BAŞKAN AKTAŞ TARAFTARLA BULUŞTU

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor taraftar grupları ile bir araya geldi.

GÜNDEM 17.01.2019 12:38:41 0
BAŞKAN AKTAŞ TARAFTARLA BULUŞTU

Yoğun programına rağmen Bursa´nın her kesiminden topluluklarla biraya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa´nın en önemli değerlerinden olan Bursaspor´un taraftar grupları temsilcileriyle buluştu. Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Enver Kumova´nın da yer aldığı buluşmada Başkan Aktaş, taraftarların Bursaspor´un menfaatleri doğrultusunda bütün gayretlerini ortaya koyduklarını dile getirdi.

Bursaspor´un şehrin en önemli değerlerinden biri olduğunun da altını çizen Başkan Aktaş, ?Bursaspor birçok Anadolu takımının yapmak isteyip de yapamadığını başarmış bir takım. İnşallah Bursaspor çok daha güzel işleri başaracak. Bundan hiçbir şüphemiz yok, çünkü biz 3 milyon nüfusu olan 17 ilçesinin ayrı ayrı özelliği olan çok önemli bir şehiriz. Bursa, Bursaspor çok güzel şeyleri hak ediyor. Birkaç yıldır talihsizlikler yaşadık ama inşallah bugün arkadaşlarımızla beraber istişare neticesinde bundan sonraki süreçte Bursaspor´a daha güzel başarılar getirmek amacıyla gayretimizi ortaya koyacağız. Bu akşam ben arkadaşlarımızdan çok faydalı bilgiler aldım. Çünkü onlar Bursaspor´u yakından takip ettikleri için gözlemledikleri, şahit oldukları, ayrı ayrı sezonlarda gördükleri, tanık oldukları önemli olaylar var. Onlar bizim çalışmamızda önemli yol haritası olacak. Çok değerli Bursaspor yönetim kurulu üyesi Enver Kumova´ya da arkadaşlarımızla bizi buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum? dedi.

AVRUPA HAYAL DEĞİL

Pazartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe maçına da değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, karşılaşmadan galibiyet elde ederek ligin ikinci yarısına 3 puanla başlamak istediklerini söyledi.  Ligin ilk yarısında oynanan maçta VAR kurbanı olduklarını da dile getiren Başkan Aktaş, ?Bu hafta çok özel bir maçımız var. Ligin ikinci yarısı başlıyor. Evimizde Fenerbahçe ile oynayacağız. Temennimiz 17 maçta alınabilecek en yüksek puanları toplayalım. Neden bir Avrupa yapmayalım. İmkansız değil açıkçası. Temennim, inşallah Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacağımız maçtan 3 puan alarak ikinci devreye başlayalım. İlk maçımızda Fenerbahçe´ye karşı çok iyi oynamış fakat VAR kurbanı olmuştuk. 3 puanı orada bırakmıştık. Ligin ikinci yarısının ilk maçına puanla başlamak istiyoruz. Bunu canı gönülden istiyorum? ifadelerini kullandı.

?TARAFTAR HEP ÖRNEK OLDU?

Bursaspor taraftarları hakkında her yerde özel ifadeler kullanıldığını da belirten Başkan Aktaş, ?Sadece bu şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak değil, bu şehirde doğmuş, büyümüş bir kardeşiniz, bir Bursaspor taraftarı arkadaşınız olarak Bursaspor gerçekten bizim özelimiz ve değerimizdir. Bu değerin en üst düzeyde tutulması için hem şahsım ve hem de kurumum olarak elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız. Taraftar gruplarına ortaya koydukları cefakarlık ve vefakarlıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bursaspor hep örnek olmuştur ve Bursaspor taraftarları örnek olmaya devam edecektir. Gittiğim her yerde insanlar Bursaspor taraftarlarına gıpta ile bakıyor. Bu beni Bursasporlu olarak mutlu ediyor. Sarf edilen güzel sözlerden dolayı kıvanç duyuyorum. Bundan dolayı taraftar gruplarına bir kez daha teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Bursaspor taraftar grupları adına konuşan Mehmet Güzelsöz ise, ?Taraftar grupları olarak Büyükşehir Belediye Başkanımıza bizi kabul ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Önümüzde  zorlu bir süreç var takımımızla alakalı. Başkanımızla bu süreç hakkında konuştuk. Sağ olsun bizi aydınlattı, bizi bilgilendirdi. Başkanımızın anlattıkları ve aldığımız bilgiler doğrultusunda gelecek adına daha da umutlandırdı. Önümüzdeki günler inşallah daha da güzel olacak? diye konuştu.

 


TCMB, Ankara'da olağanüstü toplantı düzenliyor

İnegöl'de en çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

Meteoroloji uyardı: Çöl tozu geliyor

Bursa'da mahya geleneği yaşatılıyor

Bursa'da Ana Kucakları kartopu gibi büyüyecek

Bursa'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için trafik düzenlemesi

Bursa Osmangazi'de kaç kişi oy kullanacak?

Bursa'da Yerel Seçim heyecanı başlıyor! Kaç seçmen oy kullanacak?

Alinur Aktaş mal varlığı tartışmalarına son noktayı koydu

Mustafakemalpaşa'da Ramazan coşkusu

Devlet Bahçeli: Belçika'daki saldırılar Türkiye'nin sabrını zorluyor

Cumhuriyet Mahallesi semt pazarı kurulmaya başladı

İnegöl'de Ramazan'da denetimler arttı

Dündar, Çivili köylü vatandaşlarla oruç açtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da vatandaşlara seslendi

Karacabey’de anlamlı iftar buluşması

Kredi kartıyla otomatik ödeme yapanlara faiz şoku

Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu

Dışişleri Bakanlığı: "Avrupa'da PKK'nın Türk toplumuna yönelik saldırıları artıyor"

Çanakkale'de karaya oturan teknedeki 3 kişi kurtarıldı

Büyükşehir'den engelli vatandaşlara ücretsiz ulaşım

Bursa'da emeklilere bayram müjdesi

Bursa'da freni boşalan otobüs kazaya karıştı

Mudanya'ya Kent Tiyatrosu ve Kültür Merkezi müjdesi

Hanlar Bölgesi'nde çalışmalar devam ediyor

İnegöl'de manevi bir akşam

Edirne'de 8 düzensiz göçmen yakalandı

PKK yandaşları Hannover'deki Türk Başkonsolosluğuna saldırdı

Mahzen-21 ve Mahzen-22 operasyonlarıyla organize suçlara darbe vuruldu

Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Yükleniyor