ANALİG ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

(FOTOĞRAFLI)

GÜNDEM 17.12.2015 16:27:26 0
ANALİG ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

 

Anadolu Yıldızlar Ligi yüzme ve karate müsabakalarında 2015 yılında Türkiye şampiyonu olan 48 sporcu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin tarafından ödüllendirildi. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) 2015 yılı müsabakalarında şampiyon olan Bursalı sporcular ödüllendirildi. 04-05 Nisan tarihlerinde Kayseri´de yapılan karate final müsabakalarında erkekler kategorisinde, 11-12 Nisan tarihlerinde Mersin´de yapılan yüzme final müsabakalarında hem erkekler hem kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan il karmasından oluşan 48 sporcu için İl Müdürlüğü VİP Salonunda ödül töreni düzenlendi. Spor Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş, Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Fatih Götüren, Karate Federasyonu eski İl Temsilcisi Hanifi Büyükmert ve yeni İl Temsilcisi Ömür Duran, efsanevi güreşçi Reşit Karabacak ve velilerin katıldığı törende sporcuları kutlayan İl Müdürü Süleyman Şahin, özellikle atletizm, cimnastik, karate, yüzme, güreş, tenis ve tekvando gibi branşlarda altyapının her geçen gün güçlendirilerek daha fazla şampiyon sporcunun yetişmesinin sağlandığını söyledi. Gençlerin ülkenin geleceği olduğunu ve onları en iyi şekilde yetiştirmenin temel görevleri olduğunu belirten İl Müdürü Süleyman Şahin, sporun gençlerin yetiştirilmesinde en önemli eğitim araçlarından biri olduğunu kaydederek, ?Her çocuğumuzun en az bir spor branşıyla buluşmasını arzu ediyoruz. Anadolu Yıldızlar Ligi de Türk sporunun altyapıda güçlenmesi için Bakanlığımız tarafından başlatılmış olan önemli bir lig. Anadolu Yıldızlar Ligini çok önemsiyoruz. Türk sporunun altyapıdaki en önemli lokomotifini oluşturacak projelerden biri. Bu yıl inşallah üçüncüsünü yapacağız. Bursa, 2 yıl içerisinde birçok branşta yüzlerce derece aldı. Bugün de yüzme ve karate branşlarında şampiyon olan 48 sporcumuz burada. Bu sporcularımızın yanı sıra birçok branşta dereceye giren sporcularımız var. İnşallah bu çocuklarımız arasından gelecekte olimpiyat şampiyonları çıkacaktır. ANALİG´de başarılarımızın artarak süreceğine inanıyorum. Bütün sporcularımıza başarılar diliyorum? dedi.
"BURSA´YA 4 YILDA 215 MİLYON TL´LİK YATIRIM YAPILDI"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´nin gençliğe ve spora çok büyük yatırımlar yaptığını ifade eden Şahin, "Bursa´nın çok sayıda modern ve vizyon tesise kavuştu. Son 10 yıl içerisinde şehrin dört bir tarafında yapılan spor tesisleri Bursa´nın marka kent kimliğine çok büyük katkı yaptı. Son 4 yılda 215 milyon liralık bir yatırım Bursa´ya kazandırıldı. Bunun yanında Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezinde sporcular olimpiyatlara hazırlanıyor. Bunların hepsi geleceğimiz olan çocuklarımız için. Çocuklarını spora teşvik eden velilerimize de teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Şampiyonlara hem iyi bir sporcu hem iyi bir öğrenci olmalarını da öğütleyen İl Müdürü Şahin, törenin sonunda şampiyon sporculara spor malzemesi hediye etti.


Marketlerde etiket değişimi bitecek! Ambalaj üzerine tavsiye fiyatı geliyor!

Bursa'da ilçe belediye başkanları Vali Demirtaş'ı ziyaret etti

Kurşunlu sahilinde bir ceset bulundu, kayıp mürettebata ait olduğu tahmin ediliyor

Osmangazi’de metruk bina yıkımları hız kazandı

Milli takımın yarısı İnegöl’den

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor farkı

7 terörist MİT ve Hudut Kartalları operasyonuyla yakalandı!

Bursa'da müstakil evde çıkan yangın söndürüldü

Bursaspor Divan Kurulu toplantısı ertelendi

Son dakika! Eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Ali Yılmaz hayatını kaybetti

Bursa’da U-17 maçında kavga! Antrenörün dili boğazına kaçtı

Emniyet şeridi ihlali yapana tam 6 bin 440 TL ceza!

İnegöl arıcılığında yeni dönem başladı

Bursa'da market çalışanını öldüren şahıs tutuklandı

Bursa'da ayı köye indi! Yiyecek bulamayınca çöplere daldı

Enerji Bakanı Bayraktar'dan yaz saati uygulamasına net mesaj

Kıskaç-13 ile 13 eski askeri öğrenci yakalandı

İçişleri Bakanlığı'ndan Sibergöz-34 operasyonu

Bursa'da çocuklar Nil Karaibrahimgil ile eğlendi

Başkan Oktay Yılmaz: "Bursa için elbirliğiyle çalışacağız"

Bursa mobilya sektörü temsilcileri Milano’da

İnegöl'de 23 Nisan ruhu yaşandı

İnegöl'de yan bakma nedeniyle sopalı ve bıçaklı kavga

Türkiye, meyve üretiminde dünyada 4’üncü sırada

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'e ait eşyalar bulundu

Konut fiyatları Şubat’ta yıllık yüzde 58,3 arttı

Cezaevindeki hükümlüler üretti, fuardaki ürünler yoğun ilgi gördü

Motorin fiyatına gece yarısı indirim: 1,17 kuruş azalma bekleniyor

Yaylada kadın cesedi bulunmasına ilişkin bir kişi tutuklandı

Bursa'da alkollü sürücü kazaya neden oldu! 3 araç hasar gördü, vatandaş kıl payı kurtuldu

Yükleniyor