarladan su motoru çalan hırsızlar yakalandı

İnşaat işçileri ekmek parası için 1 Mayıs’ta taş kırdı

1 Mayıs’ı zirvede kutladılar

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'dan işçilere çarpıcı mesajlar

Yolcu otobüsünün bagajında 50 koli makaron ele geçirildi

Kırklareli’nde 1 Mayıs kutlamaları

1 Mayıs kutlamalarına çizgi film ve sinema kahramanı Zoro kıyafeti ile katıldı

Çanakkale’de 1 Mayıs coşkuyla kutlandı

Yücel Paşmakçı'ya Vefa Konseri

Mudanya'da çürüyen duvar tehlike saçıyor

Bilecik’te 1 Mayıs’ı provoke etmeye çalışan 1 kişi yakalandı

Bursa'da 1 Mayıs coşkusu: Binlerce işçi meydanlarda!

Yükleniyor