Aras Kargo, Altın Lider Ödülleri’nde 5 ödülün sahibi oldu

Aras Kargo, Altın Lider Ödülleri’nde 5 ödülün sahibi oldu

GÜNDEM 28.12.2023 10:33:14 0
Aras Kargo, Altın Lider Ödülleri’nde 5 ödülün sahibi oldu
Türkiye’nin önde gelen kargo şirketlerinden Aras Kargo, iş dünyasının saygın etkinliklerinden biri olan ‘Altın Lider Ödülleri’nde büyük bir başarı elde etti. Yüzlerce şirket ve on binlerce çalışanın katılımıyla gerçekleşen oylama sonucunda şirket; CEO, CFO, CMO ve CHRO kategorilerindeki 4 ödülün yanı sıra ‘Türkiye’nin Altın Liderleri Büyük Ödülü’nü de kazanarak öne çıktı.

Aras Kargo, prestijli kurumlardan aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Türkiye genelinde 70 binin üzerinde iş insanının katılım gösterdiği Altın Lider Ödülleri’nde Aras Kargo; CEO, CFO, CMO ve CHRO kategorilerinde dört ödülün yanı sıra ‘Türkiye’nin Altın Liderleri Büyük Ödülü’nün de sahibi oldu.

18-21 Aralık tarihlerinde düzenlenen Altın Lider Ödülleri’nde açıklanan sonuçlara göre; ‘Türkiye’nin En Beğenilen 50 CEO’su’ ödülünü Aras Kargo Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Utku Ayyarkın, ‘Türkiye’nin En Beğenilen CFO’su’ ödülünü Aras Kargo CFO’su Barbara Hagen, ‘Türkiye’nin En Beğenilen CHRO’su’ ödülünü İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Selda Özacar, ‘Türkiye’nin En Beğenilen Altın Lider CMO’su’ ödülünü ise Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Billur Burkutoğlu aldı.

Türkiye’nin en beğenilen 50 CEO’sundan biri olarak seçilen ve ‘Altın Lider 2023’ ödülünü Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan’ın takdim ettiği Aras Kargo Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Utku Ayyarkın, ödül töreninde şirketin 4 farklı kategoride ödül kazanarak layık görüldüğü ‘Türkiye’nin Altın Liderleri Büyük Ödülü’nü de teslim aldı.

Konuşmasında Altın Lider Ödülleri’nde CEO, CFO, CMO ve CHRO kategorilerinde toplamda 4 ödül kazanan şirketin başarısına değinen Ayyarkın, “Öncelikle, takdir görmenin bizim için çok önemli olduğunu belirtmek isterim. Hizmet sektörü hemen hemen her sektörün daha ileriye gidebilmesi için var gücüyle gece gündüz çalışan Türkiye’deki ticaretin ve lokomotifin daha anlamlı bir şekilde geliştirilmesi için önemli bir rol edinmiş durumda. Dijitalleşen ve farklılaşan bu dünyada bizler tüm paydaşlarımızı doğru anlayıp farklı çözümlerle değer oluşturan bir kurum olmak için çalışıyoruz. Aras Kargo olarak 40 yılı aşan tecrübemizle yolumuza devam ediyoruz. Bu yolculuktaki zorlukların farkındayız. Ülkemizde özellikle dijital çağın farklılaşmasıyla birlikte gelişen bir e-ticaret pazarı var. Perakende sektörü ve e-ticaretin geleceğine dair soruları tartışarak tüm paydaşlarımızla birlikte yanıtları bulduğumuzda önce “mutlu çalışan”, sonra da “mutlu müşteri” profiline özen gösteriyoruz. Huzurlarınızda bu ödülü; salgın, doğal afet gibi olağanüstü zamanlarda dahil olmak üzere hayatı bizim için her zaman kolaylaştıran sektörün gerçek kahramanları kuryeler için alıyorum” dedi.

Ayyarkın, sözlerini tamamlarken yeni yüzyılda liderler için en kritik rolün, Türkiye’nin büyümesine değer katabilecek yeni liderleri yetiştirmek ve bayrağı devretmek olduğunu vurguladı.

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı

Trendyol Süper Lig: Pendikspor: 1 - Kayserispor: 0 (Maç devam ediyor)

Tekirdağ’da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Aşere, Takrip ve Tayyibe İcazetnamesini alan kursiyer hocalar, kurra hafız oldu

CHP PM Üyesi Umut Dikili’nin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı

Bisikleti ile Moğolistan’a giden İtalyan fizyoterapist Havran’da kayboldu

İsmail Yüksek’in ayak bileği bağında kopma tespit edildi

İstanbul Havalimanı 15-21 Nisan tarihlerinde Avrupa’nın en yoğun havalimanı oldu

Türkiye oynayarak büyüyecek

Şampiyon Inter, Torino’yu Hakan Çalhanoğlu’nun golleriyle mağlup etti

Korhan Berzeg’e ait yeni bulgular dere yatağında aranıyor

Ticari taksi ile motosikletin çarpıştı: 4 yaralı

Önce zile bastı, sonra tetiğe

Balıkesir’de Briçte Egemenlik Turnuvası yapıldı

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: Biz hala Türkiye’yi yöneten partiyiz

Eyüpsultan’da otomobillere rastgele silahla ateş açan şüpheli 6 aracı kurşunladı

Osman Aşkın Bak: "Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ile Türkiye’nin turizm bölgelerini tanıtıyoruz"

AB Büyükelçisi Türkiye Delegasyon Başkanı İstanbul Yarı Maratonu’na katıldı

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun ödül töreni yapıldı

59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nu Frank van den Broek kazandı

Keşan’da kamyonetin çarptığı yaya yaralandı

Sınır ötesi e-ticarette hedef "bir numara" olmak

Etiler’de Nusret’e silahlı saldırı: Kurşun bankaya isabet etti, polisler kovalayıp ateş açtı

Lastiği patlayan otomobil bariyerlere çarptı

Bursaspor Divan Kurulu Toplantısı 8 Mayıs’ta yapılacak

Ünlü sanatçılar Altıeylül ve Balıkesir’in tanıtımı yapıldı

Esenyurt’ta veteriner hekimler unutulmadı

Ayvalık turizm sezonuna hazırlanıyor

Beşiktaş’ta feci kaza: 8 araç birbirine girdi, 8 yaralı

Beşiktaş Büyükdere Caddesi’nde çok sayıda aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kazaya müdahalesi sürüyor.

Yükleniyor