AĞRILI MUHTARLARI BURSA´DA AĞIRLADI

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI EDEBALİ: DAHA ÇOK DAYANIŞMA İÇİNDE OLMALIYIZ

GÜNDEM 12.04.2017 11:26:55 0
/kanal16haber.com/2017-4/12/124130390b.mp4
AĞRILI MUHTARLARI BURSA´DA AĞIRLADI

 

Barış Manço Kültür Merkezi´nde Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali´nin ev sahipliğinde düzenlenen kardeşlik ve dayanışma etkinliğine Bursa Valisi İzzettin Küçük, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Bursa Anadolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Ensar Seyhan, Bursa Ağrılılar Dernek Başkanı Erhan Öztürk, Ağrı İli Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Demir, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu, Bursa Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Gencer ve Ağrılı muhtarlar katıldı.

´BİR BÜTÜNÜN PARÇASIYIZ´

Yıldırım´ın sosyokültürel özellikleri ve demografik yapısı ile Türkiye´nin prototipi olduğunu aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım; Balkanlardan Kafkaslara, Ortadoğu´dan Orta Asya´ya gönül coğrafyamızın farklı bölgelerinden ve ülkemizin her köşesinden insana ev sahipliliği yapıyor. Bu durum tüm kültürel zenginliklerin ilçemizde toplanmasına vesile oluyor. Bizim en büyük gücümüz de bu zenginliğimiz. Bu özelliklerimiz her ne kadar farklı ögeleri bünyesinde barındırsa da biz bir bütünün parçalarıyız. Tarih boyunca bu anlayışımızı koruduğumuz farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak benimsediğimiz dönemlerde hep güçlü olduk" dedi.

´EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ´

Türkiye´nin içinden geçtiği zorlu süreçte bu birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğunun da altını çizen Başkan Edebali, "Kültürümüz, örf ve adetlerimiz, değerlerimiz bu topraklarda toplum yapımızı ayakta tutan önemli bir güç. Bu büyük medeniyetin temsilcileri olarak çok daha dayanışma içerisinde bulunmalı, bir arada yaşama kültürümüzü güçlü kılacak duyguları her zaman diri tutmalıyız. Güçlü Türkiye´yi inşa edecek çalışmaları hep birlikte yapmalıyız. Bir bütün olarak bundan sonra Fırat, Kızılırmak, Seyhan ve Menderes nehirleri barışa, kardeşliğe ve dostluğa akacaktır. Farklılıklarımız olabilir, ancak bu farklılıklarımız bizlerin zenginliğidir. Biz birlikte Türkiye´yiz" diye konuştu.

´DOSTLUK KÖPRÜMÜZ GÜÇLENECEK´

Demokrasinin gelişiminde ve sağlıklı işlemesinde en hayati role sahip olan yönetim biriminin muhtarlıklar ve muhtarlar olduğuna da işaret eden Başkan Edebali, "Muhtarlarımız, devletinin millete en yakın hizmet birimi. İnsanlarımızla en dolaysız iletişimi muhtarlarımız sağlıyor. Dolayısı ile birlik ve birliğimizin sağlanmasında muhtarlarımız hayati bir öneme sahip. Bundan dolayı muhtarlarımızla birlikte olmaktan dolayı mutluyuz. Muhtarlarımız Yıldırım´dan Ağrı´ya kurduğumuz dostluk köprüsünü daha da güçlendirecekler" ifadelerini kullandı.

´YILDIRIM ÇOK ŞANSLI´

Bursa´da ve Yıldırım´da Anadolu´nun her yerinden insanların olduğunu dile getiren Bursa Valisi İzzettin Küçük ise Yıldırım´ın bu zenginlikleri özümseme noktasında büyük bir başarı sağladığını vurgulayarak, "Yıldırım´da de herkesin iftihar ettiği, memnun olduğu bir belediye başkanımız var. Selahattin Eyyubi´nin sancağı altında da, Malazgirt´te de, Çanakkale´de de bu toplum beraberdi. Bu vatan, bayrağımız altında yaşamaktan gurur duyan tüm vatandaşlarımızın sığınağıdır. Vatandaşla en yakın olan, onların derdini, talebini, sorunlarını, üzüntülerin ve mutlulukların paylaşan muhtarlarımızdır. Ülkemizin en batısında, Anadolu´nun en doğusundan gelen muhtarlarımızla aynı gönül sofrasında bir arada olmaktan dolayı mutluyum" dedi.


İmrahor İlyas Bey Camii’ne uzay kafes: 100 yıl sonra üstü kapatılacak

Sosyal medya tartışması cinayetle bitti: Maskelerle kahveyi taradılar

Çorlu tren kazasında karar çıktı

Marmarabirlik’ten ortaklarına 630 milyon liralık ödeme

Otomobilin içinde ailesine bıraktığı notlar ve cesedi bulundu

Adana Demirspor ile Galatasaray 40. randevuda

Avcılar’da esrarengiz cinayet

Balkan göçmenleri, İnegöl'de 23 Nisan'ı coşkuyla karşıladı

Bursa’da alkollü sürücü terlikle araç kullanırken kaza yaptı

Bursa'da 'Huzur' operasyonu! Görükle'de kontrol yapıldı

Uyku apnesi sendromu olanlara ehliyet yasağı

Mart ayında trafikte patlama! Taşıt kayıtlarında yüzde 18,2 artış yaşandı

Trendyol Süper Lig’de 34. hafta yarın başlayacak

Çanakkale Kara Savaşları’nda broşürle propaganda savaşı

İsmail Kartal’ın 10. derbi heyecanı

Bakan Bak: "Herkese, tüm dünyaya ’Çanakkale geçilmez’ efsanesini anlattılar, gösterdiler"

Anzaklar ‘Şafak Ayini’ ile atalarını andı

Bursa Şehir Hastanesi bahçesi boks ringine dönüştü

Bursa'da rögar giderinden ses geldi, vatandaş köpeği kurtardı

Bursa'da Doğancı Barajı'na inşaat atığı döken kişiye 15 bin lira ceza

Bursa’da suç örgütüne yapılan operasyonda 3 kişi tutuklandı

Marketlerde etiket değişimi bitecek! Ambalaj üzerine tavsiye fiyatı geliyor!

Bursa'da ilçe belediye başkanları Vali Demirtaş'ı ziyaret etti

Kurşunlu sahilinde bir ceset bulundu, kayıp mürettebata ait olduğu tahmin ediliyor

Osmangazi’de metruk bina yıkımları hız kazandı

Milli takımın yarısı İnegöl’den

Okul Sporları Yarışmasında İnegöl Belediyespor farkı

7 terörist MİT ve Hudut Kartalları operasyonuyla yakalandı!

Bursa'da müstakil evde çıkan yangın söndürüldü

Bursaspor Divan Kurulu toplantısı ertelendi

Yükleniyor