BURSA YILDIRIM KENT KONSEYİ´NDEN İFTAR PROGRAMI

YILDIRIM SPOR KOMPLEKSİNDEKİ İFTARA BURSA PROTOKOLÜ VE ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

GÜNDEM 19.06.2017 15:01:11 0
/kanal16haber.com/2017-6/19/165951240b.mp4
BURSA YILDIRIM KENT KONSEYİ´NDEN İFTAR PROGRAMI

 

Yıldırım Kent Konseyi tarafından Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi´nde dayanışma gecesi adı altından düzenlenen iftar programı vatandaşlarla Bursa protokolünü aynı sofrada buluşturdu.

İftar programına Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali´nin yanı sıra Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ömer Aykan, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri, Bursa ve ilçe kent konseyleri temsilcileri, belediye meclis üyeleri, bürokratlar  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Bursa Yıldırım Kent Konseyi´nden dayanışma gecesi

Ürettiği projelerle Yıldırım´ın yönetimine katkı sunan Yıldırım Kent Konseyi, düzenlediği iftar programıyla ilçedeki birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna artı değer sağladı.

Yıldırım´da şehir vizyonunun ve şehre aidiyet bilincinin geliştirilmesi, çevresel farkındalık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma ile yönetime katılım amacıyla çalışmalarını yürüten Yıldırım Kent Konseyi tarafından düzenlenen dayanışma gecesi ile toplumun tüm kesimlerini bir araya geldi.

Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi´nde gerçekleştirilen iftar programına Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali´nin yanı sıra Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ömer Aykan, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, İl Emiyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü İlker Türkbayrak, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Eren, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak, siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri, Yıldırım Kent Konseyi, Bursa Kent Konseyi ve ilçe kent konseyleri temsilcileri, belediye meclis üyeleri, bürokratlar, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yıldırım´ın marka değerini artırmak ve daha güçlü bir şehir meydana getirmek için ilçedeki tüm dinamiklerle güç birliği yaparak çalışmalarını yürüttüklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Rahmet ve bereket iklimi olan Ramazan ayında boyunca bütün sokaklarda, camilerde, meydanlarda, iftar ve sahur sofralarında on binlerce Yıldırımlı hemşehrimizle kenetlendik. Şehrin şurası dediğimiz Yıldırım Kent Konseyi´nin organize ettiği iftar programında kıymetli dostlarımızla buluşmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Belediyemiz ve diğer kurumlarımızla birlikte teşkilatımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla tek güç olarak hayata geçirmiş olduğumuz vizyon projelerimiz ve şehrin dönüşümü ile ilgili yapmış olduğumuz planlamayı göz önüne getirdiğimizde Yıldırım´ın yeniden küllerinden doğduğunu görüyoruz. Yıldırım, kadim medeniyetimiz içerisinde tarihi öneme sahip olan bir ilçe. Yıldırım´ın marka değerini artırmak adına kamu, özel sektör ile sivil toplum kurum ve kuruluşlarının bütünleşmesiyle, ilçemizin çıkarları doğrultusunda güç birliği yaparak nitelikleri, potansiyeli ve ekonomisi çok daha güçlü bir şehir meydana getirmek için çalışıyoruz" diye konuştu.

Yıldırım´daki yönetim vizyonunda birliktelik ve dayanışmaya büyük önem verdiklerini belirten Başkan Edebali, "Marka Şehir Yıldırım vizyonumuz doğrultusunda bilimsel ve stratejik çalışmalar yürütüyoruz. Bu yolda en önemli parametre, ´biz´ olma kavramını oluşturabilmek. Yönetim anlayışımız gereği 69 mahallemizde yaşayan tüm hemşehrilerimize biz olma duygusuyla hizmetlerimizi götürüyoruz. Yerel yönetim başta olmak üzere her alanda bu birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirerek yarınların Yıldırım´ın el birliği ile yükselteceğiz. Ülkemizin tümünde de biz olma duygusunun milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin güçlü kılınmasına olanak sağlamasını ümit ediyorum. İdrak edeceğimiz Kadir Gecesi ve ardından Ramazan Bayramı´nda da huzur içerisinde bulunmayı temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve ekibinin destekleriyle bir çok projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ömer Aykan ise, "Yıldırım Kent Konseyi olarak sosyal ve kültürel alanlarda sağlık, spor, eğitim ve daha pek çok konuda proje üretip Yıldırım Belediyemizin destekleriyle bunları hayata geçiriyoruz" şeklinde konuştu.

 


Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan emeklilere müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'da

Bursa dahil 53 ilde Narkoçelik-9 operasyonu

Emeklilere promosyon ödemeleri başladı

TSK son bir haftada 38 teröristi etkisiz hale getirdi

Osmangazi'de Ramazan pidesi denetimleri sıklaştı

Ticaret Bakanı Bolat: "İsrail ile ticaret suçlamaları gerçeği yansıtmıyor"

TCMB, Ankara'da olağanüstü toplantı düzenliyor

İnegöl'de en çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

Meteoroloji uyardı: Çöl tozu geliyor

Bursa'da mahya geleneği yaşatılıyor

Bursa'da Ana Kucakları kartopu gibi büyüyecek

Bursa'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için trafik düzenlemesi

Bursa Osmangazi'de kaç kişi oy kullanacak?

Bursa'da Yerel Seçim heyecanı başlıyor! Kaç seçmen oy kullanacak?

Alinur Aktaş mal varlığı tartışmalarına son noktayı koydu

Mustafakemalpaşa'da Ramazan coşkusu

Devlet Bahçeli: Belçika'daki saldırılar Türkiye'nin sabrını zorluyor

Cumhuriyet Mahallesi semt pazarı kurulmaya başladı

İnegöl'de Ramazan'da denetimler arttı

Dündar, Çivili köylü vatandaşlarla oruç açtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da vatandaşlara seslendi

Karacabey’de anlamlı iftar buluşması

Kredi kartıyla otomatik ödeme yapanlara faiz şoku

Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu

Dışişleri Bakanlığı: "Avrupa'da PKK'nın Türk toplumuna yönelik saldırıları artıyor"

Çanakkale'de karaya oturan teknedeki 3 kişi kurtarıldı

Büyükşehir'den engelli vatandaşlara ücretsiz ulaşım

Bursa'da emeklilere bayram müjdesi

Bursa'da freni boşalan otobüs kazaya karıştı

Yükleniyor