‘Junioshow’ Heyecanı Başladı

Bursa’da bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörünün dünyaya açılan kapısı Junioshow Fuarı kapılarını açtı.

GÜNDEM 14.11.2023 16:06:00 0
 ‘Junioshow’ Heyecanı Başladı

3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarda, 50 ülkeden 1.000’in üzerinde alıcı Bursalı iş profesyonelleriyle buluştu.

BTSO öncülüğünde KFA Fuarcılık tarafından BEKSİAD, UTİB ve UHKİB destekleriyle gerçekleştirilen Junioshow Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim & Çocuk İhtiyaçları Fuarı, 19. kez kapılarını açtı. Bursa Uluslararası Fuar Merkezi’nde 50 ülkeden yaklaşık 1.000’i aşkın yabancı alıcının ziyaret ettiği fuarda firmalar, 2024 – 2025 yılı bebe çocuk giyiminde yeni trendlerini görücüye çıkardı. Fuar kapsamında Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş ve BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız stant açan firmaları ziyaret etti.

“Firmalarımızın Dünyaya Açılması Önceliğimiz”
BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, 19.’su düzenlenen fuarın yeni bir konsept, anlayış ve tarihle sektöre güç katmaya devam ettiğini belirterek, “Dünyamız zor bir dönemden geçiyor. Ekonomik krizler ve jeopolitik olaylar herkesi etkiliyor. Biz inşallah önümüzdeki dönemde bunların bir an önce bitmesini temenni ediyoruz. BTSO olarak firmalarımızın dünyaya açılması için çalışmalar yürütüyoruz. Fuar ve alım heyetleri bu açıdan büyük önem taşıyor. Farklı sektörlerde bu programlarımız devam edecek. Bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörüne yönelik Junioshow Fuarımız sektöre önemli katkı sağlıyor. 50 ülkeden 1.000’in üzerinde ziyaretçiyi misafir ediyoruz. Fuarımızın kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“Fuarda Katılım Oldukça Güzel”
Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, sanayide, tarımda, eğitimde öncü şehir olan Bursa’da güzel bir fuara şahitlik ettiklerini ifade ederek, “Tekstilin önemli alanlarından olan bebek giyiminde kentimiz önemli bir üretim kapasitesine sahip. Sektörün dünya çapında önemli markaları var. Fuara katılım oldukça güzel. Yabancı alıcı sayısının da oldukça fazla olması fuarın önemini artırıyor. Umarım fuar, sektörün önünü daha da açar ve firmalarımız emeklerinin karşılığını alır.” dedi.

“Her Bir Fuar Yeni Bir Ümit ve Heyecan Demek”
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BTSO öncülüğünde BEKSİAD işbirliğiyle Bursa’ya değer katacak önemli bir organizasyon yapıldığını belirterek, “Her bir fuar yeni bir ümit ve heyecan anlamı taşıyor. Bursa tekstille özdeşleşmiş bir kent. Tekstilde önemli bir tecrübeye sahibiz. Bütün dünyaya tekstil satan bir kent haline geldik. Ben inanıyorum ki bu fuar sektörümüze ve kentimize değer katacak. Firmalarımız organizasyona çok iyi hazırlanmış. Fuarın hayırlı ve bereketli geçmesini diliyorum.”

“Bursa Fuarcılıkta Başarılı Bir Kent”
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın sanayi, ticaret ve üretim şehri olduğunu belirterek, “İş insanlarımız dünyanın dört bir yanına giderek ürününü satıyor. Aynı zamanda önemli alıcılar da Bursa’da firmalarımızı ziyaret ediyor. Bursa bu konuda başarılı bir kent. Junioshow Fuarına 1.000’in üzerinde alıcının gelmesi büyük bir başarı. Üretici ve alıcının buluştuğu fuarın bereketli geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bebe ve Çocuk Konfeksiyonu Üretiminin Merkezi Bursa
BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, BTSO öncülüğünde BEKSİAD işbirliğiyle KFA Fuarcılık tecrübesiyle düzenlenen fuarın sektörün hedeflerine önemli katkı sağladığını belirterek, “Fuarda 70 firmamız stant açtı. Dünyanın farklı coğrafyalarından alıcıları firmalarımızla buluşturduk. Fuarımızın yeni tarihi de katılımı oldukça artıracak. Bursa, bebe ve çocuk konfeksiyonunda üretimin merkezi bir kent. Bizler dünyada yaşanan birçok olumsuzluklara rağmen ticaretimizi yapmaya, ülkemiz ve kentimiz için üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hem Yenilik Hem de Tasarım Odaklı Bir Platform
Junioshow, 16 Kasım 2023 Perşembe günü akşamına kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. Sektörde moda ve trendleri belirleyen fuarda 2 ayrı salonda 70 firma stant açarken, trend alanlarıyla da güncel moda ve tasarımlar sergileniyor. Katılımcı firmaların özel dekor stantlarla bebek ve çocuk modellerini tanıttığı fuar, ziyaretçilerine hem tasarım hem yenilik odaklı bir platform sunuyor.


Yerli otomobil Togg şehit ailelerine hizmet vermeye başladı

Arkadaşını silahla kovalayan 15 yaşındaki çocuk yakalandı

Başarılı sporcu Türkiye 3’üncüsü olarak milli takıma girdi

Döküm sahasında toprak kaydı, hafriyat kamyonu devrilmekten son anda kurtuldu

Polis elini hangi çekmeceye attıysa ya mermi ya da hap çıktı

Keşan’da bir evin bahçesindeki 2 köpek zehirlendi

Adalet Bakanı Tunç'tan İsrailli bakana tepki

Gazze'de can kaybı 34 bin 388'e çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üsküdar’da akaryakıt istasyonuna uğradı

Karacabey’de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı

Kalamış’ta deniz taksi ile kano çarpıştı, bir kadının ayağı koptu

Batan gemide ölen genç 73 gün sonra toprağa verildi

Gemlik’te ceza yiyen işletme sahibi bayıldı

Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı: O anları gözyaşlarıyla anlattı

Sahte ilanlarla 52 milyonluk vurgun yapan 44 şüpheli tutuklandı

Ahırda çıkan yangında 4 büyükbaş telef oldu

1 yıl önce kardeşini bıçaklayan adamı kalçasından vurdu

30 ton benzin yüklü tankerin kaza anı kameraya yansıdı

Silahı temizlerken kendini vurdu

Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu

Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı

Bakan Işıkhan'dan asgari ücrete ilişkin yorum

İnegöl'de kaza: Hafif ticari araç çocuğa çarpınca metrelerce havaya uçtu

Meral Akşener İYİ Parti kurultayında veda konuşması yaptı

Bursalı emekli tamirci, 100 yıllık radyo koleksiyonuyla geçmişe yolculuk yaptırıyor

BEBKA’dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe

Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

MHP Bursa eski yöneticisi Osman Tan vefat etti

Sibergöz-35 operasyonu ile 48 dolandırıcı yakalandı: 500 milyonluk vurgun önlendi

İYİ Parti kurultayında kritik gün: Meral Akşener veda edecek

Yükleniyor