ANALİG ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

(FOTOĞRAFLI)

GÜNDEM 17.12.2015 16:48:43 0
ANALİG ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Anadolu Yıldızlar Ligi yüzme ve karate müsabakalarında 2015 yılında Türkiye şampiyonu olan 48 sporcu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin tarafından ödüllendirildi. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) 2015 yılı müsabakalarında şampiyon olan Bursalı sporcular ödüllendirildi. 04-05 Nisan tarihlerinde Kayseri´de yapılan karate final müsabakalarında erkekler kategorisinde, 11-12 Nisan tarihlerinde Mersin´de yapılan yüzme final müsabakalarında hem erkekler hem kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan il karmasından oluşan 48 sporcu için İl Müdürlüğü VİP Salonunda ödül töreni düzenlendi. Spor Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş, Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Fatih Götüren, Karate Federasyonu eski İl Temsilcisi Hanifi Büyükmert ve yeni İl Temsilcisi Ömür Duran, efsanevi güreşçi Reşit Karabacak ve velilerin katıldığı törende sporcuları kutlayan İl Müdürü Süleyman Şahin, özellikle atletizm, cimnastik, karate, yüzme, güreş, tenis ve tekvando gibi branşlarda altyapının her geçen gün güçlendirilerek daha fazla şampiyon sporcunun yetişmesinin sağlandığını söyledi. Gençlerin ülkenin geleceği olduğunu ve onları en iyi şekilde yetiştirmenin temel görevleri olduğunu belirten İl Müdürü Süleyman Şahin, sporun gençlerin yetiştirilmesinde en önemli eğitim araçlarından biri olduğunu kaydederek, ?Her çocuğumuzun en az bir spor branşıyla buluşmasını arzu ediyoruz. Anadolu Yıldızlar Ligi de Türk sporunun altyapıda güçlenmesi için Bakanlığımız tarafından başlatılmış olan önemli bir lig. Anadolu Yıldızlar Ligini çok önemsiyoruz. Türk sporunun altyapıdaki en önemli lokomotifini oluşturacak projelerden biri. Bu yıl inşallah üçüncüsünü yapacağız. Bursa, 2 yıl içerisinde birçok branşta yüzlerce derece aldı. Bugün de yüzme ve karate branşlarında şampiyon olan 48 sporcumuz burada. Bu sporcularımızın yanı sıra birçok branşta dereceye giren sporcularımız var. İnşallah bu çocuklarımız arasından gelecekte olimpiyat şampiyonları çıkacaktır. ANALİG´de başarılarımızın artarak süreceğine inanıyorum. Bütün sporcularımıza başarılar diliyorum? dedi.
"BURSA´YA 4 YILDA 215 MİLYON TL´LİK YATIRIM YAPILDI"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´nin gençliğe ve spora çok büyük yatırımlar yaptığını ifade eden Şahin, "Bursa´nın çok sayıda modern ve vizyon tesise kavuştu. Son 10 yıl içerisinde şehrin dört bir tarafında yapılan spor tesisleri Bursa´nın marka kent kimliğine çok büyük katkı yaptı. Son 4 yılda 215 milyon liralık bir yatırım Bursa´ya kazandırıldı. Bunun yanında Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezinde sporcular olimpiyatlara hazırlanıyor. Bunların hepsi geleceğimiz olan çocuklarımız için. Çocuklarını spora teşvik eden velilerimize de teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Şampiyonlara hem iyi bir sporcu hem iyi bir öğrenci olmalarını da öğütleyen İl Müdürü Şahin, törenin sonunda şampiyon sporculara spor malzemesi hediye etti.


Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclisi 2023 Faaliyet Raporunu kabul etti

Odun keserken 2 ayağını ve elini kesti

Osmangazili muhtarlar mazbatalarını aldı

Büyükşehir'den Bursa'ya su müjdesi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten dezenformasyon uyarısı

Bursa’da baraka alev alev yandı

Bursa’da otomobilin çarptığı bisikletli kız yaralandı

Prof. Dr. Naci Görür: "İstanbul için depreme hazırlık zamanı"

Zeytin Sütü büyük ilgi görüyor

6. İnegöl Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleri başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Kur'an kursları hakkında açıklama

Cumhurbaşkanı'nın Danışmanı Akif Çağatay Kılıç, ABD heyetini kabul etti

Marmara'da muhteşem yunus gösterisi! Moths'tan belgesel tadında görüntüler

Fırtına kapıda! Edirne, Tekirdağ ve İzmir'e dikkat

Şişli’deki Cevahir AVM’de intihar şoku

Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail'e ihracat kısıtlaması açıklaması

Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü

Bayram trafiğinde can kaybı 75'e çıktı!

TSK, Gara'da 5 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi

Otomotiv sektöründe yeni işbirlikleri

Tekirdağ’da feci kaza: 1 ölü, 1 firar

Devlet Bahçeli: "Yerel iktidar olduk diyenler hayal alemindedir"

Bursa'da Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us'un alkış tartışması sürüyor

İnegöl'de ahşap kulübede yangın

İstanbul operasyonuyla Kazakistanlı uluslararası suçlu yakalandı

Bursa’da aksı yamuk tırı görenler gözlerine inanamadı

Geri viteste unuttuğu aracıyla kaza yaptı, o anlar kamerada

Reşit olunca ilk işi uyuşturucu satmak oldu

İstanbul’da işi bırakan DJ’ye silahlı saldırı kamerada

İstanbul’da balkonda genç kızı kurtarma operasyonu

Yükleniyor